Habertürk ün önünde toplanan grup mendil açmışlar para topluyorlarmış habertürk için
Kaça satıldıysanız bizde verelim diyerek
Bir kaç tweet te habertürk çalışanlarının bazılarıda aramıza katılıyor demişler ama bilemiyorum:26:
"61 ES 459" PLAKALI RENAULT LAGUNA/MEGANE 2000 CİVARI ESKİ KASA KOYU/YEŞİL/SİYAH RENK EZDİ,YARALILAR VAR.ÇANKAYA YÖNÜRE RT #direnankara
Kızlar duyurun, sivil polis olduğu söylentileri var.
offf olamıyorum olamıyorum..iletemedim ulaşamıyorum ki kimseye.bi de hala çıkıp yok polis masumlara birşey yapmadı falan diyorlar sırf gerilmemek için facemi dondurdum ama burası yetti bana bu gece.
yalnız ben bugün izmir konaktaydım kemeraltında gezdim yemek yedim alışveriş yaptım ve biraz önce eve geldim. bu süre içerisinde bi grup vardı bağırıyordu seslerini duydum, onca polisin yanından geçtim. ve benim saçımın teline zarar gelmedi. demek ki polis o kadarda kötü değil. demek masum halka dokunmuyor... gerçekten orada masum insanların bulunduğuna inanmıyorum.
yalnız ben bugün izmir konaktaydım kemeraltında gezdim yemek yedim alışveriş yaptım ve biraz önce eve geldim. bu süre içerisinde bi grup vardı bağırıyordu seslerini duydum, onca polisin yanından geçtim. ve benim saçımın teline zarar gelmedi. demek ki polis o kadarda kötü değil. demek masum halka dokunmuyor... gerçekten orada masum insanların bulunduğuna inanmıyorum.
offf olamıyorum olamıyorum..iletemedim ulaşamıyorum ki kimseye.bi de hala çıkıp yok polis masumlara birşey yapmadı falan diyorlar sırf gerilmemek için facemi dondurdum ama burası yetti bana bu gece.
siyah+renault araba = maalesef sivil polis............bence ortda iyi niyet yok....asayişmiş şuymuş buymuş.........
sadece eylem yapıyorlar, fikirlerini slogan atıyorlar bu...masum bence gayet... Masum olmayanlar fırsatçılar tabi var ama onlar olayın aslı olmamalı karıştırılmamalı
arkadaşlar halk tv
şu an 59 liraya türk bayrağı satan kanalmı
evet aynen.......................
olayları öyle karıştıranlar var ki. resmen birbirimize düşürmeye çalışan gruplar var. amacı ne ağaç nede başka bir masum düşünce. ve insanlar buna alet oluyor. amaç ne hükümeti düşürmek mi? azıcık akıl olsa bilirler hükümet böyle düşmez. gerçekten masum eylemciler olsa.eylemini yapar gider. bu ne bütün dünyaya duyuracak kadar amaç ne? neyin peşindeler? seçimde oyunu vermezsin bu şekilde neyin çözümü olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?