- 3 Mayıs 2015
- 13.222
- 48.472
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.021
Ben birikim yapamam herhalde
Ama idare edebilirim
Ben de hep ataninca yaparim diyordum 8 senelik.memurum atandiktan sonra okumak zorlasti benim.acimdan
Ben hic izin almadan 3 senedir çalışıyorum izinleri zar zor alip aileme gidiyorum ya da hastalıkta vs kullaniyorum ama tatil yapmadim kac senedir
Öğretmen olduğum için atanmak daha şu an önceliğim arkadaşlarda hem özelde çalışıp hemde yüksek lisans yapanlar car hemde baya uzak şehirlerde nasıl dayanıyorlar bilemiyorum çünkü baya ağır oluyor dersler vs birde gerektiğinde başka şehirlerde araştırma yapmak zorundalarBende dedim atanınca yapayım dişimi sıkayım yorulmam eğitimden önemli değil diye telkin ediyorum bakalım hayırlısı
Bölümümle okumak istediğim bölüm arasında fark var ama Marmara Üniversitesini de araştırayim 5 erken aslinda ama hocalarla anlasip.okula yakin bir kuruma da tayin aldirirsam idare edebilirim sanirimBölümünü bilmiyorum ama arkadaşım Marmara da akşam yapıyordu. Dersler 5te başlıyordu :)
Ne güzel yaa tebrik ediyorumAy by benim
Özelde çalışıyorum
Ylisans ve doktoramı uzak şehirde yaptım/devam ediyorum
Anam ağladı anam
umarım endeks düşmez.aselsandan 1900 zararım vardı bayram öncesi geçen hafta 300 kara geçtim.diğer hisselerde iyiydi halkbank hariç .onu da sattım.bekliyorum pazartesiyi acaba ne alsam ne alsamm diye.
Bölümümle okumak istediğim bölüm arasında fark var ama Marmara Üniversitesini de araştırayim 5 erken aslinda ama hocalarla anlasip.okula yakin bir kuruma da tayin aldirirsam idare edebilirim sanirim
Ne güzel yaa tebrik ediyorum
umarım endeks düşmez.aselsandan 1900 zararım vardı bayram öncesi geçen hafta 300 kara geçtim.diğer hisselerde iyiydi halkbank hariç .onu da sattım.bekliyorum pazartesiyi acaba ne alsam ne alsamm diye.marketlerin hisseleri de var.malum herkes markette pandemi de adama kızma batarsak hep beraber çıkarsak ta hep beraber çıkacağız
sen de aç bir hesap başla.2 liraya bile hisse var ayol.bazı gün 10 tl lik alıyorum vallaBak şimdi acaba halkbank hissemiz var mıydı
Bana bişi söylemiyo zaten
Ben senden takip ediyorum durumu
Iste online arastirmak da zor oluyor bakalim arastirayim.bu hafta Inşallah kacirmadan kayıt olabilirimTüm devletlere bakın bence, özele boşuna para vermeyin :)
Bazı bölüm hocaları daha rahat oluyor. Hani gitmesen de olur gibi...
Ama mesela arkadaşımınki çok katıydı. (Bu arada 6 da başlıyordu dersler yanlış hatırlamışım) kız 10 dk gecikse laf ediyordu hoca üşenmeden her seferinde..
Bir de önümüzdeki sene online olursa hiç kaçırmayın bence fırsatı. Ben online eğitim sayesinde 1 sene doktorayı şehir değiştirmeden online okudum. Maddi manevi rahaflamıştım
sen de aç bir hesap başla.2 liraya bile hisse var ayol.bazı gün 10 tl lik alıyorum valladamlaya damlaya göl olur.bebişine eğitim parası olur
konuşturma beni hocammm hocammm.bdv de akıllara zarar konular stresine giriyorsun yaBen o strese giremem bacım
ben de gireceğim bu sene üniversite sınavına.ama ya barajı geçemezsem rezil olurum.13 küsür bininci olmuştum m.ö tarihinde.şimdi girsem sondan 13 bin küsürüncü olurum sanırımIste online arastirmak da zor oluyor bakalim arastirayim.bu hafta Inşallah kacirmadan kayıt olabilirim
iki tarafa da eğilmek lazımm.oralarda unutulur gideriz yoksa 1 haftayaCeycey bacım burayi actin acali ben bdv ye ugramaz oldum. Bi bakip geleyim beni niye kimse etiketlemiyooo ekşınnn yoh mu
Deme öyle deme bacım sen cevhersin sinavda parlarsin Türk-iye 13. sü Ceyceyben de gireceğim bu sene üniversite sınavına.ama ya barajı geçemezsem rezil olurum.13 küsür bininci olmuştum m.ö tarihinde.şimdi girsem sondan 13 bin küsürüncü olurum sanırım
Namımız var bacım. Hadi at ölür meydan kalır yiğit ölür şan kalır. Allah Allahhhh nidalari ile...iki tarafa da eğilmek lazımm.oralarda unutulur gideriz yoksa 1 haftaya
8 matematik sorusu zor yapmıştım sınavda ne cevheri.sosyal türkçe neredeyse full dude kazanmıştım.şimdi girsem 1 matematik anca yaparım o da toplama çıkarmaysaDeme öyle deme bacım sen cevhersin sinavda parlarsin Türk-iye 13. sü Ceycey
sen özlü sözlerinle hepimizi solladın vallaNamımız var bacım. Hadi at ölür meydan kalır yiğit ölür şan kalır. Allah Allahhhh nidalari ile
Canim iyi misin sizin köyde birsey var mi, yangında koyler yanmış.Şuan muğlada değilim... Milas kıyıkışlacık köyündeydim.. ailemi Muğla Fethiye li yaptımannem babam Muğla fetiye de