Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

rte nin despotluğuna tepki koymak istiyorlar.hepsine sordum sonunda ne olacak biliyor musun bir tanesi bile söyleyemedi rte gidecekten sonrasını çünkü başka abd nın parmağında oynatacağı adamlar gelecek bunu herkes biliyor.bunu düşünmen söylemen güzel oldu.dünden beri yaymaya çalışıyorum kalabalıklar toplanır ve dağılır olan halka olur.bir şey yapılmak isteniyorsa partiler üstü teşkilat kurulmalı tıpkı kuvayi milliye zamanında atatürk'ün yaptığı gibi.ve bu teşkilat ki şimdiki adı platform daha uygun halktan seçilmiş veteriner doktor öğretmen .. Gibi normal insanlardan oluşmalı.temelsiz hareket sonuçsuz hareket bizi bir yere götürmez.ama nutuk temelli olursa ancak bizi ileriye götürür.ama şu karışık zamanda mı olur bu şekilde mi olur ondan emin değilim.keşke gerçek aydınlarımız daha çok olsa ve konuşmaktan daha az korksalar!

Arkadaşlar şu an ANkara bütün evlerden eyleme katılıyor! Tencere tava çalarak, ıslıklarla, ışık söndürüp yakarak! 9da başladı hala devame ediyor. Çok duygulandım ben tencere çalmaya gidiyorum!

Bunu yazmandaki amacı anlamadım aydınlatır mısın beni? Satılan bir çok şey var istersen bende onları sana yazayım?

aslını istersen hem emin olmak ki hakikaten emin olamamıştım
hemde anlaya (mamak)

rant sağlamaya çalışan kanalmı tarafsız olan kanalmı diye bakayım dedim

dilersen yazabilirsin ister şimdi ister özelde ister başka zaman uyar yani

merak etme beetle körü körüne bağlı değilim sadce ant sağlamak ve insanları kışkırtmak için bangır bangır bağıranlara karşıyım

Son düzenleme:
Makina mühendisleri odasında mahsur kaldık polis gördüğü gibi jopluyor acil yardım! #direnankara. Meşrutiyet Caddesine acil yardım!!

"Arkadaşlar yalvarıyorum size KIzılay Ankara Şato Burger korkunç bir durumda,yalvarıyorum profillerinize yazın,yardım edin bize"

ece cilve

Tartışmıyoruz, banlanmıyoruz, cevap yazmıyoruz.

Sadece ve sadece yardım mesajları, destek mesajları gönderelim.

Millet ölürken ohh diyen insan da dindar nesil yetiştirecekse vah halimize zaten.

Neyse polemik yapmayacağım.

Önemli olan destek ve yardım.

Ben bu olaylar yüzünden en yakın arkadaşımı bile hayatımdan çıkardım.

Artık kimseye eyvallah etmiyorum...

Sancaktepe'de de tava tencere ıslık, aynen böyle devam. Helal olsun bu millete. Özgürlük, demokrasi böyle savunulur. Gurur duyuyorum hepinizle.

kadesa oradan da çatılardan gaz attıkları bilgisini aldık canlı canlı.
Bir yerlere sığınsınzlar.

Bulabildiğim tek yer çağ hastanesi, bir bakın kızlar siz de.

meşrutiyete gidiyorlarsa mimarla odasına sığınabilirler bizim hocalarımız onlara yadım edecektir orada çok kişi var

Polis bakanlıklar tarafından saldırıya geçti. Olgunlarda gözgözü görmüyor gözaltılar başladı diyorlar #direnankara

Ankarada BASKENT OYUN ATOLYESI FARRABI SOKAKTA oraya gidebilirsiniz arkadaslar !! #direnankara

Güvenilir tvittir.

DİKKAT! 61 AE Plakali siyah Renault Laguna Ankara Kızılay'da insan ezmiş. Görüntüler var.

Başbakanlık'ta provakasyon

Ankara Kızılay Meydanı'nın meclis tarafından, süratle gelen 61 es 459 plakalı gri Laguna marka araç eylemcilerin hız kesmeden eylemcilerin üzerine doğru ilerledi. Hızını alamayan aracın altında kalan yurttaş 500 metre boyunca sürüklendi.

İki farklı plaka var hangisi doğru bilemiyorum

Son düzenleme:
Reyhan kardeşim halk tv nin sürekli canlı yayın yapmasından dolayı kapatılması için üstünde çok baskı olduğunu ve hiçbir büyük şirketin ona reklam vermediğini açıkladılar.türk bayrağı satmak ne zamandan beri kötü bir şey oldu bize açıkla lütfen.eğer evinde bayrak olmayan ve balkonuna bayrak asmak isteyen insan varsa satın alması suç mu,bayrak satın almak çok kötü bir şey mi güzel kardeşim.
keşke diğer kanallar 6 gündür yayın yapsaydı da herkes izleyebilseydi.ülkede olaylar oluyor.kimisi sokaklara çıkıyor kimisi internetten destek oluyor.evde oturmak ve internet üzerinden görüşlerimizi karşılıklı tartışmak neden bu kadar kötü bir şey kardeşim.anca evde oturun neden diyorsun güzel kardeşim.evde oturan ev hanımlarının siyasi görüşleri olamaz mı güzel kardeşim.
lütfen bizim görüşlerimizi paylaşmasanda sana aramızda yer var.yeter ki sayfa kapanmasın.karşılıklı tartışmalar olmasın.lütfen senden çok rica ediyoruz.

önemli duyuru: Ankaradaki polis saldırısında yaralananların tedavisi için acil ihtiyaçlar...

silverdin anestol, voltaren ağrı kesici tablet serum seti 500 ccsf, 1000 ccsf ventolin inhaler enjektör,

yer:leman kültür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…