geyik ordinaryus profesörleri burada

aaa sen öğretmen miydin kuzum?ben öğretmensever üyelerdenim bakkkk:KK200::KK200:
Ceyceyim ayni zamanda turist rehberiyim. Hollandali Ingiliz cok turist arkadaşim var. Hep yaşlılar evlenme teklif ediyor olmuyor ceyceyim. 🤣🤣

Etrafta artik benim için o Turklere bakmiyor demişler. Laaaan dedim kismetimi kapatmayin. Mesafeliyim bizim Türk adamlarina ya bannadilar beni 😎

Milas Kiyikislacik demis lily galiba yoldaki kucuk migrosuna kadar bilirim oralari. Yaniyor demis cok üzüldüm bi kaldim ya gecen yaz fuĺl Mugla Milas Gulluk Bodrum da idim.

Bende bir nöbet bitiminde arabaya oturdum ama arabayı çalıştıramadım . En son eski eşimi aradım bu araba çalışmıyor diye . Sordu bana bir ayağın debriyaj da diğeri de frende mi diye , bende yooo tek ayağım frende dedim. Meğer tüm gece otomatik vites kullanmaktan kendi arabamın manuel olduğunu unutmuşum 🙈🙈🙈
sen beni park ederken gör kaç kere girip çıkıp uğraşıyorum gülüyorlar komşular.ama 17 yıldır da ehliyetim var ha.

Ceyceyim ayni zamanda turist rehberiyim. Hollandali Ingiliz cok turist arkadaşim var. Hep yaşlılar evlenme teklif ediyor olmuyor ceyceyim. 🤣🤣

Etrafta artik benim için o Turklere bakmiyor demişler. Laaaan dedim kismetimi kapatmayin. Mesafeliyim bizim Türk adamlarina ya bannadilar beni 😎

Milas Kiyikislacik demis lily galiba yoldaki kucuk migrosuna kadar bilirim oralari. Yaniyor demis cok üzüldüm bi kaldim ya gecen yaz fuĺl Mugla Milas Gulluk Bodrum da idim.
vayy meslektaşş sayılırız.ben de turizm mezunuyum ünlü bir otelde orta derecede yöneticilikte yaptım .ha sonunda ne oldu:ev kadını oldummmmm :KK53:

öğretmenim tatilim az ve geçinemiyorum diye konu açta gör başına geleni:KK45:
Hadi bea Hadi bea bu kadar yazmana bile gerek yok

Öğretmenim de yeter :KK70:

Konu maaşa ve tatile geliyor bir şekilde zaten

Bir dönem öğretmenler yazın 2 ay memur olarak başka devlet dairelerinde görevlendirilsin diyenler vardı :KK70:

vayy meslektaşş sayılırız.ben de turizm mezunuyum ünlü bir otelde orta derecede yöneticilikte yaptım .ha sonunda ne oldu:ev kadını oldummmmm :KK53:
Aslında en guzeli ceyceyim. Dört cocukla cok zorlaniyorum bildigin gibi degil.

Ev hanimligi bir kadina yakışan en güzel meslek. Disarda yorulmuyorsun sadece geziyorsun ihtiyaçlarını görüyorsun. Evin islerini tam yapiyorsun. Benim gibi bir kulagindan bi burnundan tutmuyorsun işlerin bacım.

Aslında en guzeli ceyceyim. Dört cocukla cok zorlaniyorum bildigin gibi degil.

Ev hanimligi bir kadina yakışan en güzel meslek. Disarda yorulmuyorsun sadece geziyorsun ihtiyaçlarını görüyorsun. Evin islerini tam yapiyorsun. Benim gibi bir kulagindan bi burnundan tutmuyorsun işlerin bacım.
ama ben memnun değilim kader beni mahkum etti :KK45:

Hadi bea Hadi bea bu kadar yazmana bile gerek yok

Öğretmenim de yeter :KK70:

Konu maaşa ve tatile geliyor bir şekilde zaten

Bir dönem öğretmenler yazın 2 ay memur olarak başka devlet dairelerinde görevlendirilsin diyenler vardı :KK70:
Öğretmenlik çok ağır bir meslek . Okadar insana ders öğreteceğim diye kendi bildiklerini unutuyorsun , okadar rahatlığı da olsun ama . Ayrıca onlar olmasaydı bizde olmazdık

bacım sabancılardanmısın koçlardan mı?honda de ww de hyundai de.bentley demeyeydin iyiydi.aramızda ben de dahil fakirler var alınırız bak :KK45:
Aslinda hersey bugun yolda giderken bir Bentley in bana yol vermesiyle başladı, maziye gittim. Ilk Ali Ağaoglu Turkiyeye getirmişti hatirla. AGA idi plakasında... Hey gidi gunler hey..

X