geyik ordinaryus profesörleri burada

4,11,14 yaşındalar. Haklısın eğitimin yaşı yok ama onca sene çalış sonra tekrar okula başla ev yeni işe başla çok zor görünüyor sanırım yaşlanıyorum

Öbür tarafta mı lazımmış diploma?

Bizde de yas ortalaması 23 24tu aramizda 30 yasinda da vardi 18 yasinda da uni okurken
Diğer ortak derse girdigimiz sınıfta bir abla vardi o zamanlarda 36 37 falandi biri ortaokulda biri lisede çocukları vardi sira bana geldi demisti
Bir ablam var açıköğretim kursundan tanıyorum annem gibidir şu an 60 civarinda o zamanlar 45 falandi, ilkokul mezunuymus dıştan ortaokul liseyi okumus 2 senelik aof okuyordu onu bitirip 4 yilliga tamamlamis kendi isini açmıştı (o zamanlar aof 4 yıllık bölümlere sinavsiz geçiliyordu simdi dgs sarti var)

15 sene avukatlik yapar fena mi :)
Benim de tanıdığım bir avukat aslinda öğretmenmis emekli olunca hukuk okuyup avukat olmuş
İki aya evlenicem o ara rahat rahat ders çalışıcam. Bazen döyorum hazır çalışıyorsun üniversite sınavına gir belki hukuk vs olur diyorum. Sonra diyorum onlarda bile atama aynı özelde maaşlar belli zaten iki türlü atansanda nerdeyse aynı maaşı alıcam diyip vazgeçiyorum

Hayırlısı olsun.

Ağzından bal damlıyor , konuş konuş
Bende örnek çok yaa düşününce aklima gelmez ama en ummadığımda hepsi dökülüverir :)
Kendimi de insanlari da bu örnekler sayesinde motive ediyorum
Üniversite sinavinin zamani gecti maalesef kacirdin seneye artik
Hukuk okumasi zor bir bölüm bir de bitirince atamasi da zor bizde her kuruma 1 tane avukat kadrosu açılıyor toplamda 81 il varsa max.100 avukat kadrosu vardir diger bagli kuruluslari da katarsak
Ozelde de buro ac muvekkil bul zor is bence
Gerci okumak istedikten sonra okunur bizim il müdürlüğünde bir bey vardi adami bekar sanmıştım hattaama evli iki cocuklu benden 12 yas mi ne büyüktü
O işte uni okumus kendi kadrosunda calisuyordu ama aof adalet okumus hukuka gecis yapacagim diyordu napti bilmiyorum
Gerci şu an aciktan adalet okumak yök tarafından kaldırıldı

Seneye düşünüyordum zaten kpss ile birlikte okurdum beaaa edebiyat okuyup mezun olduysam onuda yapardım adhjk ama dediğin gibi aynı zorluklar gerek yok alcağım maaşta aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…