geyik ordinaryus profesörleri burada

Her şey çok pahalı😡çocuğun gözlük nosu büyümüş çerçeve de küçük geliyor . Çerçeve gözlük tanıdık yerden bile 900 tuttu. Nerede leynnn asgari ücretle lüks yaşıyorumcular?😤

Ay bdvde bir kadın.
Evli kocasıyla 1 yıldır seks yapmıyormuş, internetten bir adamla sexting yapmış. 2 gün konuşmuşlar falan, adam organını atmış kadında hemen engellemiş. Şimdi pişman olmuş ama kocasına söyleyip söylememek arasında kalmış. Ama kendisine yapılırsa bilmek istermiş, kocasının boşanmasından korkuyormuş o yüzden arada kalmış falan. Nilme de ona yazdı boşuna yazma dedim.
Hem kocam dursun, hem sexting yapayım mantık bu. Simurgp Simurgp

Her şey çok pahalı😡çocuğun gözlük nosu büyümüş çerçeve de küçük geliyor . Çerçeve gözlük tanıdık yerden bile 900 tuttu. Nerede leynnn asgari ücretle lüks yaşıyorumcular?😤
Ben yakinlarima hep optisyenlik yazin mis gibi meslek diorum ama nerde… bak adam mis gibi indirmis parayi cebe:işsiz: ekran fotisi alam 😂😂

Ay bdvde bir kadın.
Evli kocasıyla 1 yıldır seks yapmıyormuş, internetten bir adamla sexting yapmış. 2 gün konuşmuşlar falan, adam organını atmış kadında hemen engellemiş. Şimdi pişman olmuş ama kocasına söyleyip söylememek arasında kalmış. Ama kendisine yapılırsa bilmek istermiş, kocasının boşanmasından korkuyormuş o yüzden arada kalmış falan. Nilme de ona yazdı boşuna yazma dedim zira anlamıyor.
Hem kocam dursun, hem sexting yapayım mantık bu. Simurgp Simurgp

😱😱

X