• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oky ım meg bizi iftara yada dondurma yemeğe çağırıyor herhalde:1:görecekmişiz bak:)

tayyipte güzel isim. sanmıyorum gocunsun mune. o kadar hassas ve alıngan değildir kendileri..
teroristle, adla hitap etmek çok farkllı. biri resmen suçluyor karşıdakini.RTE kötü değil inan.havalı üstelik:27:
neyse mune,farklı bakıyoruz senle. ben banlanmadan bir koli daha açayım.
:27::1:

oky,
sende eski üyelerdensin bende, sitede o kadar vakit geçiriyorum ki, hangi lafın ne amaçlarla kullanıldığını, ismin -e halinden, -den haline geçişindeki ince çizgiyi çok iyi bilirim.

Tayyip çıkın desin Taksim'i dağıtırız!

Başbakan Erdoğan'ın evinde zor tuttuğunu söylediği yüzde 50'nin Tophane bölgesi halkı konuştu.

“Biz Allah’tan korkarız. Bizler karıncayı incitemeyiz. Aynı zamanda biz Allah’a inandığımız gibi bu davaya (AKP’ye) inanıyoruz. Burada kendimizi zor tutuyoruz. Gençleri zor tutuyoruz. Tayyip bir desin ki “çıkın” var ya Taksim’i dağıtırız. Biz ona biat ettik. Tayyip bizim 'emir ül müminin'imiz. O ne derse onu yaparız. Acıyorum o insanlara. Hiçbir şeyin farkında değiller. Tayyip, IMF’ye borcu sıfırladı, para rezervini arttırdı. İşin içinde (Gezi Parkı eylemlerini kast ediyor) oyun var oyun. Memleketin kalkınmasını istemiyorlar. Bunlar tekrardan Osmanlı olmasın, faiz lobileri devam etsin diyor. Bütün dava ekonomik… Ne yaparlarsa yapsınlar, nesilleri 30 yıl sonra tükenecek, bize karşı olanların. Bizim 5-6 çocuğumuz var. Onların 1-2, hatta çocukları yok. Doğum kontrol haplarıyla ve sağlıksız yiyeceklerle nesillerini tüketiyorlar.”

alıntı ve devamı için :
Haber : Tayyip çıkın desin Taksim'i dağıtırız! haberi

Yok artık ya!:47:

oky,
sende eski üyelerdensin bende, sitede o kadar vakit geçiriyorum ki, hangi lafın ne amaçlarla kullanıldığını, ismin -e halinden, -den haline geçişindeki ince çizgiyi çok iyi bilirim.
anladım. mune..senelerin deneyimi tabiiki.

neyse ben dondurma yemeye gidiyorum. iftara çağrıldım.:27:

sahalara tekrar döndüm. ama henüz yerleşemedim tam.:)
2ple.jpg

Şu sahnedeki kadının türbanlı olduğunu düşünsenize.
Başbakan çoktan çıkmıştı canlı yayınlara, polis gerçek mermi kullanmaya da başlamıştı büyük ihtimalle. Şakası yok çünkü, elinde pala olan bir adam türbanlı bir kadını tekmeliyor, polis gerçek mermiyi şimdi değil de ne zaman kullansın değil mi? İç savaş mı çıksın, elbette müdahale edecek polis. Melih Gökçek 80 tane tweet atmıştı şimdiye kadar.

Çoktan açıklamıştı Tayyip tekmelenen kadının kim olduğunu, "benim türbanlı bacıma.." diye cümleleri çoktan çıkmıştı ağzından.

"Mağduruz da mağduruz." demeye başlamışlardı çoktan.

Başı açık ama arkadaşın.
İnsan değil haliyle, vatandaş değil, birey değil.

Ben türbana düşman bir adam olmadım hiç.
Ben türbanlı arkadaşlarım okula girsinler diye de katıldım eylemlere.
Yanlış anlaşılmasın bu nedenle söylediklerim.

Fakat olmuyor artık.
Türbanlı olan da, hacı olan da, hoca olan da görsün bu durumları. Artık ciddiye alsın şu yaşananları. Polise hep tamam dedik, hep alttan altık polis şiddetini, devlet görevlisi dedik. Fakat bu nedir? Elinde palayla polisin arkasında saf tutan adamın savunmasız bir kadının bacaklarına pala vurması, onu tekmelemesi ne demektir?

