- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.741
sinopsa hemen gelirim oraya bayılıyorumm.insanı da kaliteliiDeniz manzaralı karadeniz sahillerine bekleriz
asgari ücretlinin yahuu hiç bdv de görmedin mi?E kimin çocuğu özelde okuyor senin değilse
Ha ben de diYorum benim değil senin değil bu kimin çocuğuasgari ücretlinin yahuu hiç bdv de görmedin mi?ben senede 60 bin versem felç olurum
arabamı yenilemek istiyordum 2 senedir gittikçe uzakkkk bir hayall oluyor.çocuğun koleji de yalan oldu devlete devamm.elimizdekileri korusak yeter valla bu dönemde
Benim bitecek bir kredim yok ne mutlu bana, onu bile beceremedim.Ben umutlarımı ev kredisi bitinceye bıraktım
İnşallah 10 yıl sonra hala ülke yerinde duruyor olur
Suan icin acilacakOf şu okul işi çok dert oldu bu aralar bana.
Açılcak mı açılmayacak mı ona göre kayıt yaptırcam bekliyoz böle.
Zaten şurda 2 gr hayat enerjim var hep aşağı çekiyorsun bakBenim bitecek bir kredim yok ne mutlu bana, onu bile beceremedim.
sinopsa hemen gelirim oraya bayılıyorumm.insanı da kalitelii
Senin 10 sene sonra icin planin var, benim o bilem yokZaten şurda 2 gr hayat enerjim var hep aşağı çekiyorsun bak
açılıp kapanacak deniyor okullar servisler para kazansın diye.bakalım ne olacak?Of şu okul işi çok dert oldu bu aralar bana.
Açılcak mı açılmayacak mı ona göre kayıt yaptırcam bekliyoz böle.
Zaten görmezden geldim
Olsun ben sana da üzülüyorumSenin 10 sene sonra icin planin var, benim o bilem yoksen hiç aglama deyooooom
Bugun okuldan bilgi geldi. Bizim ki 31 ağustosta başlıyor. Eğitim bakanlığının verdiği izne goreymis1 ay sonrası lazım bana
Niye kiz benim kaynanamin damadi var 4 sene issiz gezdi adam evsiz arabasiz ama kaynana kisisi WhatsApp tan bana cok parasi var cok cok proCe yapiyo yazdi. Annen damat ovmeyi bilmiyosa kocan naapsinmühendisler aç anacığımmm.böreğin kilosu bile 50 tl olmuş .enes batur gereksizini bile kıskanır oldukk
Benim içinde agla o zamanZaten görmezden geldim
Hemen fark etmişsin
Cin seni
Olsun ben sana da üzülüyorum
Zaten ağlanacal çok şey varBenim içinde agla o zaman
maaşı eşin 2800 dolardı 1000 dolara düştü.kiracılarıma haciz gelmiş avukatlık olmuşlar attılar belgelerini.borsadan batıyorum bir ileri 2 geri .72 yaşındaki öğretmen annemin emekli maaşını harçlık yaptım yahu.bıktımm bu pandemidennn.Niye kiz benim kaynanamin damadi var 4 sene issiz gezdi adam evsiz arabasiz ama kaynana kisisi WhatsApp tan bana cok parasi var cok cok proCe yapiyo yazdi. Annen damat ovmeyi bilmiyosa kocan naapsin
Sen kocanin hakkini yiyosun balim. Benim kaynanaya bi danis sen
Bu enflasyonda ne kaldiki erimeyen, ben 2023 secimlerinden once kamunun Maas iyilestirmesi alicagini dusunuyorum ama az disimizi sikalim
Bugun okuldan bilgi geldi. Bizim ki 31 ağustosta başlıyor. Eğitim bakanlığının verdiği izne goreymis
Mutluyum kiiiiz sevgülüm geldiZaten ağlanacal çok şey var
Artık ağlamasak?
Sana iyimserlik nasıl yüklenebilir acaba