Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
işi biten hep bunu yapar, dönekler....

esas şimdiki kabinede ses var mı ?

kabinedeyken kuzular, görevden alınınca aslan kesiliyorlar işte ben bunlara tahammül edemiyorum

o yuzden guluyorum ya bende :)
bugun gerçekten istifalar olursa yarin onlarda otmeye ba$lar

bu kadar insan bi halti becerip yonetemediler bu olayi ..

şu yazdığımdan dolay belki ceza alırım ama yazmazsam ölücem burada..

bugün yani 31 mayıs günü akp'nin ve hükümetin utanç günüdür! kara leke olarak taşıyacakları bir gündür..yazıklar olsun!

özellikle şu yabancılara malzeme oldu ya ona yanıyorum.
başlıklara bak sanki bekliyorlar gibi

Dogan Sahin
Gümüşsuyu, Dümen Sok, No: 1/6 ofisim, ihtiyacı olacaklara açıktır.

burada paylaştığım bilgileri lütfen twitter ve facebook hesaplarınızda paylaşın arkadaşlar. özellikle twitterın bu konulardaki işlevi daha üstün.

"Burasi cok kotu herkes kan revan icinde panzerin ezdigi kiz vardi kizin olum haberi geldi simdi .Ne taksimden cikabiliyoruz ne ilerleyebiliyoruz geberticekler bizi.Yalvaririm yapabildiginiz kadar yayin yapin durum paylasin medyada gosterilen ile alakasi yok.Telefonlara sinyal kirici koydular bi tatoo ci wifi paylasmis ordan baglandik nefes almak icin girdik buranin Misir'dan farki yok bildigin saldiriyolar coluk cocuk dinlemeden." Mesajla taksimden atilmistir arkadaslar lutfen yayalim

özellikle şu yabancılara malzeme oldu ya ona yanıyorum.
başlıklara bak sanki bekliyorlar gibi

keşke kendi basınımıza da malzeme olabilsek de insanların gözü açılsa!

rezil olduk diye düşünüyorsunuz ama o rezaletin daniskası yaşanıyor sokaklarda..

izmirden otobusle istanbula yola çikmi$lar
istanbulda da kopruden onlarca minubus polis ilerliyor gostericilere dogru ha bire

yaralilara bile acimiyorlar , nasil bi insanlikdir , vah$ettir bu yaa ..
yuzlerce polis istifa etti deniliyor, hangisi gerçek hengisi soylenti ayirt edilmiyorki

en çokda siiri nin gonderdigi twetlere uzuldum, firsat verdiler , ekmegine yag surduler isteyenlereeee !!..

Son düzenleme:
,

Neden düştüüğümüz diyorsun ki!

Ben bugun gurur duyuyorum

Yabancı basın zerre umrumda değil.

Çatışma olmadan bahar gelemez haklılar. Kış geçmeden bahar yaz ayları gelemez. Kurtuluş savaşı olmadan TC kurulamazdı sonuçta...

bundan böyle okul kitaplarına eklensin;

ağaçların faydaları;

1. oksijen sağlar.
2. erozyonu engeller
3. meyve verir, gölge sağlar.
4. halkı uyandırır, birlik yapar, tek yumruk yapar.

kim derdi ki sadece 3 kişinin başlattığı eylem buralara gelecek...

Nereye gidiyor memleket ya. Ben yurtdisinda yasiyorum, burdan takip ediyoruz. Cok uzucu gercekten.
Halk hepten hirslanacak ve bir ic savas cikacak gibime geliyor. :26::18:

Göztepe ve Karşıyaka taraftarları "kambersiz düğün olmaz" demişler! 51 otobüs, 25 minibüsle Gezi Parkına gidiyorlar!

Senin umudun bitti benim hiç yoktu. Bu direniş umarım bir şeylerin başlangıcı olur. "İyi" şeylerin başlangıcı...

Bu millet uyanmalı artık bu sahtekar iktidar indirilmeli ve tarihin derinliklerine atılmalı yeter artık...!

Son düzenleme:
aa
keşke kendi basınımıza da malzeme olabilsek de insanların gözü açılsa!

rezil olduk diye düşünüyorsunuz ama o rezaletin daniskası yaşanıyor sokaklarda..

işte bende onu d,yorum insanları bu hale de getirdiler ya ona üzülüyorum.

Çatışma olmadan bahar gelemez haklılar. Kış geçmeden bahar yaz ayları gelemez. Kurtuluş savaşı olmadan TC kurulamazdı sonuçta...

ama şu türk baharı lafı benim sinirime dokunuyor
benim güzel ülkem zaten hep bahar hep yaz eğer izin verilse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…