Artık farkına varın biraz durumun, bizi nasıl ötekileştirdiklerinin, nasıl kinlendiğimizin farkına varın. En önemlisi bizim haklı olduğumuzun farkına varın. Şu kızın başında türban olsa 6 ay konuşulur bu, halbuki yarın unutulacak şimdi, ciddiye almayacak ne bir bakan - ne bir başkan.

Bizi bölüyorlar.
Çok geç olmadan farkına varın bu durumun, akp yandaşı olan da, Tayyip aşığı olan da düşünsün biraz bu durumu, ne hale geleceğiz bir düşünsün.

Şu kız türbanlı olsa sıkıyönetim ilan etmişlerdi İstanbul'da...
JOHN MİLTON

Çok güzel yazmış valla... Duygularıma tercüman oldu diyebilirim.

Canım bence bu ülkede muhalefet yok.. O kadar cılız ki yok gibi.. Olduğu zamanda danışıklı dövüş.. Seçim mitinglerine bakalım tek yaptıkları birbirlerine laf atmak.. Hükumetin işine geliyor her zaman "mağdurdur" çünkü.. Ama muhalefetin işine gelmiyor,gelmemesi lazım.. Kendini,hedeflerini, yapılması gerekenleri anlatacaklarına, laf atma üzerinde duruyorlar.. :ssz:

Ayrıca bu bir yerde hükumet reklamıdır..Sonuçta reklamın iyisi-kötüsü olmaz.. örnek afişe bakar mısınız? okuma yazma bilmeyen ne görür? okuma yazma bilse bile dikkatli bakmayan ne görür? Bildiğin reklam yapıyor.. Böyle muhalefet olmaz.. Bir yerde bu eksik nedeniyle gezi patladı ya.. :31:

Eki Görüntüle 751420

Fotoyu gördüğüm de ilk Rahmetli Sevim Tanürek geldi aklıma.Çarpanın nasıl aklandığı,aklayanların terfileri.
:ssz: :ssz: :ssz: :ssz: :ssz::ssz: :ssz: :ssz: :ssz:

Reklam şeklini beğenmedim
:50: :50: :50: :50:

:1:ay kusura bakmayın gülüyorum artık:1:John Milton denen yazar Türk'tür hanımlar "John Milton" rumuzudur
acep neden rumuzunu JOHN MİLTON olarak seçti, şimdi ben de çok güldüm :)

aynen öyle arkadasim bizde buna inaniyoruz. Kapali acik ayirt edilip bölünmemeli. Basbakan tüm mitinglerinde benim kapali bacilarim derse, elin gazetecisi neler der Allah bilir...Der ki; bu ülkenin basbakani coktan ayirmis kapali acik diye, ben istedigimi derim der.. Dimi, ne kadar kötü bir basbakanin halkini bölle bölmeye ve karsi karsiya getirmeye calismasi... Rabbim yardim etsin hepimize...
başbakanın da ayırt etmesini elbetteki doğru bulmuyorum.
ben parti meselesi peşinde deilim, bütünlüğümüz bozulmasın diye,
acizane fikrimi paylaşıyorum.
ne iktidar ne de muhalefet babamın oğlu.

önce bunu yazan türk.
sonraya gelelim.
kapalılara haksızlık yapıldı. ok. bunu hepimiz az çok biliyoruz.
ama onlara bu bu yapıldı şimdi sıra açıklarda. misilleme yapılıyor havasında yazılar hoş olmuyor. bizler bunu yaşadık ;sıra sizde demek yanlışa yanlışla cevap vermek doğrumu peki. yanlışsa herkes için yanlıştır. yanlış yapıldı başbakanlar sustu. sıra sizde şimdide bizim tuttuğumuz başbakanımız susacak demek ve bunu savunmaya çalışmak üzücü...
hanımefendi yazımın son kısımını tekrar okursanız eger kiseyi savunmadıgımı daha net anlayabilirsiniz.
kapalılara oldu açıklara da olsun diye bişi demem, insanlığıma sığmaz.
misilleme havasında da yazmadım.
rica ediyorum yazımı tekrar okursanız yanlış sanılardan kurtulablirsiniz.
herkesin her yazdığını bu kadar karşıdan görmem gerek.

sahalara tekrar döndüm. ama henüz yerleşemedim tam.:)
2ple.jpg

Şu sahnedeki kadının türbanlı olduğunu düşünsenize.
Başbakan çoktan çıkmıştı canlı yayınlara, polis gerçek mermi kullanmaya da başlamıştı büyük ihtimalle. Şakası yok çünkü, elinde pala olan bir adam türbanlı bir kadını tekmeliyor, polis gerçek mermiyi şimdi değil de ne zaman kullansın değil mi? İç savaş mı çıksın, elbette müdahale edecek polis. Melih Gökçek 80 tane tweet atmıştı şimdiye kadar.

