hoşbuldum canım.hoş geldin okicim Allah kolaylık versin
çokkk doğru yazmış john milton nam ı diğer adı can...
vakit buldukça girmeye çalışıyorum. nette dün açıldı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbuldum canım.hoş geldin okicim Allah kolaylık versin
çokkk doğru yazmış john milton nam ı diğer adı can...
Vay be karıncayı incitemezlermiş ha...Gezi parkındaki insanların karınca kadar kıymeti yok demek.Kırmızıyla işaretlediğim cümlelere özellikle dikkatinizi çekmek istiyorum.Zihniyeti görüyor musunuz?Fanatizmi görüyor musunuz?
Şimdi diyebilir misin bu insanlara "Kardeşim senin inandığın partinin nimetleri sadece en yakınındakilere,ben 1-2 çocukla her türlü ayakta dururum da sen 5-6 taneyle sefalet içinde boğulur gidersin" diye...Desen de anlarlar mı?
türbanlı bayanlarla bir problemim yok hiçbir zamanda olmadı.
ama orda gözü çıkan başı açık bayanlara neredeyse oh olsun diyen başbakan
konu türbanlı bir bayana gelince benim türbanlı kızım diyor.
asıl ayrımcılığıda provakosyonuda yapan Tayyip'in ta kendisidir.
yıllardır 'kürt sorunu' 'alevi sorunu' diyor.
yani bu insanları 'sorun' olarak görünüyor.
benim için asıl sorun tamda kendisi.
bu ülkede ne alevi nede kürt sorunu var
bu ülkede çok büyük bir 'tayyip sorunu' var
O kız türbanlı olamaz çünkü elinde satırla dolaşan adam eminimki türbanlı bir annenin oğlu, türbanlı bir kadının eşi...
Ve başbakan eğer hepimizin başbakanı olsaydı çıkıp bu kız içinde konuşurdu.
Tayyip benim Başbakanım değil!
mune,bir tek şeye katılamıyorum. ben bazen RTE yazarım. nasılki amerikalılar eski devlet başkanlarına JFK diye hitap ederlerse o dönemlerde bunun gibi..Bu ülkenin başbakanını ister kendi başbakanınız sayın ister saymayın askerlik arkadaşınızmış gibi adıyla hitap edemezsiniz.
Artık polemiklere de son verin, şu mübarek Ramazan ayının ilk günü bile forumun genelinde varolan hoşgörüsüzlüğü anlamam mümkün değil, ayrışmanız için eyleme falan gerek yokmuş siz zaten eylem öncesi ötekileştirmişsiniz birbirinizi, eylemle haykırıyorsunuz sadece.
Bundan böyle uyarı yok direk ceza var...
tayyipte güzel isim. sanmıyorum gocunsun mune. o kadar hassas ve alıngan değildir kendileri..oky,
Başbakan kimsenin askerlik arkadaşı da değil, "bu ülkede tayyip sorunu var" gibi bir yorumda başbakandan arkadaş gibi bahsedilirse devreye girerim çünkü bunun sonu getirilmiyor, biri de çıkıp polise saldıran eylemciye terörist dediğinde kimse ses çıkarmasın o zaman, o da onun doğrusu, bu mantıkla.
Siz başbakana, eyleme karşı olanlar eylemcilere saygı duymuyor, bu saygı duymama nereye kadar devam edecek?
Yok yok dış güçlere falan gerek yok gerçekten, biz birbirimizi yemeye yeteriz, yerizde doymayız bile...
Saygı duymayın, illa sayın demenize gerek yok, size canım başbakanım deyin diyende yok, başbakan deyin en azından.
yoo. canım. defalarca yazıldı.. sanırım gözden kaçırdın. onun düşüncesi. sevmiyorum yazmak suç olmamalı.sevmiyorsa sevmediğini dile getirebilir. herkes sevmek durumunda değil. önemli olan hakaret etmemek.Oky ım mune haklı bence:).Biri kalkıp Kemal Kılıçdaroğlu nu sevmiyoum,saygı falanda duyamam diye forumda Kemal Kemal diye gezse sende aynı tepkiyi verirsin
Nereye Megim:)
nereye gitcez
çikolatada varsa gelirim.