aslını istersen hem emin olmak ki hakikaten emin olamamıştım
hemde anlaya (mamak)
rant sağlamaya çalışan kanalmı tarafsız olan kanalmı diye bakayım dedim
dilersen yazabilirsin ister şimdi ister özelde ister başka zaman uyar yani
merak etme beetle körü körüne bağlı değilim sadce ant sağlamak ve insanları kışkırtmak için bangır bangır bağıranlara karşıyım
kızlar hepinizden Allah razı olsun çok sağ olun
yaşadığım şehirden şu anda utanıyorum bu kadar duyarsız bir şehir olamaz
Reyhan kardeşim halk tv nin sürekli canlı yayın yapmasından dolayı kapatılması için üstünde çok baskı olduğunu ve hiçbir büyük şirketin ona reklam vermediğini açıkladılar.türk bayrağı satmak ne zamandan beri kötü bir şey oldu bize açıkla lütfen.eğer evinde bayrak olmayan ve balkonuna bayrak asmak isteyen insan varsa satın alması suç mu,bayrak satın almak çok kötü bir şey mi güzel kardeşim.
keşke diğer kanallar 6 gündür yayın yapsaydı da herkes izleyebilseydi.ülkede olaylar oluyor.kimisi sokaklara çıkıyor kimisi internetten destek oluyor.evde oturmak ve internet üzerinden görüşlerimizi karşılıklı tartışmak neden bu kadar kötü bir şey kardeşim.anca evde oturun neden diyorsun güzel kardeşim.evde oturan ev hanımlarının siyasi görüşleri olamaz mı güzel kardeşim.
lütfen bizim görüşlerimizi paylaşmasanda sana aramızda yer var.yeter ki sayfa kapanmasın.karşılıklı tartışmalar olmasın.lütfen senden çok rica ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?