Çoktan açıklamıştı Tayyip tekmelenen kadının kim olduğunu, "benim türbanlı bacıma.." diye cümleleri çoktan çıkmıştı ağzından.

"Mağduruz da mağduruz." demeye başlamışlardı çoktan.

Başı açık ama arkadaşın.
İnsan değil haliyle, vatandaş değil, birey değil.

Ben türbana düşman bir adam olmadım hiç.
Ben türbanlı arkadaşlarım okula girsinler diye de katıldım eylemlere.
Yanlış anlaşılmasın bu nedenle söylediklerim.

Fakat olmuyor artık.
Türbanlı olan da, hacı olan da, hoca olan da görsün bu durumları. Artık ciddiye alsın şu yaşananları. Polise hep tamam dedik, hep alttan altık polis şiddetini, devlet görevlisi dedik. Fakat bu nedir? Elinde palayla polisin arkasında saf tutan adamın savunmasız bir kadının bacaklarına pala vurması, onu tekmelemesi ne demektir?

Artık farkına varın biraz durumun, bizi nasıl ötekileştirdiklerinin, nasıl kinlendiğimizin farkına varın. En önemlisi bizim haklı olduğumuzun farkına varın. Şu kızın başında türban olsa 6 ay konuşulur bu, halbuki yarın unutulacak şimdi, ciddiye almayacak ne bir bakan - ne bir başkan.

Bizi bölüyorlar.
Çok geç olmadan farkına varın bu durumun, akp yandaşı olan da, Tayyip aşığı olan da düşünsün biraz bu durumu, ne hale geleceğiz bir düşünsün.

Şu kız türbanlı olsa sıkıyönetim ilan etmişlerdi İstanbul'da...
JOHN MİLTON

Iste düstügümüz, icinde oldugumuz durum...Kardesi kardese kirdirmak bu olsa gerek...Polisin yetersiz kaldigi yerde sivil halk, din kardeslerine haddini bildiriyor..Rabbim sonumuzu hayir eyleye...

Son düzenleme:

başbakanın da ayırt etmesini elbetteki doğru bulmuyorum.
ben parti meselesi peşinde deilim, bütünlüğümüz bozulmasın diye,
acizane fikrimi paylaşıyorum.
ne iktidar ne de muhalefet babamın oğlu.

hanımefendi yazımın son kısımını tekrar okursanız eger kiseyi savunmadıgımı daha net anlayabilirsiniz.
kapalılara oldu açıklara da olsun diye bişi demem, insanlığıma sığmaz.
misilleme havasında da yazmadım.
rica ediyorum yazımı tekrar okursanız yanlış sanılardan kurtulablirsiniz.
herkesin her yazdığını bu kadar karşıdan görmem gerek.

Tamam objektif olmak istiyorsaniz, ülkemiz bölünmesin sessiz kalin, boyunduruk altina girin, kim ne yaparsa yapsin görmezden gelin diyemezsiniz... Cözüm üretmeliyiz, ne kacamak ne de ölümüne savasmak cözüm. Bir orta yolu mutlaka var, o orta yol mutlaka bulunacak... Bu saatten sonra kimse evine girip susmaz, basbakan da geri adim atmaz...Cözümsüzlügün ortasinda masum halk darbe aliyor, polis insanligindan cikiyor..Meydan da arkasina yaslanip, gün bugündür diyen bölücülere kaliyor... Bir basbakan halk ile inatlasamaz!!!Cözüm bulmak zorunda...

Sizce neden?Komik bir sebep mi?Sebep her ne olursa olsun araştırmadan kulaktan dolma bilgilerle türk bir yazarı yabancı olarak addedip ırkçılık yaptığını iddia etmekten daha komik olamaz da...neyse işte

Son düzenleme:
antikapitalist müslümanlar ve çarşı' nın organize ettiği galatasaray lisesi' nin önü ne güzel olmuş yeryüzü sofralarıyla :42: tam islamın emrettiği gibi mütevazı, israfa kaçmadan, paylaşarak, bölüşerek, bir arada iftar yapmak... insanın içi huzur doluyor. haftasonu misafirlerimiz gelecekti iftara bize az önce arayıp hep beraber yeryüzü sofralarına katılalım yiyeceklerimizi alıp dediler :) bebişlerim iftar saati gece uykusuna yattıklarından biz gidemeyeceğiz ama kalbimiz orada :16:

