geyik ordinaryus profesörleri burada

Ben birikim yapamam herhalde
Ama idare edebilirim
Ben de hep ataninca yaparim diyordum 8 senelik.memurum atandiktan sonra okumak zorlasti benim.acimdan
Ben hic izin almadan 3 senedir çalışıyorum izinleri zar zor alip aileme gidiyorum ya da hastalıkta vs kullaniyorum ama tatil yapmadim kac senedir

Bölümünü bilmiyorum ama arkadaşım Marmara da akşam yapıyordu. Dersler 5te başlıyordu :)

Öğretmen olduğum için atanmak daha şu an önceliğim arkadaşlarda hem özelde çalışıp hemde yüksek lisans yapanlar car hemde baya uzak şehirlerde nasıl dayanıyorlar bilemiyorum çünkü baya ağır oluyor dersler vs birde gerektiğinde başka şehirlerde araştırma yapmak zorundalar 🤷🏼‍♀️ Bende dedim atanınca yapayım dişimi sıkayım yorulmam eğitimden önemli değil diye telkin ediyorum bakalım hayırlısı

Ay by benim
Özelde çalışıyorum
Ylisans ve doktoramı uzak şehirde yaptım/devam ediyorum
Anam ağladı anam

Bölümünü bilmiyorum ama arkadaşım Marmara da akşam yapıyordu. Dersler 5te başlıyordu :)
Bölümümle okumak istediğim bölüm arasında fark var ama Marmara Üniversitesini de araştırayim 5 erken aslinda ama hocalarla anlasip.okula yakin bir kuruma da tayin aldirirsam idare edebilirim sanirim
Ay by benim
Özelde çalışıyorum
Ylisans ve doktoramı uzak şehirde yaptım/devam ediyorum
Anam ağladı anam
Ne güzel yaa tebrik ediyorum😍

C ceycey0406 yarın borsa haberlerini bekliyorum bak :KK70:
umarım endeks düşmez.aselsandan 1900 zararım vardı bayram öncesi geçen hafta 300 kara geçtim.diğer hisselerde iyiydi halkbank hariç .onu da sattım.bekliyorum pazartesiyi acaba ne alsam ne alsamm diye. :KK45: marketlerin hisseleri de var.malum herkes markette pandemi de:KK53:adama kızma batarsak hep beraber çıkarsak ta hep beraber çıkacağız

Bölümümle okumak istediğim bölüm arasında fark var ama Marmara Üniversitesini de araştırayim 5 erken aslinda ama hocalarla anlasip.okula yakin bir kuruma da tayin aldirirsam idare edebilirim sanirim

Ne güzel yaa tebrik ediyorum😍

Tüm devletlere bakın bence, özele boşuna para vermeyin :)
Bazı bölüm hocaları daha rahat oluyor. Hani gitmesen de olur gibi...
Ama mesela arkadaşımınki çok katıydı. (Bu arada 6 da başlıyordu dersler yanlış hatırlamışım) kız 10 dk gecikse laf ediyordu hoca üşenmeden her seferinde..

Bir de önümüzdeki sene online olursa hiç kaçırmayın bence fırsatı. Ben online eğitim sayesinde 1 sene doktorayı şehir değiştirmeden online okudum. Maddi manevi rahaflamıştım

umarım endeks düşmez.aselsandan 1900 zararım vardı bayram öncesi geçen hafta 300 kara geçtim.diğer hisselerde iyiydi halkbank hariç .onu da sattım.bekliyorum pazartesiyi acaba ne alsam ne alsamm diye. :KK45: marketlerin hisseleri de var.malum herkes markette pandemi de:KK53:adama kızma batarsak hep beraber çıkarsak ta hep beraber çıkacağız

Bak şimdi acaba halkbank hissemiz var mıydı :KK70:
Bana bişi söylemiyo zaten

Ben senden takip ediyorum durumu😃😃

Bak şimdi acaba halkbank hissemiz var mıydı :KK70:
Bana bişi söylemiyo zaten

Ben senden takip ediyorum durumu😃😃
sen de aç bir hesap başla.2 liraya bile hisse var ayol.bazı gün 10 tl lik alıyorum valla :KK45: damlaya damlaya göl olur.bebişine eğitim parası olur

Tüm devletlere bakın bence, özele boşuna para vermeyin :)
Bazı bölüm hocaları daha rahat oluyor. Hani gitmesen de olur gibi...
Ama mesela arkadaşımınki çok katıydı. (Bu arada 6 da başlıyordu dersler yanlış hatırlamışım) kız 10 dk gecikse laf ediyordu hoca üşenmeden her seferinde..

Bir de önümüzdeki sene online olursa hiç kaçırmayın bence fırsatı. Ben online eğitim sayesinde 1 sene doktorayı şehir değiştirmeden online okudum. Maddi manevi rahaflamıştım
Iste online arastirmak da zor oluyor bakalim arastirayim.bu hafta Inşallah kacirmadan kayıt olabilirim

Bende yuksek lisansi bitirdim kizlar. Doktora zor geldi. Belki bi yuksek daha yaparim diyorum. Ama bu aralar gözümü ticarete diktim. Sanırım istifa edecegim yilbasina kadar. Arabayi Q7 hayal ediyorum ruyalarima giriyor artik. Yetti gariuuuu🤣🤣

Iste online arastirmak da zor oluyor bakalim arastirayim.bu hafta Inşallah kacirmadan kayıt olabilirim
ben de gireceğim bu sene üniversite sınavına.ama ya barajı geçemezsem rezil olurum.13 küsür bininci olmuştum m.ö tarihinde.şimdi girsem sondan 13 bin küsürüncü olurum sanırım :KK53:

ben de gireceğim bu sene üniversite sınavına.ama ya barajı geçemezsem rezil olurum.13 küsür bininci olmuştum m.ö tarihinde.şimdi girsem sondan 13 bin küsürüncü olurum sanırım :KK53:
Deme öyle deme bacım sen cevhersin sinavda parlarsin Türk-iye 13. sü Ceycey

X