- 19 Mayıs 2020
- 46.420
- 207.617
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Bi arkadaşa bakıp çıkacaktımBıyır?
Hollanda ise gelirim
Orası çok iyi diyolla
Yok onlar evlenmiyormuş mallar bölünmesin diye
Çiftlikten avm ye geçtim eve dönemedim ki
Şimdi geldim eve öldümmm her yer çok sıcakBenim yerime de gez
Devlette akşam var ama paran varsa yğksek lisansı özelde de yaparsın bende atanınca düşünüyorum önceliğim şu an geleceğimi garantilemek. Sonra yüksek lisans doktora vs düşünüyorum. Eğer aklımdaki üniversiteler olmazsa özelde yapmayı düşünüyorum. İstanbulda anadolu yakasında olursan geçinebilirsin. Çevremde asgari ücretli 4 5 çocuklu aileler var. Tek kişi birde çalışan ama baya geçiniyorlar tabi nasıl geçiniyorlar çözemedim birikim bile yapıyorlar ben hayatta yapamazdımKizlar maksadimiz geyik ama size bir sey sormak isterim fikrinizi soylerseniz sevinirim
Şimdi ben çalıştığım yerde cok yoruluyorum ve is yüküm fazla o sebeple eve gelince de ayrıca bir aktiviteye katilacak halim kalmiyor bu sebeple tayin düşünür oldum ama nereye aldıracağıma karar veremedim henüz
Bir de yüksek lisans düşünüyorum hem sabitligi sevmediğim ve kendimi gelistirmek istediğim icin hem sosyallik olur hem de mezun olunca belki işte de yükselme şansım olur düşüncesiyle. Fakat özel üniversite oldugu ve dersler haftasonu oldugu icin 2 sene+1 sene bilimsel hazırlık toplamda 50 bin civari tutacak.
Sorum şu, sizce mantıklı mı? Uzun vadede ne getirir götürür bilmiyorum ama Istanbula tayin olmam gerekecek. Ev kiralari malum, bir cok acidan düşünüyorum gecinebilir miyim diye de. Fikirlerinizi paylaşirsaniz sevinirim.
Ben birikim yapamam herhaldeDevlette akşam var ama paran varsa yğksek lisansı özelde de yaparsın bende atanınca düşünüyorum önceliğim şu an geleceğimi garantilemek. Sonra yüksek lisans doktora vs düşünüyorum. Eğer aklımdaki üniversiteler olmazsa özelde yapmayı düşünüyorum. İstanbulda anadolu yakasında olursan geçinebilirsin. Çevremde asgari ücretli 4 5 çocuklu aileler var. Tek kişi birde çalışan ama baya geçiniyorlar tabi nasıl geçiniyorlar çözemedim birikim bile yapıyorlar ben hayatta yapamazdım
Benim.anladigim mealen :)Bir dışarı çıktım geldim mune bile gelmiş topiğe. Hiç bir şey anlamadım ayol yazılanlardan.
Öğretmen olduğum için atanmak daha şu an önceliğim arkadaşlarda hem özelde çalışıp hemde yüksek lisans yapanlar car hemde baya uzak şehirlerde nasıl dayanıyorlar bilemiyorum çünkü baya ağır oluyor dersler vs birde gerektiğinde başka şehirlerde araştırma yapmak zorundalarBen birikim yapamam herhalde
Ama idare edebilirim
Ben de hep ataninca yaparim diyordum 8 senelik.memurum atandiktan sonra okumak zorlasti benim.acimdan
Ben hic izin almadan 3 senedir çalışıyorum izinleri zar zor alip aileme gidiyorum ya da hastalıkta vs kullaniyorum ama tatil yapmadim kac senedir
Bende uzun zamandır yüksek lisans yapmayı düşünüyordum ana hep erteledim . Gecen yaz başladım ama bir kaç ay sonra bırakmak zorunda kaldım. Boşanma yeni ev üç çocuk vs. bunları bir şekilde geçindirmem lazım. Eğitim ücretsiz ama hayat pahalı . Cocuklar büyüyene kadar erteleneceğim artık …Devlette akşam var ama paran varsa yğksek lisansı özelde de yaparsın bende atanınca düşünüyorum önceliğim şu an geleceğimi garantilemek. Sonra yüksek lisans doktora vs düşünüyorum. Eğer aklımdaki üniversiteler olmazsa özelde yapmayı düşünüyorum. İstanbulda anadolu yakasında olursan geçinebilirsin. Çevremde asgari ücretli 4 5 çocuklu aileler var. Tek kişi birde çalışan ama baya geçiniyorlar tabi nasıl geçiniyorlar çözemedim birikim bile yapıyorlar ben hayatta yapamazdım