Son düzenleme:
Sizce neden?Komik bir sebep mi?Sebep her ne olursa olsun araştırmadan kulaktan dolma bilgilerle türk bir yazarı yabancı olarak addedip ırkçılık yaptığını iddia etmekten daha komik olamaz da...neyse işte

söyle de olabilir, silivri korkusu... neden olmasin. Düsünce özgürlügü var diyorlar ama inanma, demokrasi var diyorlar onada inanma...

istiklalde kilometrelerce uzanan yer sofraları o kadar güzelki.hep özlediğim-özendiğim kardeşlik,karşılıklı sohbet,mütevazilik,paylaşma.elbette belediyelerin yaptıkları da güzel.onlarda masa kurmuşlar.olsun.karnı aç insanlar yeterki mutlu olsun.en çok sevindiğim sokakta yaşayan gariplerin karnı doyacak,yiyeceklerden kalanlarla hayvanların karnı doyacak.hoşgeldin ramazan.artık bereket ve bolluk olsun.tüm sıkıntılar geride kalsın:)

Tamam objektif olmak istiyorsaniz, ülkemiz bölünmesin sessiz kalin, boyunduruk altina girin, kim ne yaparsa yapsin görmezden gelin diyemezsiniz... Cözüm üretmeliyiz, ne kacamak ne de ölümüne savasmak cözüm. Bir orta yolu mutlaka var, o orta yol mutlaka bulunacak... Bu saatten sonra kimse evine girip susmaz, basbakan da geri adim atmaz...Cözümsüzlügün ortasinda masum halk darbe aliyor, polis insanligindan cikiyor..Meydan da arkasina yaslanip, gün bugündür diyen bölücülere kaliyor... Bir basbakan halk ile inatlasamaz!!!Cözüm bulmak zorunda...
sessiz kalmak çözüm değil ben de biliyorum.
zaten susun da demiyorum.
elbetteki düşündüklerinizi savunacaksınız.
benim demek istediğim nokta şu, her kapalı akpli değildir her açık bayanda akp karşıtı değildir.
başkaları bölmesin bizi.
yıllarca sorun olmadı şimdi sorun oluyor.
gereken cevabı sandıkta görmek gerek.
ırkçılık yapıyo tabiki, kendini Türk olarak kabul etmiyorki bu ismi seçmiş.
o bayanın açık olmasını problem yapmış,
zaten bu türkiyenin kanayan yarası. daha neyi niçin üstelemiş anlamış değilim.

sessiz kalmak çözüm değil ben de biliyorum.
zaten susun da demiyorum.
elbetteki düşündüklerinizi savunacaksınız.
benim demek istediğim nokta şu, her kapalı akpli değildir her açık bayanda akp karşıtı değildir.
başkaları bölmesin bizi.
yıllarca sorun olmadı şimdi sorun oluyor.
gereken cevabı sandıkta görmek gerek.

O bayanın açık olmasını problem yapmasının sebebi sizin çok savunduğunuz Rte'nin ırkçılığından kaynaklanıyor hanımefendi. Ama sizin bunu anlamanızı bekleyemem, ne de olsa sizde görüntüye bakıp yargılamaktasınız. Takma ismi yabancı diye, kendini türk olarak kabul etmemesini nasıl çıkardınız hayret.

Son düzenleme:
Palali ve silahli kisler tutuklanmis. Bakalim kac günlügüne ya da saatligine...
Palalı da, silahlı da tutuklandı | Sözcü Gazetesi

Benimde merak ettiğim
Biri askere gittiğinde gittiği yerdeki askerler ve üsleri nasıl hazırolda durduysa,
palalıların önünde de durulmuşmudur?

Biri askere gitmesin diye çürük raporu veren dr nasıl terfi olduysa?
Palalılarda bir yerlere atanmış mıdır(...güvenlik müd.)
iyi gaz sıkan ve jop kullananlara verilen ikramiye palalılarada verilmişmidir?
:4: :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4:
Hak yemezlerde o bakımından :34:

Kendini Türk olarak görmemekle ne ilgisi var?Ben de dahil buradaki üyelerin de büyük çoğunluğu yabancı dilde rumuz kullanıyor.Kendimizi Türk olarak görmediğimiz için mi?Irkçılık ne alaka ayrıca?
O bayanın açık olmasını problem yapmamış,o bayanın açık olması bazı mercilere göre bir eksiklik,farklı muamele görmek için bir sebep zaten o da bunu belirtmiş.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back