- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #11.761
nereye ?daha karpuz kesecektikNeyse ben bu defa cidden çıkıyorum iyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nereye ?daha karpuz kesecektikNeyse ben bu defa cidden çıkıyorum iyi geceler
Geçmiş olsun bir an önce sağlığına kavuşur inşallah abla haklısın hepsinde dediklerinin peki kan testi dışında ne yapayım rahatlamak gerek de mi boşuna kendimi üzüyorum ihtimali yok yaniüzüldüm.benim de kızım covid şu an.ayrı oda da sarılamıyorum bile.ben tek ebeveynle büyüdüm okudum.sen gene babanla vakit geçirmişsin tanımışsın.ömrü o kadarmış de.okuluna odaklan meslek sahibi ol.bu arada da dil öğren.zamanını bir çocuğa heba etme.ayrıl demiyorum ama onu ön plana koyma.
yok evet ihtimali 2 kez regl olduysan.psikolojik olarak hamile hissediyorsun sen.mesela bu günlerde ben de psikolojik olarak kendimi corona sanıyorum.ara ara boğazım ağrıyor hah kapmışım diyorum sonra ağrı geçiyor ertesi gün tekrar başlıyor.sen yarın eczaneye git iyi bir hamilelik testi al.sonuca da inan lütfen.hatta kadın sahibi olan ya da çalışanı olan eczaneye git derdini anlat sana yol gösterirler.bunda utanacak bir şey yok.onlar neler görüyorlar nelerGeçmiş olsun bir an önce sağlığına kavuşur inşallah abla haklısın hepsinde dediklerinin peki kan testi dışında ne yapayım rahatlamak gerek de mi boşuna kendimi üzüyorum ihtimali yok yani
Yaa öyle mi dersin evde de nasıl yaparım bilemedim hele çift çizgi görürsem falan oldumyok evet ihtimali 2 kez regl olduysan.psikolojik olarak hamile hissediyorsun sen.mesela bu günlerde ben de psikolojik olarak kendimi corona sanıyorum.ara ara boğazım ağrıyor hah kapmışım diyorum sonra ağrı geçiyor ertesi gün tekrar başlıyor.sen yarın eczaneye git iyi bir hamilelik testi al.sonuca da inan lütfen.hatta kadın sahibi olan ya da çalışanı olan eczaneye git derdini anlat sana yol gösterirler.bunda utanacak bir şey yok.onlar neler görüyorlar neler
ayy görmeyeceksin çizgi falan.git avm wc sinde yap istersen .evde yaparsın testi sonra da testi koy poşete dışarı çıkınca at bir çöpe gitsin.Yaa öyle mi dersin evde de nasıl yaparım bilemedim hele çift çizgi görürsem falan oldum
İşte resmen kafamda hamileyim şeyi oluştu cesaret edemedim yani abla 9 ay regl oldum ben diyenler mi dersin regl den kesilmeyebilirsin olabilir diyenler falan olunca korku oldu hatami biliyorum yani ne deseniz haklısınız da işte....ayy görmeyeceksin çizgi falan.git avm wc sinde yap istersen .evde yaparsın testi sonra da testi koy poşete dışarı çıkınca at bir çöpe gitsin.
yarın bu işi hallet söz ver.eczaneden test al yap.böyle kara kara düşünerek yaşanmazİşte resmen kafamda hamileyim şeyi oluştu cesaret edemedim yani abla 9 ay regl oldum ben diyenler mi dersin regl den kesilmeyebilirsin olabilir diyenler falan olunca korku oldu hatami biliyorum yani ne deseniz haklısınız da işte....
Peki hiç almasam da böyle bir şey yok yani de mi ikna sorunu yaşıyorum benyarın bu işi hallet söz ver.eczaneden test al yap.böyle kara kara düşünerek yaşanmaz
üzüldüm.benim de kızım covid şu an.ayrı oda da sarılamıyorum bile.ben tek ebeveynle büyüdüm okudum.sen gene babanla vakit geçirmişsin tanımışsın.ömrü o kadarmış de.okuluna odaklan meslek sahibi ol.bu arada da dil öğren.zamanını bir çocuğa heba etme.ayrıl demiyorum ama onu ön plana koyma.
teşekkürler.çok hafif değil tüm semptomları var.ama morali iyi.2 saat sonra da biz teste gideceğiz 5 gün oldu bugün.umarım bizler bari negatif çıkarızAh kıyamam, büyük geçmiş olsun.
Umarım hafif atlatıyordur. Allah tez zamanda şifa versin.
çocuk biraz sıkıntılı mirta.her belirti oldu ateş boğaz ağrısı vücut ağrısı tat ve koku kaybı.eşimde yok belirti ben de çık az boğaz yanması var.test yaptırdık az önce geldik eve.sabaha karşı belli olur.Merhaba hanımlar nasılsınız
C ceycey0406 çok geçmiş olsun. Hep diyordun zaten bize okuldan korona gelecek diye. Korktuğun gibi geçmiyodur inşallah
Allah şifa versin. Küçük o daha atlatır. senin iyi olmana sevindim ama. Bunu atlattığınızda üstünden bir yük kalkıcak. Kızında antikor oluştuğundan okuldan ha korona geldi ha gelecek diye düşünmene gerek kalmayacak.çocuk biraz sıkıntılı mirta.her belirti oldu ateş boğaz ağrısı vücut ağrısı tat ve koku kaybı.eşimde yok belirti ben de çık az boğaz yanması var.test yaptırdık az önce geldik eve.sabaha karşı belli olur.
bu aralar hep böyleYoruluyorsun tabi
evet olması gerekiyormuş ne kadar korunsa da yakalandı.biz yakalanmazsak sorun yok.çocuğa iyi bakıyoruz düzelir bir kaç güne.pazartesi hastalandı salı pozitif çıktı.10 günü dolunca teste götürürüz onu da.biz hiç karantinaya girmedik.aşılılar 5 gün boyunca serbest 5. günde test yaptırıp negatifse zaten serbestAllah şifa versin. Küçük o daha atlatır. senin iyi olmana sevindim ama. Bunu atlattığınızda üstünden bir yük kalkıcak. Kızında antikor oluştuğundan okuldan ha korona geldi ha gelecek diye düşünmene gerek kalmayacak.
sakın hamilemiyim ben deme anne de demesin yolarımm.bu aralar hep böyle
sen ne yapıyorsun
GelmişsiiiiiinMerhaba hanımlar nasılsınız
C ceycey0406 çok geçmiş olsun. Hep diyordun zaten bize okuldan korona gelecek diye. Korktuğun gibi geçmiyodur inşallah
Bildiğin gibi desem ceycey kızacak ama bildiğin gibi yani ders, kitap okuma falanbu aralar hep böyle
sen ne yapıyorsun
Negatif çıkar inşallahçocuk biraz sıkıntılı mirta.her belirti oldu ateş boğaz ağrısı vücut ağrısı tat ve koku kaybı.eşimde yok belirti ben de çık az boğaz yanması var.test yaptırdık az önce geldik eve.sabaha karşı belli olur.