- 23 Ağustos 2020
- 6.696
- 12.643
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.001
4,11,14 yaşındalar. Haklısın eğitimin yaşı yok ama onca sene çalış sonra tekrar okula başla ev yeni işe başla çok zor görünüyorİnşallah yaparsın canım çocuklar kaç yaşında bilmiyorum ama küçüklerde biraz büyütünce yapabilirsin. Eğitimde geç kalma olduğunu düşünmüyorum zira 85 yaşında hukuk fakültesini kazanan bir dedenin belgesini görmüştüm öğrenci işlerinde adghh
Öbür tarafta mı lazımmış diploma?İnşallah yaparsın canım çocuklar kaç yaşında bilmiyorum ama küçüklerde biraz büyütünce yapabilirsin. Eğitimde geç kalma olduğunu düşünmüyorum zira 85 yaşında hukuk fakültesini kazanan bir dedenin belgesini görmüştüm öğrenci işlerinde adghh
Bizde de yas ortalaması 23 24tu aramizda 30 yasinda da vardi 18 yasinda da uni okurkenİnşallah yaparsın canım çocuklar kaç yaşında bilmiyorum ama küçüklerde biraz büyütünce yapabilirsin. Eğitimde geç kalma olduğunu düşünmüyorum zira 85 yaşında hukuk fakültesini kazanan bir dedenin belgesini görmüştüm öğrenci işlerinde adghh
Ask olsun ama öğretmenimÖbür tarafta mı lazımmış diploma?
Adamı niye gömdün la adam 100 ü geçecek belkiÖbür tarafta mı lazımmış diploma?
Öyle deme ama emekli olduktan sonra doktor olsam fenamı olur . Evimi muayeneye çevirir paraya para dememÖbür tarafta mı lazımmış diploma?
15 sene avukatlik yapar fena mi :)Adamı niye gömdün la adam 100 ü geçecek belki
Ağzından bal damlıyor , konuş konuş15 sene avukatlik yapar fena mi :)
Benim de tanıdığım bir avukat aslinda öğretmenmis emekli olunca hukuk okuyup avukat olmuş
İki aya evlenicem o ara rahat rahat ders çalışıcam. Bazen döyorum hazır çalışıyorsun üniversite sınavına gir belki hukuk vs olur diyorum. Sonra diyorum onlarda bile atama aynı özelde maaşlar belli zaten iki türlü atansanda nerdeyse aynı maaşı alıcam diyip vazgeçiyorum15 sene avukatlik yapar fena mi :)
Benim de tanıdığım bir avukat aslinda öğretmenmis emekli olunca hukuk okuyup avukat olmuş
Hayırlısı olsun.İki aya evlenicem o ara rahat rahat ders çalışıcam. Bazen döyorum hazır çalışıyorsun üniversite sınavına gir belki hukuk vs olur diyorum. Sonra diyorum onlarda bile atama aynı özelde maaşlar belli zaten iki türlü atansanda nerdeyse aynı maaşı alıcam diyip vazgeçiyorum
Bende örnek çok yaa düşününce aklima gelmez ama en ummadığımda hepsi dökülüverir :)Ağzından bal damlıyor , konuş konuş
Üniversite sinavinin zamani gecti maalesef kacirdinİki aya evlenicem o ara rahat rahat ders çalışıcam. Bazen döyorum hazır çalışıyorsun üniversite sınavına gir belki hukuk vs olur diyorum. Sonra diyorum onlarda bile atama aynı özelde maaşlar belli zaten iki türlü atansanda nerdeyse aynı maaşı alıcam diyip vazgeçiyorum
Seneye düşünüyordum zaten kpss ile birlikteBende örnek çok yaa düşününce aklima gelmez ama en ummadığımda hepsi dökülüverir :)
Kendimi de insanlari da bu örnekler sayesinde motive ediyorum
Üniversite sinavinin zamani gecti maalesef kacirdinseneye artik
Hukuk okumasi zor bir bölüm bir de bitirince atamasi da zor bizde her kuruma 1 tane avukat kadrosu açılıyor toplamda 81 il varsa max.100 avukat kadrosu vardir diger bagli kuruluslari da katarsak
Ozelde de buro ac muvekkil bul zor is bence
Gerci okumak istedikten sonra okunur bizim il müdürlüğünde bir bey vardi adami bekar sanmıştım hattaama evli iki cocuklu benden 12 yas mi ne büyüktü
O işte uni okumus kendi kadrosunda calisuyordu ama aof adalet okumus hukuka gecis yapacagim diyordu napti bilmiyorum
Gerci şu an aciktan adalet okumak yök tarafından kaldırıldı
Ikinci bir dal okumak isterim.dersen dene şansınıSeneye düşünüyordum zaten kpss ile birlikteokurdum beaaa edebiyat okuyup mezun olduysam onuda yapardım adhjk ama dediğin gibi aynı zorluklar gerek yok alcağım maaşta aynı
Aslında bir deneyecem seneye hepimizin hakkında hayırlısıIkinci bir dal okumak isterim.dersen dene şansını
Ben de deneyecegim pandemi azalirsa üniversite sınavı da olur ama dgs kesin girecegim açıktan 2 dersim kaldi bu seneye bitirip dgs ile üstünü okumak icin sansimi denemek istiyorumAslında bir deneyecem seneye hepimizin hakkında hayırlısı
Dene dene hiç vazgeçmeBen de deneyecegim pandemi azalirsa üniversite sınavı da olur ama dgs kesin girecegim açıktan 2 dersim kaldi bu seneye bitirip dgs ile üstünü okumak icin sansimi denemek istiyorum
Ona da izin alamam belki ama olsun kendimi denemekten zarar gelmez
Ben son 2 sene haricinde her sene mutlaka bir ösym sınavına girerimDene dene hiç vazgeçme
Kalem silgi koleksiyonunda var mı benim gibi afjkBen son 2 sene haricinde her sene mutlaka bir ösym sınavına girerimösym ile kanka olduk beni kadrosuna almasi lazim ki cok kisiyi teşvik etmişimdir
Vardı gecen senelerde köy okullarina gönderdiğim seylerin icine eklemistim onlarin daha cok ihtiyaci vardir diyeKalem silgi koleksiyonunda var mı benim gibi afjk