- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #11.801
Anneannemlerde de Güldür Güldür açıkşarkılar bizi söyler i açtım kanal d de .k.k eşliğinde iyi gider bu akşam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anneannemlerde de Güldür Güldür açıkşarkılar bizi söyler i açtım kanal d de .k.k eşliğinde iyi gider bu akşam
valla tebrikler.daha bu yaşta e ticarete giriştin.geleceğin parlak.ben de kızın montunu sattım ama başıma gelmeyen kalmadııCeycey dolapta bir pantolon bir tunik sattım 28.5 lira yatmış. Bir de ev botu siparişi aldım öreceğim.
Tanrı seni kutsasın. Bim çok önemli love love.Bissunicole peki benim bimdeki her zımbırtı hakkında bilgi sahibi olmam
bu hafta ne geldi peküüüü?Tanrı seni kutsasın. Bim çok önemli love love.
Bilmiyorum ki. Ayaklı bim broşürü gelsin cevaplasın.bu hafta ne geldi peküüüü?
Param yok napiim. Bir de artık asla giymediğim o kadar çok şey var ki. 13 - 14 yaşında giydiğim şeyler, küçük şeyler... Zaten hap kadar oda deli oluyorum bir de onların kalabalık yapmasına. Hayırdır senin başına ne geldi?valla tebrikler.daha bu yaşta e ticarete giriştin.geleceğin parlak.ben de kızın montunu sattım ama başıma gelmeyen kalmadıı
Eveeet fazla bir şey kaçırmamışımdır umarımGelmişsiiiiiin
mirta üyelik iptali yapmış.neden ki?şimdi farkettim
Şöyle sayfaları bir dolaştım ben yokken neler olmuş diye. Ceycey bir mesajda benden bahsetmiş ve şöyle cevap gelmiş çok güldüm. Noo benim kocanın çocuğu yokO kim kız ? Şu 3 çocuklu herifle evlenen mi ?
Yok sizi tanımıyorum zaten. Orada başka birinden bahsetmiştim. Daha doğrusu birini arıyordum.Eveeet fazla bir şey kaçırmamışımdır umarım
Şöyle sayfaları bir dolaştım ben yokken neler olmuş diye. Ceycey bir mesajda benden bahsetmiş ve şöyle cevap gelmiş çok güldüm. No benim kocanın çocuğu yok
Kimi?Katibin Ruhu hamile olmadığına bir üyeyi ikna etmemiz lazım acilll koşşş
mesleğini bilsen mirta ile iyi geçinirdin.vallahi bir tazminat davası açar sana donuna kadar alır demedi demeYok sizi tanımıyorum zaten. Orada başka birinden bahsetmiştim. Daha doğrusu birini arıyordum.
Dolaptaki monttan covid geçerse oha derim artık.dolap ta bir mont sattım haftasonu pazartesi de kargoladım.çok ucuza verdim ayrıca.neyse ürünü almış teşekkürlerini yazmış covidle uğraşırken görmemişim .görünce yazdım kusura bakmayın şimdi gördüm çocuk covid oldu .yazmam olaydımm bu coştuu.nasıl ona ürün yollar mışım.şimdi onlarda mı temaslıymış.evde kronik hasta çocuğu varmış. ben covid değilim ürünü haftasonu paketledim siz çarşamba teslim aldınız.virüs olsa bile yaşar mı dedim anlamadı.üslubuma dikkat edecekmişim kendisi cahil değilmiş türlü çeşidi varmış bu virüsün.aylardır kilerde duran monttan nasıl virüs geçecek ayol?hem pzartesi ben bilmiyordum ki çocuğun pozitif olduğunu.siteye şikayet ettim de uyarı aldı kadın.bu aralar çocuğu covid olsa beni mahkemeye verir bu deli.
umutsuzlukdiyari.konu da açtı kendisi ama ikna edemedik hamile olmadığına.
Mnaa ile karıştırmışEveeet fazla bir şey kaçırmamışımdır umarım
Şöyle sayfaları bir dolaştım ben yokken neler olmuş diye. Ceycey bir mesajda benden bahsetmiş ve şöyle cevap gelmiş çok güldüm. Noo benim kocanın çocuğu yok
1 yıl sonra ikna olurumutsuzlukdiyari.konu da açtı kendisi ama ikna edemedik hamile olmadığına.
bu hafta ne geldi peküüüü?
Şimdi arkadaşlar bu cuma BİM'de el işi malzemeleri vardı. Kanaviçe havlu kiti, goblen kanaviçe kiti, şiş, tığ seti, misinalı şiş, örgü çantası; amigurumi, punch, tığ işi, iğne oyası ve kanaviçe başlangıç kitleri; dikiş kutuları, ipler ve el işi aparatları vardı bir tane bile bir şey almadımBilmiyorum ki. Ayaklı bim broşürü gelsin cevaplasın.
tam sana göre şeylermiş yaŞimdi arkadaşlar bu cuma BİM'de el işi malzemeleri vardı. Kanaviçe havlu kiti, goblen kanaviçe kiti, şiş, tığ seti, misinalı şiş, örgü çantası; amigurumi, punch, tığ işi, iğne oyası ve kanaviçe başlangıç kitleri; dikiş kutuları, ipler ve el işi aparatları vardı bir tane bile bir şey almadım
Cumhurbaşkanı falan mı ?mesleğini bilsen mirta ile iyi geçinirdin.vallahi bir tazminat davası açar sana donuna kadar alır demedi deme
Anam içim gitti hele dur.Şimdi arkadaşlar bu cuma BİM'de el işi malzemeleri vardı. Kanaviçe havlu kiti, goblen kanaviçe kiti, şiş, tığ seti, misinalı şiş, örgü çantası; amigurumi, punch, tığ işi, iğne oyası ve kanaviçe başlangıç kitleri; dikiş kutuları, ipler ve el işi aparatları vardı bir tane bile bir şey almadım