• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şu john milton kim bana bilgi vermeniz mmkünmü ark... netten bende bakıştırıyorum sanırım aranızda yazılarını takip eden var

O kız türbanlı olamaz çünkü elinde satırla dolaşan adam eminimki türbanlı bir annenin oğlu, türbanlı bir kadının eşi...
Ve başbakan eğer hepimizin başbakanı olsaydı çıkıp bu kız içinde konuşurdu.
Tayyip benim Başbakanım değil!
yanılıyorsun uz annesini bilme ama eşi başörtülü değil hatta önemliyse sizin için makyajda yapıyo haaaa unutmadan hamile bide.....

Tayyip çıkın desin Taksim'i dağıtırız!

Başbakan Erdoğan'ın evinde zor tuttuğunu söylediği yüzde 50'nin Tophane bölgesi halkı konuştu.

“Biz Allah’tan korkarız. Bizler karıncayı incitemeyiz.
Aynı zamanda biz Allah’a inandığımız gibi bu davaya (AKP’ye) inanıyoruz. Burada kendimizi zor tutuyoruz. Gençleri zor tutuyoruz. Tayyip bir desin ki “çıkın” var ya Taksim’i dağıtırız. Biz ona biat ettik. Tayyip bizim 'emir ül müminin'imiz. O ne derse onu yaparız. Acıyorum o insanlara. Hiçbir şeyin farkında değiller. Tayyip, IMF’ye borcu sıfırladı, para rezervini arttırdı. İşin içinde (Gezi Parkı eylemlerini kast ediyor) oyun var oyun. Memleketin kalkınmasını istemiyorlar. Bunlar tekrardan Osmanlı olmasın, faiz lobileri devam etsin diyor. Bütün dava ekonomik… Ne yaparlarsa yapsınlar, nesilleri 30 yıl sonra tükenecek, bize karşı olanların. Bizim 5-6 çocuğumuz var. Onların 1-2, hatta çocukları yok. Doğum kontrol haplarıyla ve sağlıksız yiyeceklerle nesillerini tüketiyorlar.”

alıntı ve devamı için :
Haber : Tayyip çıkın desin Taksim'i dağıtırız! haberi
Vay be karıncayı incitemezlermiş ha...Gezi parkındaki insanların karınca kadar kıymeti yok demek.Kırmızıyla işaretlediğim cümlelere özellikle dikkatinizi çekmek istiyorum.Zihniyeti görüyor musunuz?Fanatizmi görüyor musunuz?
Şimdi diyebilir misin bu insanlara "Kardeşim senin inandığın partinin nimetleri sadece en yakınındakilere,ben 1-2 çocukla her türlü ayakta dururum da sen 5-6 taneyle sefalet içinde boğulur gidersin" diye...Desen de anlarlar mı?

O kız türbanlı olamaz çünkü elinde satırla dolaşan adam eminimki türbanlı bir annenin oğlu, türbanlı bir kadının eşi...
Ve başbakan eğer hepimizin başbakanı olsaydı çıkıp bu kız içinde konuşurdu.
Tayyip benim Başbakanım değil!
kapalı bayanlar üniversiteler de derslerden yaka paça atılırken hangi başbakanın sesi çıktı,
ya da hangi halkın sesi çıktı.
bırakın Allah aşkına büyük çerçeveye odalaklanın.
ırkçılık yapan john milton tutmuş bizim ülkemizde açık kapalı vakâsı oluşturmaya çalışıyor.
yemezlerrr artık.
arkadaşlar yabancıların değil mümkünse kendi gazetecilerimizin, yazarlarımızın yazılarıyla atıfta bulunalım.
kimse babasının hayrına o kız için yazı yazmaz.
ayrıca bu yazıyı savunmak da çok yapmacık ve 2 yüzlülük gibi geliyor bana.
nedeni ise şu kapalılar devlet dairelerinde kapalı olarak çalışamıyordu,
derslerden eşarbımızdan tutarak atıyorlardı. bu john milton efendi nerdeydi o zaman.
başbakanı sevmek zorunda değil hiç kimse. ama hepimiz açık - kapalı, sağ - sol, vb. saygı duymamız lazım. hepimiz bu ülkede yaşıyorsak aynı paydada buluşabilmeliyiz artık.
proveke edenlere prim vermeyelim.

