- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.681
Iyice abdal ettiler, bence artık hicbirsey normal degil. Bu ne izdirap, ise başladığım anda ilk maaşımla klima alicam.Oy iyi iyi cok sicak canim ya. Bu normal mi
Neler oluyor kesin bdv bi bulayım bakalimNilMeSeKer boşuna anlatıyorsuuun, adam fotoğraf atana kadar herşey güllük gülistanlıkmış, gayet güzel konuşuluyomuş adamdan iğrendiği için engellemiş yani kocasına yanlış yaptığını düşündüğü için değil
Sigorta hicbirsey karşılamıyor cunku. Gözlükte yuzdev10 diye biliyorumHer şey çok pahalıçocuğun gözlük nosu büyümüş çerçeve de küçük geliyor . Çerçeve gözlük tanıdık yerden bile 900 tuttu. Nerede leynnn asgari ücretle lüks yaşıyorumcular?
NilMeSeKer boşuna anlatıyorsuuun, adam fotoğraf atana kadar herşey güllük gülistanlıkmış, gayet güzel konuşuluyomuş adamdan iğrendiği için engellemiş yani kocasına yanlış yaptığını düşündüğü için değil
Her şey çok pahalıçocuğun gözlük nosu büyümüş çerçeve de küçük geliyor . Çerçeve gözlük tanıdık yerden bile 900 tuttu. Nerede leynnn asgari ücretle lüks yaşıyorumcular?
Ay bdvde bir kadın.Nolmuş nolmuş
Ben yakinlarima hep optisyenlik yazin mis gibi meslek diorum ama nerde… bak adam mis gibi indirmis parayi cebeHer şey çok pahalıçocuğun gözlük nosu büyümüş çerçeve de küçük geliyor . Çerçeve gözlük tanıdık yerden bile 900 tuttu. Nerede leynnn asgari ücretle lüks yaşıyorumcular?
Ay bdvde bir kadın.
Evli kocasıyla 1 yıldır seks yapmıyormuş, internetten bir adamla sexting yapmış. 2 gün konuşmuşlar falan, adam organını atmış kadında hemen engellemiş. Şimdi pişman olmuş ama kocasına söyleyip söylememek arasında kalmış. Ama kendisine yapılırsa bilmek istermiş, kocasının boşanmasından korkuyormuş o yüzden arada kalmış falan. Nilme de ona yazdı boşuna yazma dedim zira anlamıyor.
Hem kocam dursun, hem sexting yapayım mantık bu.Simurgp
aynen eşimin numarası çok ileri özel yapılıyor camı.ona da sadece cama 4000 e yakın istediler.çerçeveler zaten 1500 2000 den başlıyor.sanki 2. el araç alıyoruzAy o konuya hiç girme.
Numara büyüdükçe gözlük camı fiyatı artıyor
daha da indirecek eşimin ki 5000 i geçiyor çünküBen yakinlarima hep optisyenlik yazin mis gibi meslek diorum ama nerde… bak adam mis gibi indirmis parayi cebeekran fotisi alam
aynen eşimin numarası çok ileri özel yapılıyor camı.ona da sadece cama 4000 e yakın istediler.çerçeveler zaten 1500 2000 den başlıyor.sanki 2. el araç alıyoruz
mühendisler aç anacığımmm.böreğin kilosu bile 50 tl olmuş .enes batur gereksizini bile kıskanır oldukkBen yakinlarima hep optisyenlik yazin mis gibi meslek diorum ama nerde… bak adam mis gibi indirmis parayi cebeekran fotisi alam
vardır valla hele bir çerçeve çıkardı 24 binmiş cartier marka.bir yutkundum bir daha yutkundum gözlerim yaşardı da maskeden belli olmadı allahtannLens? Lazer? Mercek lens?
7 bine tüplü şahin var
gene bir bamya vakası olmuş galibaaNolmuş nolmuş
sakız parası veriyorlarSigorta hicbirsey karşılamıyor cunku. Gözlükte yuzdev10 diye biliyorum