- 19 Mayıs 2020
- 46.404
- 207.546
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #9.461
TerbiyesiZ edepsiz çocuklardan bin kat iyidir katip. Ayrıca iyi bir anne babasınız travması yok . Bence okul hayatı harika geçecek
Çocukları da covid. Sanırım okuldan geçti hepsine. İş hayatlarında yakalanmadılar ki
Korona olan ben değilim.Çok geçmiş olsunKatibin Ruhu , tez zamanda şifa versin Rabbim.
Psikoloğa gitmişsindir bir sebep söylemişlerdir sana. Beyin çok tuhaf bir organ . Bazen insana delice şeyler düşündürür mantığı devrede olan insan uygulamaz diğerleri maalesef uygulayıp hep hata yaparlar. Sen iş hayatı olan çocukları olan bir kadınsın. Sitede ki çoğu kadından sağlıklısın kafa olarak inanBilmiyorum ki, benimkiler de iyi anne babaydı. Yineleyen depresyonum ve sosyal fobim var yaşam kalitemi epey etkiledi.
Çocuğunuz diye anladım. Gıyabında, size ilettim.Korona olan ben değilim.
Çok teşekkürler. Bu kış zor geçecek allah hepimizi korusun. Ölüm hele ki vakitsiz sırasız ölüm korkutucu olan. Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın bu dönemdeÇok geçmiş olsunKatibin Ruhu , tez zamanda şifa versin Rabbim.
Benim akrabalarım da ve arkadaşlarımda var. Çocukları da olduuÇocuğunuz diye anladım. Gıyabında, size ilettim.
Umarım herşeyi yanlış anlamışımdır, kimse korona değildir.
Çocuklara hiç kıyamıyorum.
Uzun zamandır gitmiyorum bir yere. Çocuktan sonra hep erteledim. Kendimi iyi hissediyordum, bir süredir alarm veriyorum hissediyorum ama çok erteledim.Psikoloğa gitmişsindir bir sebep söylemişlerdir sana. Beyin çok tuhaf bir organ . Bazen insana delice şeyler düşündürür mantığı devrede olan insan uygulamaz diğerleri maalesef uygulayıp hep hata yaparlar. Sen iş hayatı olan çocukları olan bir kadınsın. Sitede ki çoğu kadından sağlıklısın kafa olarak inan
Çok teşekkürler. Bu kış zor geçecek allah hepimizi korusun. Ölüm hele ki vakitsiz sırasız ölüm korkutucu olan. Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın bu dönemde
okula giden çocuğunuz var mı?Amiiiin. Ne diyeyim başka, amin...
Allah beterinden korusun, muhakkak daha neler neler var, ama bu kadar çaresizlik hissetmemiştim ben daha önce.
Bireysel olarak ne yapayım, nereye kaçayım...
Hayırlısı.
Allah hepimizi korusun, hastalarımıza şifa versin.
okula giden çocuğunuz var mı?
ben bazen tüm gün uyumak istiyorumm öyle günlerce uyusam uyansam basit birşeyler yesem tv izlesem tekrar uyusam.ama mümkün olmuyor tabikii.bu da depresyon belirtisi.en büyük sebebi de pandemi.hayat amacım kalmadı çünkü.günü kurtarıp yaşıyoruzUzun zamandır gitmiyorum bir yere. Çocuktan sonra hep erteledim. Kendimi iyi hissediyordum, bir süredir alarm veriyorum hissediyorum ama çok erteledim.
aşı olmak mı istemiyor?keşke ikna etseniz.ben 2 doz biontech ardından da 1 doz sinovac oldum.antikor oranım bayağı yükseldi test yaptırdım .gene de korkuyorum aşısızlar nasıl korkmuyorlarokula giden yok.
ama aşısız yetişkin çocuğum var maalesef.
aklım çıkıyor. hergün elim yüreğimde...
aşı olmak mı istemiyor?keşke ikna etseniz.ben 2 doz biontech ardından da 1 doz sinovac oldum.antikor oranım bayağı yükseldi test yaptırdım .gene de korkuyorum aşısızlar nasıl korkmuyorlar
benim çok doktor akrabam ve arkadaşım var.durumlar iyi değil.ölenler arasında çok genç insanlarda var.virüs yükünü fazla aldıkları için ve aşılı olmadıkları için kronik hasta vs olmasalarda vefat edebiliyorlar.30 bin üstüne çıktı bugün vaka sayısı.bu da bize söylenileni daha fazladır.marjinal olunacak muhalefet olunacak zaman değil.antikor olması için vücudumuzda ya aşı olacağız ya da covid atlatacağız.hangisi daha tehlikeli?keşke...
ben de iki doz biontech aşılıyım. babası aşılı, kardeşi aşılı... herkes aşılı.
yani, iş hayatımda, arkadaşlarım arasında, ne bileyim komşu şu bu...
tek aşısız benim evlâdım. o kadar üzgün ve şaşkınım ki... annesiniz, anlarsınız.
lâf anlatamadık. şimdi bu son FDA onayından sonra, bir düşüneceğim dedi.
çaresiz bekliyoruz...
benim çok doktor akrabam ve arkadaşım var.durumlar iyi değil.ölenler arasında çok genç insanlarda var.virüs yükünü fazla aldıkları için ve aşılı olmadıkları için kronik hasta vs olmasalarda vefat edebiliyorlar.30 bin üstüne çıktı bugün vaka sayısı.bu da bize söylenileni daha fazladır.marjinal olunacak muhalefet olunacak zaman değil.antikor olması için vücudumuzda ya aşı olacağız ya da covid atlatacağız.hangisi daha tehlikeli?
çift maske taksın barii.c vitamini mutlaka alsın günlük.korkmayınnn bir şey olmaz umarımmm kendisine.bilmez miyim...
gücümüz yetmedi. lâf anlatamadık.
üstelik tam aksine, ben aşı olduğumda iki gün uyumamış benim adıma endişelenmekten. öncesinde ağlaya ağlaya arkadaşlarına telefon açmış, annem aşı olacakmış diye... sonradan duydum.
Büyük konuşmak istemiyorum, Rabbime sığınırım, ama, inanın, rüyamda görsem inanmazdım derler ya, işte tam da öyle. Rabbim beterinden korusun. Çaresiz bekliyorum...
her zaman bekleriz biz hem geyik hem hayat konuşuyoruz.iyi gecelerrGeldiğim gibi, geyik topiğinizi BDV'ye çevirmeyi başardım
Siz benim kusuruma bakmayın e mi, usulca çekiliyorum, yarın iş var
Sizlere iyi sohbetler, iyi geceler
Kesinlikle oyle yapıyor soyledı gı marka arabalar nasıl pahalı ben ismını bılmıyorumkıBana da öyle geliyor. Para istemeyelim diye mi yapıyor acaba?