:1:ay kusura bakmayın gülüyorum artık:1:John Milton denen yazar Türk'tür hanımlar "John Milton" rumuzudur

arkadaşlar palalı adamın annesi babası gezi eylemlerini destekliyorlarmış hatta özür dilediler. adamın yaptığı vahşete denecek şey çok ama bazı arkadaşlar bunu polis yandaşı gibi lanse ediyor. adamın orada lokantası mı ne varmış. e malum esnaf biraz sıkıntılı eylemler konusunda. adamın gidipte böyle bi vahşet sahnelemesi tamamen kendiyle alakalı polis yandaşlığı hükümet yandaşlığıyla yorumlanmasın bence.
yazmayayım yazmayayım ama yine tutamadım kendimi
ya arkadaşlar neden hala taksimde toplanıp eylem yapma çabası var anlamıyorum. bu mesele hallolmamış mıydı? park park olarak kalıyor işte. bu durum karmaşa yaratmaktan başka bişeye yaramaz artık çünkü amaca ulaşıldı. ben toplanmalara bi anlam veremiyorum artık bu saatten sonra.

Yok zaten asıl sorun palalı adamın polis yandaşı olması değil,polisin palalı adam yandaşı olması

10.Yıl Marşından uzun zamandır rahatsız oluyorlardı zaten.. Osmanlıcılığı hortlatmaya çalıştıkları şu günlerde 10.yıl marşı işlerini bozuyor rahatsız olmaları gayet normal... :ssz:

O Marşta anlatılanlar sayesinde o meclisten atıp tutuyorlar ya neyse.. yine kendisini sevmesem de İsmet İnönü'nün çok doğru bir sözü aklıma geldi: "Hiçbir millet yoktur ki kendi içinden bu kadar hain yetiştirsin." :31:

türbanlı bayanlarla bir problemim yok hiçbir zamanda olmadı.
ama orda gözü çıkan başı açık bayanlara neredeyse oh olsun diyen başbakan
konu türbanlı bir bayana gelince benim türbanlı kızım diyor.
asıl ayrımcılığıda provakosyonuda yapan Tayyip'in ta kendisidir.
yıllardır 'kürt sorunu' 'alevi sorunu' diyor.
yani bu insanları 'sorun' olarak görünüyor.
benim için asıl sorun tamda kendisi.
bu ülkede ne alevi nede kürt sorunu var
bu ülkede çok büyük bir 'tayyip sorunu' var

aslında arkadaşlar bu ülkede büyük bir muhalefet sorunu var. muhalefet kendi seçmenlerinin sorunlarını doğru düzgün gündeme getirip bununla ilgili gerekenleri yapmıyor. insanlarda mecburen kendileri sesini duyurup bişeyler yapmaya çalışıyor.hükumetin yanlış yapıp eksik kaldığı ya da görmezden geldiği noktalarda muhalefetin bulunması, gerekenleri yapması ve yaptırması gerekir.
ülkemizde tüm halkı kucaklayan bi hükumetin olması gerektiği kadar kendi kesiminin haklarını savunacak ve yerine getirecek iyi bir muhalefetin de olması gerekir.
tüm bunların kısa zamanda olması dileğiyle...

10.Yıl Marşından uzun zamandır rahatsız oluyorlardı zaten.. Osmanlıcılığı hortlatmaya çalıştıkları şu günlerde 10.yıl marşı işlerini bozuyor rahatsız olmaları gayet normal... :ssz:

O Marşta anlatılanlar sayesinde o meclisten atıp tutuyorlar ya neyse.. yine kendisini sevmesem de İsmet İnönü'nün çok doğru bir sözü aklıma geldi: "Hiçbir millet yoktur ki kendi içinden bu kadar hain yetiştirsin." :31:

bir yerlerde okudum ama baska da bilgim yok.. Hilafeti mi geri getirmek osmali sevdasinin asil nedeni acaba??? Hani lale devri falan pek dini inanclarina uymaz daa...

