- 3 Nisan 2014
- 36.015
- 146.589
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.721
fındık yağı hiç kullanmadım.ayçiçek yağı da sevmezdim kızartmaya bile almazdım da geçen ay aldım iyice fakirleşince.yemeklere zeytinyağını zor buluyoruz.pahalı mı bu findukkkk yağı?
haci biz zaten evli değilmiydikk?içerde salonda oturan adam kim o zaman değilsem?
Bu çok bızlı arttı ama yaPahalı gerçi ne pahalı değil ki herşey iki katı artık.
Önce bi kendime bulayım sonra bakarız belki kardeşi yada kankası vardır , onuda size ayarlarım
Bu çok bızlı arttı ama ya
En kötü 2 yıl önce 70 liraydı şu an 250
arabamı yenilemek istiyordum 2 senedir gittikçe uzakkkk bir hayall oluyor.çocuğun koleji de yalan oldu devlete devamm.elimizdekileri korusak yeter valla bu dönemdeBu çok bızlı arttı ama ya
En kötü 2 yıl önce 70 liraydı şu an 250
Orda bir adam yok, sen var saniyorsun. Bu acı gerçeği sana kimse soylemeye cesaret edememiş, onu sen beyninde yaratmissinhaci biz zaten evli değilmiydikk?içerde salonda oturan adam kim o zaman değilsem?
Ben de 200 e yaklaşınca bırakmıştımO kadar oldu mu yahu.
Karışık aldıydım ben en son fiskobirliğin 5 lik.
Safına uzundur para vermeye kıyamıyordum artık hiç vermem
ne diyorsunnnnn sahi mi?çocuğu da leylekler getirdi o zamanOrda bir adam yok, sen var saniyorsun. Bu acı gerçeği sana kimse soylemeye cesaret edememiş, onu sen beyninde yaratmissin
Ben umutlarımı ev kredisi bitinceye bıraktımarabamı yenilemek istiyordum 2 senedir gittikçe uzakkkk bir hayall oluyor.çocuğun koleji de yalan oldu devlete devamm.elimizdekileri korusak yeter valla bu dönemde
Yok beni evlatlık al yeter, hazir annannede olursun.Önce bi kendime bulayım sonra bakarız belki kardeşi yada kankası vardır , onuda size ayarlarım
Yok yere özel okul ücreti verdin bakne diyorsunnnnn sahi mi?çocuğu da leylekler getirdi o zaman
benim kredim de yok gene geçinemiyorumm.sırf benzin 1500 tl tutuyor bizim.küçük bir kasabaya mı taşınsam ne?Ben umutlarımı ev kredisi bitinceye bıraktım
İnşallah 10 yıl sonra hala ülke yerinde duruyor olur
nasıl yaniii?hamilemisinn yok artıkkkkYok beni evlatlık al yeter, hazir annannede olursun.
Deniz manzaralı karadeniz sahillerine beklerizbenim kredim de yok gene geçinemiyorumm.sırf benzin 1500 tl tutuyor bizim.küçük bir kasabaya mı taşınsam ne?
arabamı yenilemek istiyordum 2 senedir gittikçe uzakkkk bir hayall oluyor.çocuğun koleji de yalan oldu devlete devamm.elimizdekileri korusak yeter valla bu dönemde
Cikmis olani nagpicaznasıl yaniii?hamilemisinn yok artıkkkk
beş kuruş vermedim bugüne dek okullara kaptırmadımm.kendim öğretmen sayılırım evde de annem var emekli öğretmen .o paraları elmasa yatırdımm.herkes kreşe verdi ben eve kreş açtımYok yere özel okul ücreti verdin bak
E kimin çocuğu özelde okuyor senin değilsebeş kuruş vermedim bugüne dek okullara kaptırmadımm.kendim öğretmen sayılırım evde de annem var emekli öğretmen .o paraları elmasa yatırdımm.herkes kreşe verdi ben eve kreş açtım