geyik ordinaryus profesörleri burada

Benim de hayalim toyota yaris ya da ford fiesta :) arabadan biraz anlarim ama fakiriz iste napak daha alamadik bisey
hayallerimiz bile küçük ayol baksana.ben garibanda da hyundai i20 var otomatik 9 yaşında .ama hadibea da volvo vardır kesinn.volvonun anavatanında kadın

ee onay veriyorsun orayı anladık ta ödemeyi kim yapıyor hacı?asıl mesela beğenmede değil ki ödemede
Ben yapıyom tabi . Hollanda’da dükkanı olan bir koca tavlayamadım henüz . Bu arada 4 senedir aynı arabayı kullanıyorum ama öyle milyonluk araba degil hani pahalı olanı seçiyorum dedin ya

Eski iş yerinde arabalarımız Toyota yaris di . Sessiz ve hafif sürüsü var ama sanki dış cephesi kagıt gibi . Ufak bir kazada yamuk yumuk oluyor .
bacım kağıt gibi olmayanları da pekk bi tuzluuu 1 ayı geçti parktan çıkarken tam yanıma parketmiş eşimin aracına gazla freni karıştırıp arkadan geçirdim bende de var hasar onda da.bunu kim başarabilir?tabi ki bennnn

Bende bir nöbet bitiminde arabaya oturdum ama arabayı çalıştıramadım . En son eski eşimi aradım bu araba çalışmıyor diye . Sordu bana bir ayağın debriyaj da diğeri de frende mi diye , bende yooo tek ayağım frende dedim. Meğer tüm gece otomatik vites kullanmaktan kendi arabamın manuel olduğunu unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…