kapalı bayanlar üniversiteler de derslerden yaka paça atılırken hangi başbakanın sesi çıktı,
ırkçılık yapan john milton tutmuş bizim ülkemizde açık kapalı vakâsı oluşturmaya çalışıyor.
yemezlerrr artık.
arkadaşlar yabancıların değil mümkünse kendi gazetecilerimizin, yazarlarımızın yazılarıyla atıfta bulunalım.
derslerden eşarbımızdan tutarak atıyorlardı. bu john milton efendi nerdeydi o zaman.
başbakanı sevmek zorunda değil hiç kimse. ama hepimiz açık - kapalı, sağ - sol, vb. saygı duymamız lazım. hepimiz bu ülkede yaşıyorsak aynı paydada buluşabilmeliyiz artık.

aynen öyle arkadasim bizde buna inaniyoruz. Kapali acik ayirt edilip bölünmemeli. Basbakan tüm mitinglerinde benim kapali bacilarim derse, elin gazetecisi neler der Allah bilir...Der ki; bu ülkenin basbakani coktan ayirmis kapali acik diye, ben istedigimi derim der.. Dimi, ne kadar kötü bir basbakanin halkini bölle bölmeye ve karsi karsiya getirmeye calismasi... Rabbim yardim etsin hepimize...

türbanlı bayanlarla bir problemim yok hiçbir zamanda olmadı.
ama orda gözü çıkan başı açık bayanlara neredeyse oh olsun diyen başbakan
konu türbanlı bir bayana gelince benim türbanlı kızım diyor.
asıl ayrımcılığıda provakosyonuda yapan Tayyip'in ta kendisidir.
yıllardır 'kürt sorunu' 'alevi sorunu' diyor.
yani bu insanları 'sorun' olarak görünüyor.
benim için asıl sorun tamda kendisi.
bu ülkede ne alevi nede kürt sorunu var
bu ülkede çok büyük bir 'tayyip sorunu' var
işte anlatmak istenilen buydu o yazıda ve sizin yorumunuzda.
ama bazıları yine anlamamak için direniyorlar.
onlarıda anlıyorum hoş.:ssz:

sahalara tekrar döndüm. ama henüz yerleşemedim tam.:)
2ple.jpg

Şu sahnedeki kadının türbanlı olduğunu düşünsenize.
Başbakan çoktan çıkmıştı canlı yayınlara, polis gerçek mermi kullanmaya da başlamıştı büyük ihtimalle. Şakası yok çünkü, elinde pala olan bir adam türbanlı bir kadını tekmeliyor, polis gerçek mermiyi şimdi değil de ne zaman kullansın değil mi? İç savaş mı çıksın, elbette müdahale edecek polis. Melih Gökçek 80 tane tweet atmıştı şimdiye kadar.

Çoktan açıklamıştı Tayyip tekmelenen kadının kim olduğunu, "benim türbanlı bacıma.." diye cümleleri çoktan çıkmıştı ağzından.

"Mağduruz da mağduruz." demeye başlamışlardı çoktan.

Başı açık ama arkadaşın.
İnsan değil haliyle, vatandaş değil, birey değil.

Ben türbana düşman bir adam olmadım hiç.
Ben türbanlı arkadaşlarım okula girsinler diye de katıldım eylemlere.
Yanlış anlaşılmasın bu nedenle söylediklerim.

Fakat olmuyor artık.
Türbanlı olan da, hacı olan da, hoca olan da görsün bu durumları. Artık ciddiye alsın şu yaşananları. Polise hep tamam dedik, hep alttan altık polis şiddetini, devlet görevlisi dedik. Fakat bu nedir? Elinde palayla polisin arkasında saf tutan adamın savunmasız bir kadının bacaklarına pala vurması, onu tekmelemesi ne demektir?

Artık farkına varın biraz durumun, bizi nasıl ötekileştirdiklerinin, nasıl kinlendiğimizin farkına varın. En önemlisi bizim haklı olduğumuzun farkına varın. Şu kızın başında türban olsa 6 ay konuşulur bu, halbuki yarın unutulacak şimdi, ciddiye almayacak ne bir bakan - ne bir başkan.

Bizi bölüyorlar.
Çok geç olmadan farkına varın bu durumun, akp yandaşı olan da, Tayyip aşığı olan da düşünsün biraz bu durumu, ne hale geleceğiz bir düşünsün.

