- 30 Kasım 2019
- 11.808
- 37.412
- Konu Sahibi ceycey0406
- #11.861
Utandırma şapşik. Seni alıyorum örnek.Ahaha süper bi insansın sen ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Utandırma şapşik. Seni alıyorum örnek.Ahaha süper bi insansın sen ya
Ben de hatırlıyoruuuumBen de saklıyorum benimkini. Hatta hocamın adını bile hatırlıyorum.
Anaokulu neyse de 1.sınıf nasıl oluyor kız ?ben anaokuluna bile gitmedim üüüüüüüüüü.hatta 1. sınıfı da okumadım üüüüüüüüüü.kısa mı oldu ne eğitim hayatımm?
Benimkilerde yıllar sonra hatırlar umarım.Ben de hatırlıyoruuuum
Olsa olsa ben seni örnek alabilirimUtandırma şapşik. Seni alıyorum örnek.
şöyle oluyor annem sınıf öğretmeniydi çok küçük bir ilçede.ne bakıcı ne kreş ne anaokulu vardı.sınıfın bir köşesinde otururdum sessizce.ee otura otura okuma yazma matematik öğrenmişim.1. sınıfa başladım öğretmenim anlamış hemen.1 2 hafta sonra 2. sınıfa atlatıldım.Anaokulu neyse de 1.sınıf nasıl oluyor kız ?
Ben de görsem tanımam çünkü 12.5 yıl geçti değişmiştir. Çok karakteristik bir yüzü de yoktu. Ama adını hatırlıyorum işte.Benimkilerde yıllar sonra hatırlar umarım.
Geçen gün 3 sene önce mezun ettiğim biri okulda tanıdı. Buna da şükür.
Bu akşam galpler çıkıyor göğsümden ama yaaa.Olsa olsa ben seni örnek alabilirim
Şanslı kerata seniiiii. Direk üniversiteye geçseydin kız.şöyle oluyor annem sınıf öğretmeniydi çok küçük bir ilçede.ne bakıcı ne kreş ne anaokulu vardı.sınıfın bir köşesinde otururdum sessizce.ee otura otura okuma yazma matematik öğrenmişim.1. sınıfa başladım öğretmenim anlamış hemen.1 2 hafta sonra 2. sınıfa atlatıldım.
Ben de hatırlamıyorum ya simasını. Yıllar değiştiriyor insanı. Ben hariç. Beni görenler hiç değişmiyorsun diyor iyi mi kötü mü bilemedim.Ben de görsem tanımam çünkü 12.5 yıl geçti değişmiştir. Çok karakteristik bir yüzü de yoktu. Ama adını hatırlıyorum işte.
Analar neler doğuruyor işteşöyle oluyor annem sınıf öğretmeniydi çok küçük bir ilçede.ne bakıcı ne kreş ne anaokulu vardı.sınıfın bir köşesinde otururdum sessizce.ee otura otura okuma yazma matematik öğrenmişim.1. sınıfa başladım öğretmenim anlamış hemen.1 2 hafta sonra 2. sınıfa atlatıldım.
İşte yaşlanmıyorsun ne güzelBen de hatırlamıyorum ya simasını. Yıllar değiştiriyor insanı. Ben hariç. Beni görenler hiç değişmiyorsun diyor iyi mi kötü mü bilemedim.
fazla zekadan değil imkansızlıklardan böyle oldu amaAnalar neler doğuruyor işte
E olsun ama herkes beceremez onufazla zekadan değil imkansızlıklardan böyle oldu ama
Evrimede kafa atamıyorum ama hayatım.İşte yaşlanmıyorsun ne güzel
o da doğru camdan etrafı izlememişim resim çizmemişim.matematik okuma yazma öğrenmişimm.hatta 2. sınıfta da öylee oturdum benn.ama 3 de ebeyi gördümm ne zormuş dersler diyeE olsun ama herkes beceremez onu
Ben de iyice evrilmek istiyorum. Bir güzel evrileyim de istenmeyen tüylerimin hepsi gitsin.Evrimede kafa atamıyorum ama hayatım.
Kız sen zaten çok güzelsin ya. Maşallah diyorum sana bak. Hem de daha çok gençsin iyice yüzün oturacak kendini ve tarzını bulacaksın zamanla.Ben de iyice evrilmek istiyorum. Bir güzel evrileyim de istenmeyen tüylerimin hepsi gitsin.