- 3 Ağustos 2011
- 15.265
- 14.075
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.041
Daha cok marmaris köyceğiz dedi milas daha farkli bir yerde ama sonucta cigerlerimiz yanıyorCanim iyi misin sizin köyde birsey var mi, yangında koyler yanmış.
Bana tel geldi simdi, arkadaşımın esinin köy yanmış MugladaDaha cok marmaris köyceğiz dedi milas daha farkli bir yerde ama sonucta cigerlerimiz yanıyor
Arabanın iyisini anlıyorsunBende yuksek lisansi bitirdim kizlar. Doktora zor geldi. Belki bi yuksek daha yaparim diyorum. Ama bu aralar gözümü ticarete diktim. Sanırım istifa edecegim yilbasina kadar. Arabayi Q7 hayal ediyorum ruyalarima giriyor artik. Yetti gariuuuu
bizler de anlıyoruz da alamıyoruz hadibeaArabanın iyisini anlıyorsun
Benim de hayalim toyota yaris ya da ford fiesta :) arabadan biraz anlarim ama fakiriz iste napak daha alamadik biseyArabanın iyisini anlıyorsun
Ceycey bacım burayi actin acali ben bdv ye ugramaz oldum. Bi bakip geleyim beni niye kimse etiketlemiyooo ekşınnn yoh mu
Evet evet hersey bdv deki öğretmenim diyenler ve o Hollandali finans yuzunden oldu
Cennet yandı sankiDaha cok marmaris köyceğiz dedi milas daha farkli bir yerde ama sonucta cigerlerimiz yanıyor
hayallerimiz bile küçük ayol baksana.ben garibanda da hyundai i20 var otomatik 9 yaşında .ama hadibea da volvo vardır kesinn.volvonun anavatanında kadınBenim de hayalim toyota yaris ya da ford fiesta :) arabadan biraz anlarim ama fakiriz iste napak daha alamadik bisey
Ben hiç anlamıyorum . Hangisi pahalıysa o iyidir diyip onay veriyorumbizler de anlıyoruz da alamıyoruz hadibea
ee onay veriyorsun orayı anladık ta ödemeyi kim yapıyor hacı?asıl mesela beğenmede değil ki ödemedeBen hiç anlamıyorum . Hangisi pahalıysa o iyidir diyip onay veriyorum
Bende bacım inan bende. Hani yarım hekim candan edermiş, yarı hocada dinden ya... Bunlar beni dinden imandan çıkardıArtık öğretmenim demek istemiyorum bdv de ya...
sakın ev kadını olmak istiyorum deme.ben yandım sen yanma.Artık öğretmenim demek istemiyorum bdv de ya...
Eski iş yerinde arabalarımız Toyota yaris di . Sessiz ve hafif sürüsü var ama sanki dış cephesi kagıt gibi . Ufak bir kazada yamuk yumuk oluyor .Benim de hayalim toyota yaris ya da ford fiesta :) arabadan biraz anlarim ama fakiriz iste napak daha alamadik bisey
aaa sen öğretmen miydin kuzum?ben öğretmensever üyelerdenim bakkkkBende bacım inan bende. Hani yarım hekim candan edermiş, yarı hocada dinden ya... Bunlar beni dinden imandan çıkardı
O zaman Bentley der geçerim. MyyyycarBen hiç anlamıyorum . Hangisi pahalıysa o iyidir diyip onay veriyorum
sakın ev kadını olmak istiyorum deme.ben yandım sen yanma.
Ben yapıyom tabi . Hollanda’da dükkanı olan bir koca tavlayamadım henüzee onay veriyorsun orayı anladık ta ödemeyi kim yapıyor hacı?asıl mesela beğenmede değil ki ödemede
bacım kağıt gibi olmayanları da pekk bi tuzluuuEski iş yerinde arabalarımız Toyota yaris di . Sessiz ve hafif sürüsü var ama sanki dış cephesi kagıt gibi . Ufak bir kazada yamuk yumuk oluyor .
Bende bir nöbet bitiminde arabaya oturdum ama arabayı çalıştıramadım . En son eski eşimi aradım bu araba çalışmıyor diye . Sordu bana bir ayağın debriyaj da diğeri de frende mi diye , bende yooo tek ayağım frende dedim. Meğer tüm gece otomatik vites kullanmaktan kendi arabamın manuel olduğunu unutmuşumbacım kağıt gibi olmayanları da pekk bi tuzluuu1 ayı geçti parktan çıkarken tam yanıma parketmiş eşimin aracına gazla freni karıştırıp arkadan geçirdim bende de var hasar onda da.bunu kim başarabilir?tabi ki bennnn