• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aynı zamanda chp nin kanalı mı peki gerçekten meraktan soruyorum tarafsız deniliyor da...........

mücadelenin samimiyetine inansam ahhhh inansam..........

parti mücadeleni baska yerde yap bir zahmet
kimse parti derdinde değil

Son düzenleme:
ulaşabildim..sizin dediklerinizi dedim oradan uzaklaşın dedim meşrutiyete doğru gidiyorlarmış.çok konuşamadım polis geliyor polis geliyor diyerek kapadı telefonu.Allah yardımcları olsun hepsinin kardeşim iyi ama ya diğerleri aklım ankarada izmirde beşiktaşta her yerde..

ulaşabildim..sizin dediklerinizi dedim oradan uzaklaşın dedim meşrutiyete doğru gidiyorlarmış.çok konuşamadım polis geliyor polis geliyor diyerek kapadı telefonu.Allah yardımcları olsun hepsinin kardeşim iyi ama ya diğerleri aklım ankarada izmirde beşiktaşta her yerde..

kadesa oradan da çatılardan gaz attıkları bilgisini aldık canlı canlı.
Bir yerlere sığınsınzlar.

Bulabildiğim tek yer çağ hastanesi, bir bakın kızlar siz de.

parti mücadeleni baska yerde yap bir zahmet
kimse parti derdinde değil

kesinlikle derdim parti mücadelesi değil haklının yanında olurum

hani bi çok arkadaş yazmışya
tarafsız yayın yapıyor diye
tek derdi kışkırtmak olan bi kanal
şu an karşımda o kanalı izliyorum
:53::53::53::53::53::53::53::53:

hem bunu ALLAH aşkına yada herneye inanıyorsan oun aşkına
benmi yapıyorum sayfalar dolusu
Recep tayyip erdoğan karikatürleri ve kışkırtmaları dolu
neyin partizanlığından bahsediyorsun ki........

Ankarada Doktor ve Tip Ogrencilerinin Numaralari 0506 840 3109 0530 923 5120 0505 894 9054 0532 736 4062 05304924071

Hepimizin aklıda kalbide onlarla bitanem.
Rabbim yardımcıları olsun hepsinin

şu anda evimdeki caddeden korna çalarak geçiyorlar. tencere tava sesleri. antalya seni seviyorum

Hangi partinin kanalı olursa olsun, şuan yayın yapan tek yer orası. Olanları sadece oradan görebilirsiniz. Tarafsız kanallar yayın yapsaydı da oradan da izlenebilseydi

LÜTFEN AMACI "HALK VE İNSAN" OLMAYANLARLA TARTIŞMAK YERİNE YARDIM MESAJLARI PAYLAŞIR MISINIZ KIZLAR!!!:47:

Helikopterden atışa başlamışlar şimdi, nefes almacak yer yok deniyor, allahım ya:14::14::14:

Son düzenleme:

he bır arkadas tarafsız yayın yapıyor dedi diye sen de o düşüncede deüilsin dıye hadi kalk saç baş savasalım olur mu canım?
lütfen bakın şuan millet zor durumdayken kimsenın aklını bulandırmayın tartısmanızla
lütfen!!! ellerim titriyor yazarken yaa

Ümraniye de bile halk tencere tava ve ıslıklarla inliyormuş, eyleme katılım büyükmüş. Ümraniye ya.. En son beklenecek yerlerden biri.

Oluyor, yayılıyor..

:72:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back