• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sen kanadaya bi git orda dert yok tasa yok bir öğretmenim diosunuz ya pes yanii...
Sana mı sorcam nereye gidicemi?
Evet umudum yok sen mi yeşerteceksin umutlarımı?
Saldırman gereken kişi ben değilim ve inanılmaz sinirliyim uyarayım sana patlamayayım, saygımı bozmayayım.

Iııhh yok yazmayacagım.Halk orda biber gazı yerken,polisin gözü dönmüşçesine direnişçilere karşı koyarken;bademının altından buna kıs kıs gülerken düşüncelerimi yazmayacağım.
Tutacağım kendimi.

azcık umut doğuyo içime, küçük bi kıvılcım sonra hayatında bir dünya klasiği okumamış bir dünya görüşü hayat duruşu olmayan biri çıkıyo gek gek konuşuyoya lanet ediyorum

peki madem polis göstericileri dağıtmak istiyor o zaman taksim metrosuna gaz bombası atıp metronun çıkış kapılarını neden insanların üzerine kapatarak o insanların ordan çıkıp dağılmasını engelliyor?

ki biber gazı insan öldüren bir gaz metin lokumcuyu hatırlatırım size biber gazından vefat etmişti

hangi mantık kapalı alana gaz bombası atıp kapıları kapatır ki kaçamasınlar?

ayrıca ünlü sanatçların olduğu bir gösteride inandırıcı mı taşlı soplaı saldırı

bergüzar korelin polise taş atacağını mı sandınız?

doğu anadoludaki pkk sempatizanı değil oradakiler, bu ülkenin okumuş belli kültür seviyesine sahip insanları...

polise börek ikram eden insanlar var börek yiyen göstericiye tomayla su sıkan polis var orada

Ben teröristlere, PKK yandaşlarına dokunmayacaksın denilen, sinirden çatlayan, Nevruz'da kolu bacağı yaralanan polisin kardeşiyim!!!!
o zaman ordada polise suçlu demiceksin arkadaş demekki polise dur deyince duruyor müdahale et deyince ediyor bunun hesabını polisden değil onu oraya gönderenden soracaksınız...herkes görevini yapıyor.ordaki eylemcilerinde içinde pkk savunucusu milletvekilide vardı o ne olacak seni bi olayları takip et...

taksimi merak edenler halk tvden takip edebilirler

herzaman izlediğiniz kanalla halk tvdeki görüntüleri kıyaslayın gerçeği göreceksiniz.

orada bulunan insanlarin icinde bircogu provokator. turkiyeyi bir kaosun icine cekmeye calisanlar. yemezler daha cok calismalari lazim..

polisin canı sıkılmış eylemcileri dövelim diye gelmişler hükümetin çocuğunun yeriymiş kanıtın mı var??bu devletin hiç mahkemesi yokmu oraya şow için çıkmış milletvekillerinin yetkilerine kullanarak meclise sunma şansı yokmu?devleti istemiosunaz sokaklar orda isyan edin bakalım cesaretiniz varsa...

kanıtı olan açık açık ilan edilen şeyleri söylesem inacakmısın, mesela bizim çalık yaz bi google'a bizzat başbakanın ağzından neler söylenmiş bi gör ya da görme aaaamaaaaaaaaaaan

o zaman ordada polise suçlu demiceksin arkadaş demekki polise dur deyince duruyor müdahale et deyince ediyor bunun hesabını polisden değil onu oraya gönderenden soracaksınız...herkes görevini yapıyor.ordaki eylemcilerinde içinde pkk savunucusu milletvekilide vardı o ne olacak seni bi olayları takip et...

Ahaha bana olayları takip et diyor. Sen merak etme ben üstüme düşenin çok çok fazlasını yapan biriyim. Emri verenin zaten ne olduğu belli. Onlardan da hesabını soruyoruz da adalet var mı acaba bu ülkede kaldı mı? Bence sen olayları bir araştır herkes görevini layıkıyla yapıyor mu? Bdp'den gitmiş bir milletvekili oraya, oradaki bütün halkı haksız mı kılıyor bu durum?

Türklerin ruhu bu işte!

istiklal caddesi.

58133757412036596551410.jpg

polisin canı sıkılmış eylemcileri dövelim diye gelmişler hükümetin çocuğunun yeriymiş kanıtın mı var??bu devletin hiç mahkemesi yokmu oraya şow için çıkmış milletvekillerinin yetkilerine kullanarak meclise sunma şansı yokmu?devleti istemiosunaz sokaklar orda isyan edin bakalım cesaretiniz varsa...
Olay yeri fotograflarini falan gordunuz mu hic?Orda elinde tas olan sopa olan bir tane sivil yok.Ama yarali siviller var.Nefes alamayip yere yigilimis yaslilarimiz var.Basi kan icinde dogayi korumak isteyen genclerimiz var.Bir tek kanitin var mi polisim degil de sivillerin saldirdigina dair?
Hadi ama bu senin halkin bu bizim halkimiz nasil bir nefret burumus de gozunu bu olamlari bu halka reva goruyorsun?

buyrun bu da norveç kanalı birde buradan bakın olanlara

savaş tatbikatı yapıyorlar sanki.

VGTV

orada bulunan insanlarin icinde bircogu provokator. turkiyeyi bir kaosun icine cekmeye calisanlar. yemezler daha cok calismalari lazim..

Kurtuluş Savaşı zamanında bi çiftçi varmış düşman bu tarlaya girmeden savaşmam diyen, işte sen o çiftçi gibi bi insansın vizyonun bu kadar sana ne dense boş, bi su bardağına bir kova su koyabilirmisin koyamazsın aynı öyle

polisler isini yapiyor sen devletin polisine taslarla sopalarla saldirirsan tabiki poliste kendini savunacak. herkes kendi canini dusunecek,ona gore hareket edicek. protsetonu yaparsin adam gibi dagilirsin.

ciğer vererek eylem yapan doğaseverlere saldırdılar... halka gaz maskesi veren askere saldırdılar. üzerinde takım elbiseyle işe giden, torunuyla parka giden astım hastası insan da mı suçlu?

Benim umudum tukeneli cok oldu gittikce kotuye gidiyoruz
sadece bir avuc insan bunun farkinda

Emniyet teskilati oldum olasi hukumet partilidir
A da gelse ona gore teskilatlanir, B de gelse boyle...
Yillardir bu boyledir degismez de kolay kolay...

Bunlar daha iyi gunlerimiz
Turkiyem uyumaya devam ettikce sonuc kacinilmaz

Bu ulkeyi bu hale getirenlere yaziklar olsun
nasil odeyecekler kul hakkini?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back