Ankara 2024 Burun Estetigi Doktor Onerisi

Ya ben Tural futullayev ile görüşmüstüm Doktor olduğum halde meslektaşım bana revizyon için 500 bin TL dedi ya . Şaka gibi 😳
Merhaba çok yüksek bir rakam gerçekten.. doktor bulabildiniz mi peki? Revizyon için sanırım. Çok sıkıntılı bir durum imiş bu cerrahiler. Ben Fess cerrahisi sonrası bir şekilde kollaps olmaya başladım ve rinoplasti olmak zorunda kaldım. Sonrasında kollapsım ve solunum sıkıntım arttı. Çok sıkıntı içindeyim ve acayip korkuyorum başka bir sıkıntıyı daha kaldırabilecek psikolojik gücüm kalmadı😔

neee? allahim ne yapiyolar altin plaka mi takiyorlar 500k nedir? saka gibi ya
Ben başta takarlar sandım sjss ama zannedersem bı araba da alabilirim bu fiyata.Tural bey in kendisine olmayacağım zaten .Etik kurallarınin meslek grupları icin önemli olduğu düşünuyorum her doktorr uygulamasa da .Kendi meslektaşına da bunu yapmazsın yani

Merhaba çok yüksek bir rakam gerçekten.. doktor bulabildiniz mi peki? Revizyon için sanırım. Çok sıkıntılı bir durum imiş bu cerrahiler. Ben Fess cerrahisi sonrası bir şekilde kollaps olmaya başladım ve rinoplasti olmak zorunda kaldım. Sonrasında kollapsım ve solunum sıkıntım arttı. Çok sıkıntı içindeyim ve acayip korkuyorum başka bir sıkıntıyı daha kaldırabilecek psikolojik gücüm kalmadı😔
Tevfik Sözen e olacagim gibi.siteye öncesi ve sonrasini atmayı düşünüyorum

Ben başta takarlar sandım sjss ama zannedersem bı araba da alabilirim bu fiyata.Tural bey in kendisine olmayacağım zaten .Etik kurallarınin meslek grupları icin önemli olduğu düşünuyorum her doktorr uygulamasa da .Kendi meslektaşına da bunu yapmazsın yani

Niye doktor olduğunuz için size daha uygun yapsın ki? Aksine bu etiğe aykırı olmaz mı?

Tevfik Sözen e olacagim gibi.siteye öncesi ve sonrasini atmayı düşünüyorum
İnşallah çok iyi geçer.. koyarsanız sevinirim. Bende İstanbul a yakınım bir de plastik cerrah tan görüş alacağım. Hep KBB ye gittim. Bende olursam sizinle paylaşırım. En doğru kararı alabiliriz umarım.

X