- 23 Ağustos 2020
- 6.696
- 12.643
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.661
Yoo bendim ama bronzlaşmış halimdio zaman bana attığın foto başka kadınındı
başka oda da yat ayol serin serinBu kız tam göbek deliğimden vuruyor eşim ayaklarını üzerime atıyor delircem az kaldı...
Oh masallah hareketliBu kız tam göbek deliğimden vuruyor eşim ayaklarını üzerime atıyor delircem az kaldı...
coinler ne alemde.herkes ağlıyor paralar gitti diye.sen de durumlar nasıl?Bu kız tam göbek deliğimden vuruyor eşim ayaklarını üzerime atıyor delircem az kaldı...
Ben de durumlar iyicoinler ne alemde.herkes ağlıyor paralar gitti diye.sen de durumlar nasıl?
e düştü ya bitcoinBen de durumlar iyiNasıl gitmiş paralar?
Tan tana eder durur sabah kalkınca.. Wc ye gidiyorum arkamdan geliyorbaşka oda da yat ayol serin serin
Nasıl içiyorsunuz fanta yı2 litre fanta içtim sıcaktan.içimden gazlar çıkıyor
sıcaktan ne bulsam içiyorum didi soğuk çaydan tut sodaya kadarNasıl içiyorsunuz fanta yıBen içemiyorum içim ferahlasın
Ben içemiyorum midem kalkıyorsıcaktan ne bulsam içiyorum didi soğuk çaydan tut sodaya kadar
Bu yamuk vücuttan bikinili resim mi atayım, cok teşekkürler.bikinili resmi atıp öyle gideydin ya neyseee.iyi geceler
Bizlerinki de yamuk hiççç sorun değilBu yamuk vücuttan bikinili resim mi atayım, cok teşekkürler.
Benim aldığım alt coinler iyi kar yaptı...e düştü ya bitcoin
Olmaaaaz ben yamuk vucudumu göstermeyim. Durum cok vahim ciddi cok kilo aldimBizlerinki de yamuk hiççç sorun değil
Rüyamdaki zebani sen miydin,butun gece kovaladin durdunİyi geceler rüyanda beni gör
Rahat uyuyamadin mi bacımRüyamdaki zebani sen miydin,butun gece kovaladin durdun
Uyudum uyudum canim, ölü gibi uyumusum vallaRahat uyuyamadin mi bacım
Oy iyi iyi cok sicak canim ya. Bu normal miUyudum uyudum canim, ölü gibi uyumusum valla