- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #11.841
yok anam.sen evlen bir çocuk yap doğunca bas tekmeyi adama.amazonlar öldürüyormuş çiftleşince.ama bizler boşasak kafii olur sankimmmBu yoldayım komutanım. Gururlandıracağım sizi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok anam.sen evlen bir çocuk yap doğunca bas tekmeyi adama.amazonlar öldürüyormuş çiftleşince.ama bizler boşasak kafii olur sankimmmBu yoldayım komutanım. Gururlandıracağım sizi.
haytatta alamam var yabdv ye bir üye yazmış kargolu bir konuya.netten don almış .satıcı kocaman fantazi çamaşır yazmış kutunun üstüne.kargocu da bu kargoyu bakkala bırakmış.sıkıysan git al bakkaldan üstünde fantazii çamaşır yazan kargoyuuu
O karadul örümceği değil miydiyok anam.sen evlen bir çocuk yap doğunca bas tekmeyi adama.amazonlar öldürüyormuş çiftleşince.ama bizler boşasak kafii olur sankimmm
benim henüz 6 ay olmadı daha çok var.ama zaten 3 doz aşılıyım.çıkarsa 4. olacak aslında.ilk olarak yaşlılara risk grubundakilere ve öyle işlerde çalışanlara çıkacak zatenBir e-nabız'a bakınsana üçüncü doz aşınız tanımlanmış mı? Haberlerde izledim iki doz Biontech olsak da altı ay sonra tekrar bir doz daha olmamız gerekiyormuş. Sonra 6 ay sonra bir doz daha.
Benim de daha iki buçuk ay var altı ay olmasınabenim henüz 6 ay olmadı daha çok var.ama zaten 3 doz aşılıyım.çıkarsa 4. olacak aslında.ilk olarak yaşlılara risk grubundakilere ve öyle işlerde çalışanlara çıkacak zaten
Yok kız yeter bana çocuklarım. Ben 20 kedimle yaşayacağım.yok anam.sen evlen bir çocuk yap doğunca bas tekmeyi adama.amazonlar öldürüyormuş çiftleşince.ama bizler boşasak kafii olur sankimmm
Çocuklarını yerim seninYok kız yeter bana çocuklarım. Ben 20 kedimle yaşayacağım.
En sadakatli hayvan. Öldürdüğü için aldatma potansiyeli bile yok kralın.O karadul örümceği değil miydi
Gözlerinden öperler seni.Çocuklarını yerim senin
kedileri ben de severim de cidden 20 kedin mi var?Yok kız yeter bana çocuklarım. Ben 20 kedimle yaşayacağım.
Pazartesi yaptıracağın etkinliği planladın mıGözlerinden öperler seni.
Yok kız latife yaptım. TVler de çıkar ya hep bilmem kaç kedisi ile yaşıyor diye. Ama ben de 20 kediye bedelim ya. Kedi falan gördüm mü miyavvv diye bağırıyorum falan.kedileri ben de severim de cidden 20 kedin mi var?
Var var. Aylık planda hazırlamıştım zaten.Pazartesi yaptıracağın etkinliği planladın mı
ohhh rahatladım.bizim apartmanda vardı 7 kedili bir kadın.bir de apartmanın önünde köpek besleyip alıştırmıştı onları.herkes şikayet etti .kavgalar oldu.sonunda evini sattı gitti.1 2 kedi candır.gerisine sadece mama verelim sokakta yeterYok kız latife yaptım. TVler de çıkar ya hep bilmem kaç kedisi ile yaşıyor diye. Ama ben de 20 kediye bedelim ya. Kedi falan gördüm mü miyavvv diye bağırıyorum falan.
Anaokulu diplomamı buldum geçen şekerler sınıfıymış sınıfımın adı daVar var. Aylık planda hazırlamıştım zaten.
Ahaha süper bi insansın sen yaYok kız latife yaptım. TVler de çıkar ya hep bilmem kaç kedisi ile yaşıyor diye. Ama ben de 20 kediye bedelim ya. Kedi falan gördüm mü miyavvv diye bağırıyorum falan.
Apartman , sitede çok zor. Hem hayvanların kanına girmekten korkarım hem dediğin gibi komşuları rahatsız ederim. Gerçi benim düzgün komşum yok rahatsız olursa 5 tane daha alırım.ohhh rahatladım.bizim apartmanda vardı 7 kedili bir kadın.bir de apartmanın önünde köpek besleyip alıştırmıştı onları.herkes şikayet etti .kavgalar oldu.sonunda evini sattı gitti.1 2 kedi candır.gerisine sadece mama verelim sokakta yeter
Ben de saklıyorum benimkini. Hatta hocamın adını bile hatırlıyorum.Anaokulu diplomamı buldum geçen şekerler sınıfıymış sınıfımın adı da
ben anaokuluna bile gitmedim üüüüüüüüüü.hatta 1. sınıfı da okumadım üüüüüüüüüü.kısa mı oldu ne eğitim hayatımm?Ben de saklıyorum benimkini. Hatta hocamın adını bile hatırlıyorum.