İyi barii kimseyle kavga etmeyin de şurda güzel güzel eğlenelimBenim.anladigim mealen :)
"Ayaginizi denk alın geyiginizi de hanim hanimcik yapin cimbizim elimde ona göre " demis kibarca
Ogretmene kolaylık var yaa çünkü ders saatine gore ayarlarsin hatta ogretmenlere uygun baya bölüm var ben alan dışı yapacağım zaten çünkü amacım kişisel gelişimÖğretmen olduğum için atanmak daha şu an önceliğim arkadaşlarda hem özelde çalışıp hemde yüksek lisans yapanlar car hemde baya uzak şehirlerde nasıl dayanıyorlar bilemiyorum çünkü baya ağır oluyor dersler vs birde gerektiğinde başka şehirlerde araştırma yapmak zorundalarBende dedim atanınca yapayım dişimi sıkayım yorulmam eğitimden önemli değil diye telkin ediyorum bakalım hayırlısı
Bizde devlet üniversitesinde ücretsiz ama onun için dersler gündüz oluyor eee gündüz is var izin alamam imkansizBende uzun zamandır yüksek lisans yapmayı düşünüyordum ana hep erteledim . Gecen yaz başladım ama bir kaç ay sonra bırakmak zorunda kaldım. Boşanma yeni ev üç çocuk vs. bunları bir şekilde geçindirmem lazım. Eğitim ücretsiz ama hayat pahalı . Cocuklar büyüyene kadar erteleneceğim artık …
Hem çalışıp hem okulu mu düşünüyorsun ? Hayatta yapamazdım.. Oğlum yeni doğrusunda hala okulum devam ediyordu. Hem okul hem çocuk o bile baya zorlamıştı beni . Büyük ihtimal işimi askıya alır sadece okula konsantre olurum . Hafta sonları extra iş gelirse çalışırım anca , yoksa iki işi birden yürüyemem . Helal olsun sana , çok beceriklisinOgretmene kolaylık var yaa çünkü ders saatine gore ayarlarsin hatta ogretmenlere uygun baya bölüm var ben alan dışı yapacağım zaten çünkü amacım kişisel gelişim
Bana kalsa yeniden sıfırdan uni de okurum da isten izin almak sorun oldugundan vazgeçtim artik
Bizde devlet üniversitesinde ücretsiz ama onun için dersler gündüz oluyor eee gündüz is var izin alamam imkansiz
Gece olanlar da ozele giriyor önceki sayfalarda da yazdim 50 bini bulacak
İneklerin kuzuların kazların ördeklerin bakıcısı var ayol. Havuz dolu değildi giremedim ama iyi yedim valla en az2 kilo garantiliİlk Önce İnekleri Sağıp Sonra Havuza girmelibanyo niyetine
Ben tekim evli degilim kendi sorumlulugum var aslinda yapabilirim o gücü kendimde buluyorum da memurum isten çıkmak demek issiz kalmak demekHem çalışıp hem okulu mu düşünüyorsun ? Hayatta yapamazdım.. Oğlum yeni doğrusunda hala okulum devam ediyordu. Hem okul hem çocuk o bile baya zorlamıştı beni . Büyük ihtimal işimi askıya alır sadece okula konsantre olurum . Hafta sonları extra iş gelirse çalışırım anca , yoksa iki işi birden yürüyemem . Helal olsun sana , çok beceriklisin
İnşallah yaparsın canım çocuklar kaç yaşında bilmiyorum ama küçüklerde biraz büyütünce yapabilirsin. Eğitimde geç kalma olduğunu düşünmüyorum zira 85 yaşında hukuk fakültesini kazanan bir dedenin belgesini görmüştüm öğrenci işlerinde adghhBende uzun zamandır yüksek lisans yapmayı düşünüyordum ana hep erteledim . Gecen yaz başladım ama bir kaç ay sonra bırakmak zorunda kaldım. Boşanma yeni ev üç çocuk vs. bunları bir şekilde geçindirmem lazım. Eğitim ücretsiz ama hayat pahalı . Cocuklar büyüyene kadar erteleneceğim artık …
Afiyet şifa olsunİneklerin kuzuların kazların ördeklerin bakıcısı var ayol. Havuz dolu değildi giremedim ama iyi yedim valla en az2 kilo garantili