• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
düşmez bu hükümet tüm millet ölse bunlar yine başta
inmezler:20:

inmelerini beklemiyorum ben aslında sadece gerçekten dillerine doladıkları ve sadece kendilerine yonttukları demokrasiyi uygulasınlar...

adam gibi olsunlar başka birşey istemiyor bu halk..

ve biz halk olarak onlara düşman değiliz bunu anlamalılar en ufak birşeyde düşman muamelesi görmek çok üzücü...

Ben bu aileleri anlamıyorum ufacık çocuklarını o ortama neden götürüyorlar, bir sürü çocuk kayıp olmuş. :5:

[sıze=3]dogan sahin
gümüşsuyu, dümen sok, no: 1/6 ofisim, ihtiyacı olacaklara açıktır.

Burada paylaştığım bilgileri lütfen twitter ve facebook hesaplarınızda paylaşın arkadaşlar. özellikle twitterın bu konulardaki işlevi daha üstün.
[/sıze]

:72: [ı]ben paylaşıyorum çokk tesekkurler[/ı] :72:

twitter ve facebook erişiminin engelleneceği söylentisi var, sadece söylenti de olabilir ama söz konusu kişileri düşündüğümüzde bana uzak gelmiyor bu söylenti.

Şu an sakin duruyorlar ama bu hayra alamet değil.
Koridor planından bahsediliyor...

$BLn02ggCMAAQmFc.jpg

lanet olsun onlarca ölü var galiba
istanbulun her yerinden tweet atiyolar ambulans yok agir yarali var diye
insanlrda vijdan yokmu, nasil musade ediyolar buna
goz gore gore insanlari nasil olula terk ediyorlar
aklim almiyor benim ve elimden bi$ey gelmiyor
insanlar yardim istiyor yalvariyor :(((

RTE kolay gitmez umarim halkda pes etmez, allah türk halkinin ve askerinin yaninda olsun,

[video]http://rt.com/on-air/turkey-clashes-istanbul-park/[/video]
rt amerikan kanalı canlı yayın

[video]http://rt.com/on-air/turkey-clashes-istanbul-park/[/video]

Son düzenleme:
utançla izliyorum , sonu ne olur bilmiyorum ama tek umudum artık insanların uyanması herşey için geç kalmadan birilerinin dur demesi

inmelerini beklemiyorum ben aslında sadece gerçekten dillerine doladıkları ve sadece kendilerine yonttukları demokrasiyi uygulasınlar...

adam gibi olsunlar başka birşey istemiyor bu halk..

ve biz halk olarak onlara düşman değiliz bunu anlamalılar en ufak birşeyde düşman muamelesi görmek çok üzücü...
ben inmelerini bekliyorum!
hiçbir yerden tutulamaz oldular artık. umut denen şey bırakmadılar. düzeleceklerini de zerre düşünmüyorum.
oradakiler geniş olunca böyle oluyor canım

yok ki diyecek söz. cok sinirliyim ya hu cokkk

İçim sızlıyor :((((((

''Cihangir çok kötü durumda uyarıları geliyor. Her kaldırımda bir yaralı insan ve hayvan var. İstiklal Caddesi perişan halde. Arka sokaklar insan yığını. GS, FB ve BJK taraftarı dostlar, lütfen formasız ulaşın, zira iskelede bekleyen polis gözaltına alıyor. Taksim İlkyardım Hastanesi'nin tam önüne gaz bombası atıldı. Müdahale ÇOK sert şekilde sürüyor, bitti sanılmasın. Devam etmesi halinde ne olur bilemiyorum.. Sosyal medyayla bağlantısı olmayanların olaylardan haberi yok, lütfen yaymaya çalışın. Sadece televizyonda gördüklerini biliyorlar. Oysa durum gerçek bir savaşı andırıyor. Buna seyirci kalanlar şimşek çaktığında ard arda uçurumdan atlayan koyunlardan da zavallı olarak anılacaktır tarihte.. Uyanın, direnin, bu ülke bizim!!''

izmirden otobüslerle destek için geliyormuş insanlar.
olaylar büyüyeceğe benziyor.

inşallah merhamet vardır da yaralılar çıkartılır.
başkasına basbas ''adam öldürmeyeceksin'' diyenler inşallah bu manzarayı da görür.

Ben bu aileleri anlamıyorum ufacık çocuklarını o ortama neden götürüyorlar, bir sürü çocuk kayıp olmuş. :5:

Medyada hiç bir şey yok insanların çoğunun haberi bile yok. Bir anda kendilerini olayların içinde bulmuş olamazlar mı?

twitter ve facebook erişiminin engelleneceği söylentisi var, sadece söylenti de olabilir ama söz konusu kişileri düşündüğümüzde bana uzak gelmiyor bu söylenti.

bugunku konusmalarda zaten sosyal medyadan rahatsız olduklarını belirttilerdi. benim aklıma gelmişti. ama o kadar değildir heralde!

İçim acıyor. Bir grup arkadaşım orada 1 saati aşkındır haber alamıyorum. İçlerinden biri gündüz yaralandı. Şanslıydı ki çıkabildi oradan ama o anlattıkça kanım donuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back