- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #11.881
hem boğazımdan hem de burnumdanC ceycey0406 senin PCR testini yanaklarının içinden mi aldılar burnundan mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hem boğazımdan hem de burnumdanC ceycey0406 senin PCR testini yanaklarının içinden mi aldılar burnundan mı?
aa sen gördün yani anne i?kız anneeeeee görmüş ya seniiiiiiKız sen zaten çok güzelsin ya. Maşallah diyorum sana bak. Hem de daha çok gençsin iyice yüzün oturacak kendini ve tarzını bulacaksın zamanla.
O burun olayı beni çok korkutuyor yahem boğazımdan hem de burnumdan
yok kolay oluyor 1 2 saniye sürüyorO burun olayı beni çok korkutuyor ya
Teşekkür ederim o senin güzelliğin elim yüzüm düzgün işteKız sen zaten çok güzelsin ya. Maşallah diyorum sana bak. Hem de daha çok gençsin iyice yüzün oturacak kendini ve tarzını bulacaksın zamanla.
Gördüm gördüm. Alnına maşallah yapıştıracağım hatta.aa sen gördün yani anne i?kız anneeeeee görmüş ya seniiiiii
Gördü gördü iki üç hafta olduaa sen gördün yani anne i?kız anneeeeee görmüş ya seniiiiii
amann görürsen gör hıhhh.ben de telefonu da var ama çatlaaaaaGördüm gördüm. Alnına maşallah yapıştıracağım hatta.
Kurban olsunlar sana. Hem güzelsin hem iyisin. İnan ki bu devirde nadirsin.Teşekkür ederim o senin güzelliğin elim yüzüm düzgün işte
Burnuna su kaçınca bile çok acır ya korkunç görünüyor valla gözüme Allah beterinden saklasın tabiyok kolay oluyor 1 2 saniye sürüyor
hem tatlı hem de aklı başındadır anne.Kurban olsunlar sana. Hem güzelsin hem iyisin. İnan ki bu devirde nadirsin.
çOK aYIp.amann görürsen gör hıhhh.ben de telefonu da var ama çatlaaaaa
sen bana resim attın mı yohhhh.buradaki yüzde 95 üye attı.görmediğim kadına niye telefon falan vereyim ayol.hadi irkeksen?çOK aYIp.
Maşallah altınlı olmalı o halde. Gençlere faydamız olsun.hem tatlı hem de aklı başındadır anne.
hem tatlı hem de aklı başındadır anne.
Kurban olsunlar sana. Hem güzelsin hem iyisin. İnan ki bu devirde nadirsin.
Atacam arada deli dürtüyor beni. Ama pipili olamam imkanım yok. Yani pipi olsada ruhum olmazdı.sen bana resim attın mı yohhhh.buradaki yüzde 95 üye attı.görmediğim kadına niye telefon falan vereyim ayol.hadi irkeksen?
hem buraya yazıyorum hem de malum üyeyi hamile olmadığına iknaya çalışıyorumMaşallah altınlı olmalı o halde. Gençlere faydamız olsun.
ben burda yazdığım gibi değilim ha.gerçek hayatımda kibar naif ufak tefek modern bir kadınım ama bir burada bir de doktorlar grubumda ve 1 arkadaş whatsap grubumda içimdeki varoş dişi cem yılmaz kılıklı kadın ortaya çıkıyor anne e sor gerçekte ki halimiAtacam arada deli dürtüyor beni. Ama pipili olamam imkanım yok. Yani pipi olsada ruhum olmazdı.
Ben üni kazanırsam Ankara'da pavyona gideriz di miallahhhh angara oyun havaları başladı şarkılar bizi söyler de.şöyleee ulus cebeci pavyonlarına mı uğrasam biii