- 20 Mart 2008
- 140.545
- 210.498
- 60
- Konu Sahibi ceycey0406
- #13.961
Demi yani asabiliğim yanında minnoşumdur ayrıcaAaa en tatlı en güvenilir üyedir kendisi. Ne ponçik nikli şeytaniler var aramızda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demi yani asabiliğim yanında minnoşumdur ayrıcaAaa en tatlı en güvenilir üyedir kendisi. Ne ponçik nikli şeytaniler var aramızda
Şahsına söz edemem zaten haddime değil, üye ismi için söyledim.Aaa en tatlı en güvenilir üyedir kendisi. Ne ponçik nikli şeytaniler var aramızda
Kendileri bilir. Valla cildim de çok olumlu değişikler oldu bu siteden öğrendiklerim sayesinde. . Haberim bile yoktu yeni nesil bakımlardan.yok yaw. Bakım ciddi bir iş zor geliyor insanlara
Ben anladım zaten,sıkıntı yok o konuda genelde şikayet eden üye vardı aklıma o geldi.Şahsına söz edemem zaten haddime değil, üye ismi için söyledim.
Aklıma Adana adliyesi skecindeki terörize sevgili Evrim Akın geldi nedense bir an
Sevgilisinin duvarına pompalı tüfekle aforizma yazmıştı.
Yoksa eminim herkesin sevdiği bir üyedir tanıyanlardan. Rastlıyorum sıklıkla.
Saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.
Neneme bile laf edildi ne demek?Ben anladım zaten,sıkıntı yok o konuda genelde şikayet eden üye vardı aklıma o geldi.
Neymiş faşizmi hatırlatıyormuş,yönetim bile rahatsız olsaydı zaten uyarı gelirdi bana.
Neneme bile laf edildi,hiçte takmam yani beni bilen biliyor.
Bende sevgilerimi yolluyorum .
Avatar seçimi diye beğenmedi vatandaşın biri onada kılıf uydurdu,faşist dedi yönetim devreye girdi o anda sıkıntı yok denildi.Neneme bile laf edildi ne demek?
Bana faşizmi değil, komik görüntüleri anımsattı. Bunda bir süreliğine Adana'da yaşamış olmamın etkisi olabilir.
Sapı samanı karıştırıyoruz bazen. Duyarlı olacağız derken suyu çıkabiliyor.
Herkesin fikri var, herkes ayrı bir diyar.
Olur öyle.
Sevgileri de havada yakaladım, çok ihtiyacım var bu sıra.
Bende uzun zaman sonra siteye girdim ceycey üyelik iptali yapmış hatta onunla birlikte birkaç çok eski üyede gitmiş... niye üyelik iptali yaptığını bilen kimse yok muKızlar ceycey niye üyelik iptaliyaptı ya
Bana atıldı dedilerBende uzun zaman sonra siteye girdim ceycey üyelik iptali yapmış hatta onunla birlikte birkaç çok eski üyede gitmiş... niye üyelik iptali yaptığını bilen kimse yok mu
Neden atılmış ki? Aylakkadin, nscckts ve daha aşina olduğum başka üyeler gitmiş.. sanıyorum diyet günlüklerinde de banlananlar olmuş... Üzüldüm......Bana atıldı dediler
Diğer üyeler kim
Ay kıyım olmuş resmenNeden atılmış ki? Aylakkadin, nscckts ve daha aşina olduğum başka üyeler gitmiş.. sanıyorum diyet günlüklerinde de banlananlar olmuş... Üzüldüm......
Ceycey neden gönderilmiş ki üzüldüm çok giden olmuş gerçekten.Ay kıyım olmuş resmen
Ceycey e ben de üzüldüm yaCeycey neden gönderilmiş ki üzüldüm çok giden olmuş gerçekten.
Eski konuları ne zaman kurcalasam herkes gri. Siteye üye olmama neden olan pek çok üye uçmuş resmen
Evet bu kadınlar buranın tadı tuzuydu. Yassy de gitmiş mesela. Ona da ne oldu hiç bilmiyorum.Ceycey e ben de üzüldüm ya
Ceycey0406 numarasını almadığıma çok pişmanım. Son konuşmalarına bakıyorum ne hakaret var ne polemik. Nasıl gitti hiç anlamadımEvet bu kadınlar buranın tadı tuzuydu. Yassy de gitmiş mesela. Ona da ne oldu hiç bilmiyorum.