- 30 Mayıs 2020
- 13.060
- 49.302
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Sen uslanmaz bi serserisin
Fil hafızası var bendeOkurken sana pes dedim
Ben hiç anlayamıyorum ya
Bundan sonra defter kalemle notlar alarak okuyacağım konuları
Benimki hepinize yeterBizde not defteri kullanıcaz bundan sonra hafıza yetmiyor
Seni kullanıp kullanıp gazete kagidi gibi aticeeez bir kenaraBenimki hepinize yeterbeni kullanın not defteri olarak
Kullanıp atmayın ama sakın
Ne sicak kizlar ya... Adanalilarin dedigi gibi desem agzim varmiyor yazsam parmaklar gitmiyor. Slimeee gibi oldum billahiii
Konulari okumaya mecalim yok yani. Beynim yaniyoooo
Buraya gel esiyor serin serinNe sicak kizlar ya... Adanalilarin dedigi gibi desem agzim varmiyor yazsam parmaklar gitmiyor. Slimeee gibi oldum billahiii
Hepumuz geliyoruz ora nere diycektim, sen yurtdisinda degilmiydinBuraya gel esiyor serin serin
Gelin gelin . Topu topu iki hafta yaz olmuş onuda türkideyken kaçırdımHepumuz geliyoruz ora nere diycektim, sen yurtdisinda degilmiydin
Sicak su torbasini buzlukta iyi fikir bayiliyorum böyle fikirlereBiz çatı katındayız
Konserve gibi yanıyoruz
Bir de hamile halimde duşa da giremiyorum hep yattığım için
Bebek de içeride sıcaktan bayılıyo
Sıcak su torbasına su koyup buzlukta dondurduk.
Ona sarılıyorum
BekliyorumBi aksiyon yoj zaten
Olursa ben seni etiketlerim sjsjah
Yurtdisi anladim hmmmm gelsem mi neBuraya gel esiyor serin serin
Gelin gelin . Topu topu iki hafta yaz olmuş onuda türkideyken kaçırdım. Dün işe kışlık kazakla gittim
O kazakliya havaya cok ihtiyacimiz var suanda bizede gondeeeeerGelin gelin . Topu topu iki hafta yaz olmuş onuda türkideyken kaçırdım. Dün işe kışlık kazakla gittim
Maalesef diil. Olsa iyi olurdu ama , özellikle gidip orda evlenmeyi düşünüyordumHollanda ise gelirim
Orası çok iyi diyolla
O kazakliya havaya cok ihtiyacimiz var suanda bizede gondeeeeer
Bizi bizi gözetliyor