geyik ordinaryus profesörleri burada

En sevmediğim meslek sanırım ev hanımlığı . 24 saat çalışırım yorulmam ama bir yemek bir temizlik çok zoruma gidiyor .

Aslinda hersey bugun yolda giderken bir Bentley in bana yol vermesiyle başladı, maziye gittim. Ilk Ali Ağaoglu Turkiyeye getirmişti hatirla. AGA idi plakasında... Hey gidi gunler hey..
ali ağaoğlu her kadının gözüne yakışıklı gözüküyor valla o yaşta.ama benim favorim elon musk

hayallerimiz bile küçük ayol baksana.ben garibanda da hyundai i20 var otomatik 9 yaşında .ama hadibea da volvo vardır kesinn.volvonun anavatanında kadın
I20 de guzel ben ilk 2yi yazdim

sakın ev kadını olmak istiyorum deme.ben yandım sen yanma.
Ben de istiyorum zengin koca bulup memuriyetten istifa edip koca parasi yiyeceğim bi de o okul senin bu yuksek lisans benim akademiye akacagim
Eski iş yerinde arabalarımız Toyota yaris di . Sessiz ve hafif sürüsü var ama sanki dış cephesi kagıt gibi . Ufak bir kazada yamuk yumuk oluyor .
Yani daha luksu beni aşar o kadar da gömmeyelim yaa toyota iyidir

Oooo o kadar acemiyim ama fren gaz arasi cok önemli kırmızı cizgim

onu ben yazmadim milasta olan baskasiydi benim hafizam berbat yaa kimdi kimdi hatirlayamadim

Milasi bilmem o taraflara gitmedim hic

sen beni park ederken gör kaç kere girip çıkıp uğraşıyorum gülüyorlar komşular.ama 17 yıldır da ehliyetim var ha.
benim de 9 senedir var ama trafige pek cikmadim

Taşlanırsın diyosun ? Ama öğretmenlerin tatili baya var diye biliyorum
2 ay var benim öğretmen akrabalar da izin almak kolay sanıyor topu topu 20 gun iznim var onu da 5 5 zor kullanıyorum toplu da kullanamiyoruz

kızlar dün burada bir sürü üye yazıyordu ama şimdi baktım biz bize takılıyoruz.nerede bunlarrrr?niye kaçtılarrr?transfer mi oldular?
Sezon sonuda degil kim bunlari transfer etti 3 milyon euro bonservisle...
Gellll vatandas gelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…