- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #11.781
Anneannemlerde olmasam kahkaha atacağım ama atamıyorumsakın hamilemiyim ben deme anne de demesin yolarımm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anneannemlerde olmasam kahkaha atacağım ama atamıyorumsakın hamilemiyim ben deme anne de demesin yolarımm.
şu an büyük sorunum hamileliksorunu.ama sorun benim değil kimse yanlış anlamasınnnNegatif çıkar inşallah
amip gibi yaşıyoruz mu desek? onun eşi yok malummBu arada dün rahibe Teresa gibi yaşıyorum demiştim ya rahibe Teresa da berbat bir insanmış yaa
Amip de küfür gibi amaamip gibi yaşıyoruz mu desek? onun eşi yok malumm
test sırasında temaslıyım diye duyurdum etrafa bir de yalandan öksürdüm millet bir panik hemen yanımdan uzaklaştılar.çok iyi yaptım ya bana bulaştırsalar ben negatifsemBu arada dün rahibe Teresa gibi yaşıyorum demiştim ya rahibe Teresa da berbat bir insanmış yaa
Yakşamlaaar nasısın?İyi akşamlarrrrr.
İyiyim sizi gördüm çok daha iyi oldum.Yakşamlaaar nasısın?
test sırasında temaslıyım diye duyurdum etrafa bir de yalandan öksürdüm millet bir panik hemen yanımdan uzaklaştılar.çok iyi yaptım ya bana bulaştırsalar ben negatifsem
Avrupa yakası kürü ikinci gündeyim. Serotonin seviyem normale dönüyor. Pazartesi sahalara (çalışma masası ) tüm hızımla dönüş yaparım diye düşünüyorum.İyiyim sizi gördüm çok daha iyi oldum.
Siz nasılsınız , Ceycey nasıl bakalım ?
Nasıl gidiyor hayatın , derslerin ?
Ohhh keyfini çıkar o zaman. Zira pazartesiye bir şey kalmadı. Arada böyle kendini dinlendir ama. İyi olur.Avrupa yakası kürü ikinci gündeyim. Serotonin seviyem normale dönüyor. Pazartesi sahalara (çalışma masası ) tüm hızımla dönüş yaparım diye düşünüyorum.
ama insanın dibine dibine giriyorlardı ben ne yapayımm?hele biraz öksürünce var ya çil yavrusu gibi uzaklaştılar.sen de dene
Çok güzel çözüm
Ya ben aylar önce kadın doğumda bekliyordum. Kapının önünde kadınlar birikmiş. Düzgünce sıralarını bekleseler hiçbir sıkıntı olmayacak ama sürekli söyleniyorlar ve sıra kavgası yapıyorlar. Sonra biri çıktı ben covid pozitifim dedi. Ortamdaki gerginliği ve hemen ardından gelen kavgayı unutmam mümkün değil. Gerilim 8.3
Ama ceycey o zaman Ocak ayıydı doğru düzgün aşı yok. Küçük ve kalabalık alan. Bir de sonra millet kızınca karantina sürem bitti falan diye bir şeyler saçmaladı. Yani herkes sıra bekliyor yaptığı gerçekten ayıptı.ama insanın dibine dibine giriyorlardı ben ne yapayımm?hele biraz öksürünce var ya çil yavrusu gibi uzaklaştılar.sen de dene
o normal bebek doğum bölümünde yapmış tabi ki terbiyesizlik.mesela markete de uğradım 5 dakika.oradakilere deseydim olurmuydu?uzak durarak aldım alacaklarımı acele acele.ama pcr testi sırasında herkes riskli orası başkaaa.Ama ceycey o zaman Ocak ayıydı doğru düzgün aşı yok. Küçük ve kalabalık alan. Bir de sonra millet kızınca karantina sürem bitti falan diye bir şeyler saçmaladı. Yani herkes sıra bekliyor yaptığı gerçekten ayıptı.
Her şey iyi güzel de şu an 17.bölümdeyim Aslı'yla Cem'in bir türlü fingirdeme aşamasına geçemeyişi beni deli ediyor ya şimdi de Victoria çıktı diye. Kemçük ağızlı VictoriaOhhh keyfini çıkar o zaman. Zira pazartesiye bir şey kalmadı. Arada böyle kendini dinlendir ama. İyi olur.
Onu diyorum işte seninki covid ve oradaki herkes covid şüphesiyle test veriyor ve normal bir uyarı.o normal bebek doğum bölümünde yapmış tabi ki terbiyesizlik.mesela markete de uğradım 5 dakika.oradakilere deseydim olurmuydu?uzak durarak aldım alacaklarımı acele acele.ama pcr testi sırasında herkes riskli orası başkaaa.
aynen.belki de ben de var.ne işin var 10 cm dibimde ?Onu diyorum işte seninki covid ve oradaki herkes covid şüphesiyle test veriyor ve normal bir uyarı.
Ceycey dolapta bir pantolon bir tunik sattım 28.5 lira yatmış. Bir de ev botu siparişi aldım öreceğim.aynen.belki de ben de var.ne işin var 10 cm dibimde ?