• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
cık hala mesajı almamış...

kızlar hepinizden Allah razı olsun çok sağ olun :14:

yaşadığım şehirden şu anda utanıyorum bu kadar duyarsız bir şehir olamaz

aslını istersen hem emin olmak ki hakikaten emin olamamıştım
hemde anlaya (mamak)

rant sağlamaya çalışan kanalmı tarafsız olan kanalmı diye bakayım dedim :53:

dilersen yazabilirsin ister şimdi ister özelde ister başka zaman uyar yani

merak etme beetle körü körüne bağlı değilim sadce ant sağlamak ve insanları kışkırtmak için bangır bangır bağıranlara karşıyım

Eeee kocaman halk tv diye yazıyor zaten görmüyor musun? Neden özellikle 59 tl ye Türk bayrağı satan kanal mı diyorsun? Biz de yedik tabii sadece anlamadığın için sordun vah vah...

Halk tv ve ulusal tv sadece gerçekleri veren kanallar.

Satılan bir çok kurum ve toprak var onlarda da belirt böyle istersen...

hayatta geri adım atmayacaklar olan ölen insanlara olacak
Allah'ım boş oturuyoruz burada yaa :47:

kızılay saat: 21:03 - kızılay'ı hem gaz, hem de ses bombasıyla arka arkaya bombalıyorlar şu an. #direnankara

Ankara'da çok ciddi şiddet uyguluyolarmış:( :( direnişçilere...sokaktaki herkesi göz altına almışlar... :( napıcak bu insanlar haklarını aramıycaklar mı??nasıl bir acımasızlıktır bu :(

Son düzenleme:
Meşrutiyet çağ hastanesi, mimarlar odası, başkent atölyesi..

Ankara Kızılay Jolly Joker kapılarını açtı 3 bin kişiye kadar alabiliyorlar, bunu yayalım. #direnankara

Sığınalacak yerleri yaylım arkadaşlar.

an itibariyle, bağdat caddesi

10574761_fmRk1IEXasU3a44My0Sbtcih0s8WvoYbFBWHZ9gXXHM.jpg

Dün İzmit Cumhuriyet Meydanı'ndaki eylemde bulunan 3 teyzenin konusması.
- Evde temizligi de yarım bırakıp geldim , diyen teyzeye bir digerinin cevabı :
- Burda Türkiye temizligi var bosver.

ANKARA! ilac yollamak isteyenler arac isteyenler arasin motorlar ve araclari yollicaklar 0554 691 72 34 Onur Aksoy

KARANFİLDE MEKAN CAFEYE SIĞINILABİLİYOR HABERİNİZ OLSUN..

her ne kadar medya sussa göstermese de halkımız susmuyor. şuan sokağım tencere sesleriyle inliyor ışıklar yanıp sönüyor kornalar susmuyor insanın kalbi titriyor...

Reyhan kardeşim halk tv nin sürekli canlı yayın yapmasından dolayı kapatılması için üstünde çok baskı olduğunu ve hiçbir büyük şirketin ona reklam vermediğini açıkladılar.türk bayrağı satmak ne zamandan beri kötü bir şey oldu bize açıkla lütfen.eğer evinde bayrak olmayan ve balkonuna bayrak asmak isteyen insan varsa satın alması suç mu,bayrak satın almak çok kötü bir şey mi güzel kardeşim.
keşke diğer kanallar 6 gündür yayın yapsaydı da herkes izleyebilseydi.ülkede olaylar oluyor.kimisi sokaklara çıkıyor kimisi internetten destek oluyor.evde oturmak ve internet üzerinden görüşlerimizi karşılıklı tartışmak neden bu kadar kötü bir şey kardeşim.anca evde oturun neden diyorsun güzel kardeşim.evde oturan ev hanımlarının siyasi görüşleri olamaz mı güzel kardeşim.
lütfen bizim görüşlerimizi paylaşmasanda sana aramızda yer var.yeter ki sayfa kapanmasın.karşılıklı tartışmalar olmasın.lütfen senden çok rica ediyoruz.

neyse diğer 2 arkadaştan da alıntı yapmıştım ama
tam şu dakika tartışma dakikası değil gerçeken
yazacağım çok şey var aslında ama şimdilik susma hakkımı kullanmak istiyorum
asla kata TÜRK BAYRAĞI satmanın ayıplığını savunmuyorum kışkırtıcı konuşmalarından yakınıyorum
ama dediğim gibi şimdi yazmaycağım yazılanları
hakikaten yardıma ihtiyacı olanlar olacağı için

şu an benimde buradan yapabileceğim tek şey dua

ALLAH ım orada bulunup halis niyeti halkı korumak....... kurtarmak.........doğruyu bulmak.........eşitliği sağlamak........
olanların RABBİM yar ve yardımcısı olsun

ha yokk

diğerleri varya hani o diğerleri
ALLAH cc havale ediyorum .....................................ve susuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back