- 30 Mayıs 2020
- 13.060
- 49.302
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.701
Norveçte mi isveçte mi yaşayan bi arkadaş vardımühendisler aç anacığımmm.böreğin kilosu bile 50 tl olmuş .enes batur gereksizini bile kıskanır oldukk
o da korkudan şikayet edemiyor ki.hemen linçç ekibi geliyorrrr 1 euro 10 tl olmuşşş konuşma leynnnnn diyorlarNorveçte mi isveçte mi yaşayan bi arkadaş vardı
Hayatı o yaşıyor
Bizimki demo
Orda şikâyet edecek me varmış ki?o da korkudan şikayet edemiyor ki.hemen linçç ekibi geliyorrrr 1 euro 10 tl olmuşşş konuşma leynnnnn diyorlar
Ise girdigimde ilk maasla alicam valla yeter. Bekleriz kuzum.
şöyle 3 ay olsun hesap kitap yapmadan yaşasak o da yeter.şoför istiyorum katya istiyorumm boğaza bakan yalı istiyorumm bir elbiseye 30 000 vermek istiyorumm.kahvaltıyı bebekte akşam yemeğini yunanistanda yemek istiyorummmmmOrda şikâyet edecek me varmış ki?
Vardır da mutlaka
İnsam kıyaslayınca her türlü şükreder haline
Benim o kadar beklentim dr yok vallaşöyle 3 ay olsun hesap kitap yapmadan yaşasak o da yeter.şoför istiyorum katya istiyorumm boğaza bakan yalı istiyorumm bir elbiseye 30 000 vermek istiyorumm.kahvaltıyı bebekte akşam yemeğini yunanistanda yemek istiyorummmmm
Benim o kadar beklentim dr yok valla
Ayı rahat geçirelim
bi şey alacaksak günlerce düşünmeyelim
tatile gitmek lüks sayılmasın
Ve fındık yağı ucuzlasın artık lütfen
hepsini anladım da fındık yağı ne ayoll?zeytinyağı bari olsaydıBenim o kadar beklentim dr yok valla
Ayı rahat geçirelim
Eski fındık yağcı diyelimAha fındık yağcı
Sağlıklı bir yağ idi kendilerihepsini anladım da fındık yağı ne ayoll?zeytinyağı bari olsaydı
bakk şimdi asgari ücretle lüks yaşıyorumculara bir haber salarım 2 maaşla ağlıyorsunuz haaa biz apartman dikerdik o parayla diye lince gelirler demedi demeBenim o kadar beklentim dr yok valla
Ayı rahat geçirelim
Bi de genç yaşta ev aldık diye linçleyenler var onları da çağırbakk şimdi asgari ücretle lüks yaşıyorumculara bir haber salarım 2 maaşla ağlıyorsunuz haaa biz apartman dikerdik o parayla diye lince gelirler demedi deme
TR simülasyonunu beğenmedim, Norway simülasyonuna geçmek istiyorum benNorveçte mi isveçte mi yaşayan bi arkadaş vardı
Hayatı o yaşıyor
Bizimki demo
çocukları da özelde okuyormuş.bir ben beceremedim geçinmeyi tüüüüüBi de genç yaşta ev aldık diye linçleyenler var onları da çağır
Eski fındık yağcı diyelim
Sağlıklı bir yağ idi kendileri
Bi zamanlar alabiliyorduk
TR simülasyonunu beğenmedim, Norway simülasyonuna geçmek istiyorum ben
Başvurular buradan mı yapılıyor acaba?? O üye evlatlık arıyor mu??
TR simülasyonunu beğenmedim, Norway simülasyonuna geçmek istiyorum ben
Başvurular buradan mı yapılıyor acaba?? O üye evlatlık arıyor mu??
fındık yağı hiç kullanmadım.ayçiçek yağı da sevmezdim kızartmaya bile almazdım da geçen ay aldım iyice fakirleşince.yemeklere zeytinyağını zor buluyoruz.pahalı mı bu findukkkk yağı?İşte insanların tepkisi hep bu oluyor fındık yağı ne diye..
Bilen birini görünce şaşırdım.
Kimin çocukları?çocukları da özelde okuyormuş.bir ben beceremedim geçinmeyi tüüüüü
Ayşegül çoruhludan öğrendim ben de fındık yağınıİşte insanların tepkisi hep bu oluyor fındık yağı ne diye..
Bilen birini görünce şaşırdım.
haci biz zaten evli değilmiydikk?içerde salonda oturan adam kim o zaman değilsem?
Hem de nasılfındık yağı hiç kullanmadım.ayçiçek yağı da sevmezdim kızartmaya bile almazdım da geçen ay aldım iyice fakirleşince.yemeklere zeytinyağını zor buluyoruz.pahalı mı bu findukkkk yağı?