Şu kız türbanlı olsa sıkıyönetim ilan etmişlerdi İstanbul'da...
JOHN MİLTON

hoş geldin okicim Allah kolaylık versin:3::16:

çokkk doğru yazmış john milton nam ı diğer adı can...

aslında arkadaşlar bu ülkede büyük bir muhalefet sorunu var. muhalefet kendi seçmenlerinin sorunlarını doğru düzgün gündeme getirip bununla ilgili gerekenleri yapmıyor. insanlarda mecburen kendileri sesini duyurup bişeyler yapmaya çalışıyor.hükumetin yanlış yapıp eksik kaldığı ya da görmezden geldiği noktalarda muhalefetin bulunması, gerekenleri yapması ve yaptırması gerekir.
ülkemizde tüm halkı kucaklayan bi hükumetin olması gerektiği kadar kendi kesiminin haklarını savunacak ve yerine getirecek iyi bir muhalefetin de olması gerekir.
tüm bunların kısa zamanda olması dileğiyle...

Canım bence bu ülkede muhalefet yok.. O kadar cılız ki yok gibi.. Olduğu zamanda danışıklı dövüş.. Seçim mitinglerine bakalım tek yaptıkları birbirlerine laf atmak.. Hükumetin işine geliyor her zaman "mağdurdur" çünkü.. Ama muhalefetin işine gelmiyor,gelmemesi lazım.. Kendini,hedeflerini, yapılması gerekenleri anlatacaklarına, laf atma üzerinde duruyorlar.. :ssz:

Ayrıca bu bir yerde hükumet reklamıdır..Sonuçta reklamın iyisi-kötüsü olmaz.. örnek afişe bakar mısınız? okuma yazma bilmeyen ne görür? okuma yazma bilse bile dikkatli bakmayan ne görür? Bildiğin reklam yapıyor.. Böyle muhalefet olmaz.. Bir yerde bu eksik nedeniyle gezi patladı ya.. :31:

$buyukvurgun.jpg

Canım bence bu ülkede muhalefet yok.. O kadar cılız ki yok gibi.. Olduğu zamanda danışıklı dövüş.. Seçim mitinglerine bakalım tek yaptıkları birbirlerine laf atmak.. Hükumetin işine geliyor her zaman "mağdurdur" çünkü.. Ama muhalefetin işine gelmiyor,gelmemesi lazım.. Kendini,hedeflerini, yapılması gerekenleri anlatacaklarına, laf atma üzerinde duruyorlar.. :ssz:

Ayrıca bu bir yerde hükumet reklamıdır..Sonuçta reklamın iyisi-kötüsü olmaz.. örnek afişe bakar mısınız? okuma yazma bilmeyen ne görür? okuma yazma bilse bile dikkatli bakmayan ne görür? Bildiğin reklam yapıyor.. Böyle muhalefet olmaz.. Bir yerde bu eksik nedeniyle gezi patladı ya.. :31:

Eki Görüntüle 751420

ben bu resimde direkt Basbakanin 27 yasindaki oglunun nasi sahip oldugunun izhai olmadigi gemisini görüyorum:))) Algida seciclik yani:))

bir yerlerde okudum ama baska da bilgim yok.. Hilafeti mi geri getirmek osmali sevdasinin asil nedeni acaba??? Hani lale devri falan pek dini inanclarina uymaz daa...

Bu kadar baskın bir çalışma varken her şey olabilir,hilafet bence.. Ama bambaşka nedenlerde olabilir.. Sadece Atatürk'ü yok etmek de,sonuçta bu ülkeyi O kurdu... tek bir neden değil,bir taşla bütün sürüyü vurmak amaç.. Sonuçta doğu bölünecek,ismini telaffuz etmeyi sevmediğim yer olacak sonra İsrail olacak.. Bu süreçte osmanlıcığın çok faydasını görürler.. :ssz:

tek millet tek devlet mantığı sürece ters :19: :ssz:

yemezlerrr artık.
önce bunu yazan türk.
sonraya gelelim.
kapalılara haksızlık yapıldı. ok. bunu hepimiz az çok biliyoruz.
ama onlara bu bu yapıldı şimdi sıra açıklarda. misilleme yapılıyor havasında yazılar hoş olmuyor. bizler bunu yaşadık ;sıra sizde demek yanlışa yanlışla cevap vermek doğrumu peki. yanlışsa herkes için yanlıştır. yanlış yapıldı başbakanlar sustu. sıra sizde şimdide bizim tuttuğumuz başbakanımız susacak demek ve bunu savunmaya çalışmak üzücü...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back