- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #11.821
böbreği alır demedim don dedim.avukat kendisiCumhurbaşkanı falan mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
böbreği alır demedim don dedim.avukat kendisiCumhurbaşkanı falan mı ?
Knk malum şahısta para alıyor ya. Ama ben de yok o yüzden alamazlar. Şimdi ben yazmak Google --> tek böbrekle yaşanır mı ?böbreği alır demedim don dedim.avukat kendisi
Yok sen bilmiyorsun üç çocuklu herifle evlisin. Bir kk üyesi öyle dediyse öyledir aksi teklif edilemez.Eveeet fazla bir şey kaçırmamışımdır umarım
Şöyle sayfaları bir dolaştım ben yokken neler olmuş diye. Ceycey bir mesajda benden bahsetmiş ve şöyle cevap gelmiş çok güldüm. Noo benim kocanın çocuğu yok
tam sana göre şeylermiş ya
Benim de içim gitti. Almamak için direniyorum. O size geçen attığım kanaviçe var ya on ay falan oldu ben onu alalı hâlâ elimde sürünüyor. Birkaç kere yanlış yapıp düzelttim ama ilerleyemiyorum. Ama inatla yenisini almak istiyorum. O kadar eminim ki yenisini alırsam süper yapacağımaAnam içim gitti hele dur.
hah bir de bdv de linç team e vahşet team e haber ver tam olsun.mirta yı parça pinçik etsinler.edit:benim de böyle bir takımım varmış ya onu unuttum bakkYok sen bilmiyorsun üç çocuklu herifle evlisin. Bir kk üyesi öyle dediyse öyledir aksi teklif edilemez.
Huba huba hub maymunluk yapma elindekini bitir. Senin gibilere bizim orada parayı bol mu buldun da harcayacak yer arıyorsun derler.Benim de içim gitti. Almamak için direniyorum. O size geçen attığım kanaviçe var ya on ay falan oldu ben onu alalı hâlâ elimde sürünüyor. Birkaç kere yanlış yapıp düzelttim ama ilerleyemiyorum. Ama inatla yenisini almak istiyorum. O kadar eminim ki yenisini alırsam süper yapacağıma
Dünyanın en uzun hamileliği 53.5 hafta sürmüş demiştim di mi kâtip1 yıl sonra ikna olur
yok bu başkaaa.arada kot yokkkBahsettiğiniz hamilelik şeysi şu sürekli kottan hamile kalınır mı diyen kişi mi ?
Kerbelalar bitmiyor abemmmm. Sevişmeyin anacım böyle sonra Yusuf Yusuf.yok bu başkaaa.arada kot yokkk
Geldiiiimmbdv ye giriyorum çıkıyorum yazıyorum çiziyorum değil kendi team im bir tane adamım yok yahuuu.nerede yavv bu bahsedilen kişiler?niye hep tek başımayım oradaaa?
işte boşuna yazmıyorum irkeksiz hayat dertsiz hayat diye.Kerbelalar bitmiyor abemmmm. Sevişmeyin anacım böyle sonra Yusuf Yusuf.
Ben Amerika için çalışıyorum hepinize covid bulaştırmak için görevlendirildim deseydin.dolap ta bir mont sattım haftasonu pazartesi de kargoladım.çok ucuza verdim ayrıca.neyse ürünü almış teşekkürlerini yazmış covidle uğraşırken görmemişim .görünce yazdım kusura bakmayın şimdi gördüm çocuk covid oldu .yazmam olaydımm bu coştuu.nasıl ona ürün yollar mışım.şimdi onlarda mı temaslıymış.evde kronik hasta çocuğu varmış. ben covid değilim ürünü haftasonu paketledim siz çarşamba teslim aldınız.virüs olsa bile yaşar mı dedim anlamadı.üslubuma dikkat edecekmişim kendisi cahil değilmiş türlü çeşidi varmış bu virüsün.aylardır kilerde duran monttan nasıl virüs geçecek ayol?hem pzartesi ben bilmiyordum ki çocuğun pozitif olduğunu.siteye şikayet ettim de uyarı aldı kadın.bu aralar çocuğu covid olsa beni mahkemeye verir bu deli.
Bu yoldayım komutanım. Gururlandıracağım sizi.işte boşuna yazmıyorum irkeksiz hayat dertsiz hayat diye.
aaa bu niye aklıma gelmedi.hatta monta dinleme cihazı yerleştirdim ona göre konuşun evde sokakta bundan sonra da deseydimBen Amerika için çalışıyorum hepinize covid bulaştırmak için görevlendirildim deseydin.
Donuna kadar alır deme lütfen don almak deyince sinirlerim bozuluyormesleğini bilsen mirta ile iyi geçinirdin.vallahi bir tazminat davası açar sana donuna kadar alır demedi deme
bdv ye bir üye yazmış kargolu bir konuya.netten don almış .satıcı kocaman fantazi çamaşır yazmış kutunun üstüne.kargocu da bu kargoyu bakkala bırakmış.sıkıysan git al bakkaldan üstünde fantazii çamaşır yazan kargoyuuuDonuna kadar alır deme lütfen don almak deyince sinirlerim bozuluyor
Ben şu aralar ayranı yok içmeye atla gider s*çmaya modundayımHuba huba hub maymunluk yapma elindekini bitir. Senin gibilere bizim orada parayı bol mu buldun da harcayacak yer arıyorsun derler.
O da mı varBahsettiğiniz hamilelik şeysi şu sürekli kottan hamile kalınır mı diyen kişi mi ?