Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelinen son noktaya baktığımda; Acaba bu yapılanların altında bir strateji mi var, bu kadar hata nasıl yapıyorlar, mutlaka bir bildikleri var, saman altından su sızdırıyorlar, sakladıkları bir şeyler olmalı gibi çeşitli yorumları ben dahil bir çok kişi yapmıştır, geldiğimiz noktada herhangi bir strateji vs. olduğunu artık düşünmüyorum, adam diktatör, ben yaptım oldu, ben ne dersem doğrudur, ben yaparsam olur, benim %50'im var, sizin gibi 3-5 çapulcuya mı soracaktım ne yapacağımı diyerek saldırıyor ve saldırtıyor. Önüne, arkasına, olabileceklere aldırmıyor, bunu yaparken %50'sini kışkırtarak kitle desteğini canlı tutmaya çalışıyor, ordulaştırdığı polisine ve referandumda ele geçirdiği yargısına güveniyor. Medyanın halka gerçekleri göstermeyeceğinden emin ve artık tüm para kaynaklarını kontrol ettiği için de hiç bir şeyden korkmuyor. Bu oyunu bozmak gerçekten zor ama imkansız değil...

Özgür ve barış içinde, tam katılımcı demokrasinin uygulandığı, fikirlerin korkusuzca tartışılabildiği, devletin gücünü halkı üzerinde kullanan hükümetlerin sonsuza dek iktidar olamayacakları adaletli bir ülkede, siyasi sınırların ortadan kaldırılıp tüm halkların kardeşçe, dünya vatandaşlığı bilinciyle yaşadığı bir dünyada daha nice hayırlı ramazanlar yaşamanız dileklerimle...

bu tipler anca sanal alemde asarız keseriz triplerine girerler. hı olsa olsa, elinde palayla sokağa çıkıp gücü sadece kadınlara yeten tipler.. bir kişiye biat ettiklerini gururla açıkladıktan sonra, gezidekiler için de "onlar hiç bir şeyin farkında değiller" demeleri de ayrı bir ironi..

parti fanatiği olmasını geçtim, başbakana biat etmesini geçtim.. bunlara saygı duyarım, kendi kararıdır.. ama böyle bir anda, bu denli seviyesiz kelimeleri toplayıp röportaj yapmasına akıl sır erdiremedim. iyi cehalet gerçekten.

Buralardayım ama yazasım gelmiyor canlar.
Şu son olaydan sonra iyice irrite oldum her şeyden.

Herif elini kolunu sallaya sallaya serbest bırakıldı.

Şimdi bir de palalı aslında eylemciymiş haberleri yayıyorlar

Bu kadar mı çaresiz kaldınız be hey .....
Neyse.
Öyle işte, yazarsam banlanırım, yazmayayım diyorum

Cumleniz gayet acikti!

Tayyip ayrimcilik yapiyor. Peki siz?
Tekrar okuyun bakalim ne anlam cikiyor.
Ne demek eminimki turbanli bir annenin oglu esi? Teroristmi yetistiriyor turbanlilar?
Yetti artik yahu! Otekilestirmekten sikayet edersiniz ama kendinizde geri kalmazsiniz.
Yaziklar olsun!
Kurtulus savasinda mermi tasiyanlar dansozdu sanki.

Bu ülkenin başbakanını ister kendi başbakanınız sayın ister saymayın askerlik arkadaşınızmış gibi adıyla hitap edemezsiniz.
Artık polemiklere de son verin, şu mübarek Ramazan ayının ilk günü bile forumun genelinde varolan hoşgörüsüzlüğü anlamam mümkün değil, ayrışmanız için eyleme falan gerek yokmuş siz zaten eylem öncesi ötekileştirmişsiniz birbirinizi, eylemle haykırıyorsunuz sadece.

Bundan böyle uyarı yok direk ceza var...

her şeyi neden yanlış anlıyoruz. nasıl açıklara rahatsızlık derecesinde kötü bakan fanatikler varsa kapalılarada kötü bakanlar var. o mesajda bu kişinin o tarz bir yaratık olduğunu düşüerrek yazılmış bir mesajdı.
yani bununda açık bir ailesi olması mümkün değil bu tarz bir fanatikse diye.
bu kadar alıngan olmaya ve hakaret edildiğini düşünmeye gerek yok gerçekten.

mune,bir tek şeye katılamıyorum. ben bazen RTE yazarım. nasılki amerikalılar eski devlet başkanlarına JFK diye hitap ederlerse o dönemlerde bunun gibi..
bu ülkenin başbakanıdır ok. mune.ama benim saygı duyduğum biri değildir. kimse bunu benden beklemesin.numaradan saygı duyoyormuş gibi yapmak kişiliğimle örtüşmez. ha hakaret etmem burada. oda ayrı..

Son düzenleme:
oky,
Başbakan kimsenin askerlik arkadaşı da değil, "bu ülkede tayyip sorunu var" gibi bir yorumda başbakandan arkadaş gibi bahsedilirse devreye girerim çünkü bunun sonu getirilmiyor, biri de çıkıp polise saldıran eylemciye terörist dediğinde kimse ses çıkarmasın o zaman, o da onun doğrusu, bu mantıkla.

Siz başbakana, eyleme karşı olanlar eylemcilere saygı duymuyor, bu saygı duymama nereye kadar devam edecek?
Yok yok dış güçlere falan gerek yok gerçekten, biz birbirimizi yemeye yeteriz, yerizde doymayız bile...

Saygı duymayın, illa sayın demenize gerek yok, size canım başbakanım deyin diyende yok, başbakan deyin en azından.

tayyipte güzel isim. sanmıyorum gocunsun mune. o kadar hassas ve alıngan değildir kendileri..
teroristle, adla hitap etmek çok farkllı. biri resmen suçluyor karşıdakini.RTE kötü değil inan.havalı üstelik
neyse mune,farklı bakıyoruz senle. ben banlanmadan bir koli daha açayım.

Oky ım mune haklı bence:).Biri kalkıp Kemal Kılıçdaroğlu nu sevmiyoum,saygı falanda duyamam diye forumda Kemal Kemal diye gezse sende aynı tepkiyi verirsin

Oky ım mune haklı bence:).Biri kalkıp Kemal Kılıçdaroğlu nu sevmiyoum,saygı falanda duyamam diye forumda Kemal Kemal diye gezse sende aynı tepkiyi verirsin
yoo. canım. defalarca yazıldı.. sanırım gözden kaçırdın. onun düşüncesi. sevmiyorum yazmak suç olmamalı.sevmiyorsa sevmediğini dile getirebilir. herkes sevmek durumunda değil. önemli olan hakaret etmemek.

Son düzenleme:
Ona da aynı uyarıyı yapmıştır Munem:).Evet sıkı takip etmiyorum burayı girdiğim zamanda çok atlayarak okuyorum:)

Elifim,Okimum yürüyün gelin benimle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…