geyik ordinaryus profesörleri burada

Bir e-nabız'a bakınsana üçüncü doz aşınız tanımlanmış mı? Haberlerde izledim iki doz Biontech olsak da altı ay sonra tekrar bir doz daha olmamız gerekiyormuş. Sonra 6 ay sonra bir doz daha.

Bir e-nabız'a bakınsana üçüncü doz aşınız tanımlanmış mı? Haberlerde izledim iki doz Biontech olsak da altı ay sonra tekrar bir doz daha olmamız gerekiyormuş. Sonra 6 ay sonra bir doz daha.
benim henüz 6 ay olmadı daha çok var.ama zaten 3 doz aşılıyım.çıkarsa 4. olacak aslında.ilk olarak yaşlılara risk grubundakilere ve öyle işlerde çalışanlara çıkacak zaten

Yok kız latife yaptım. 😂 TVler de çıkar ya hep bilmem kaç kedisi ile yaşıyor diye. 😂 Ama ben de 20 kediye bedelim ya. Kedi falan gördüm mü miyavvv diye bağırıyorum falan. :KK53:
ohhh rahatladım.bizim apartmanda vardı 7 kedili bir kadın.bir de apartmanın önünde köpek besleyip alıştırmıştı onları.herkes şikayet etti .kavgalar oldu.sonunda evini sattı gitti.1 2 kedi candır.gerisine sadece mama verelim sokakta yeter

ohhh rahatladım.bizim apartmanda vardı 7 kedili bir kadın.bir de apartmanın önünde köpek besleyip alıştırmıştı onları.herkes şikayet etti .kavgalar oldu.sonunda evini sattı gitti.1 2 kedi candır.gerisine sadece mama verelim sokakta yeter
Apartman , sitede çok zor. Hem hayvanların kanına girmekten korkarım hem dediğin gibi komşuları rahatsız ederim. Gerçi benim düzgün komşum yok rahatsız olursa 5 tane daha alırım. :KK70:

X