geyik ordinaryus profesörleri burada

kız sakın ol saka yapıyoruz
kuzum size özel kızmadım sadece bu zengin yaftasından sıkıldım k.k da.keşke olsaydımmm ama değilimm.araba markalarını da google a yazsan öğrenirsin .ben maseratiyi de biliyorum ferrariyi de ama lastiklerini zor alırım herhalde

Polo seni herkesten başka severim bilirsin kırılmadım ayol. Uykum gelsin diye uğraşıyorumsabah çok işim var
C ceycey0406 uyan işlerin var
Bende dinlenmeyi özledim kac gundur, uykumu alacak kadar uyumaya fırsat bulamadım. Okulda sorunlar oldu dun konuşmadan cocugu derse sokmam dedim. Okuldaydim.

C ceycey0406 uyan işlerin var
Bende dinlenmeyi özledim kac gundur, uykumu alacak kadar uyumaya fırsat bulamadım. Okulda sorunlar oldu dun konuşmadan cocugu derse sokmam dedim. Okuldaydim.
Günaydınben de geldim okuldan ama içim rahat değil. Biri covid biri temaslı 2 çocuk var sınıfta

Günaydınben de geldim okuldan ama içim rahat değil. Biri covid biri temaslı 2 çocuk var sınıfta
Kuzenimin 9 yaşındaki oğlunda covid olmuş, karantinada...inşallah daha da artmaz vakalar.

Bende çok fena hastayım, oğlumdan kaptım diyorum ama covid olma ihtimalini de düşününce korkmuyor değilim...

Son düzenleme:
Kuzenimin 9 yaşındaki oğlunda covid olmuş, karantinada...inşallah daha da artmaz vakalar.

Bende çok fena hastayım, oğlumdan kaptım diyorum ama covid olma ihtimalini de düşününce korkmuyor değilim...
Geçmiş olsun. Bu sıralar herkes hasta. 3 hafta önce ben de öyleydim. Gidip test yaptırdım. Negatif çıktı.

İnterneti değiştiriyoruz o yüzdrn glremedim. Sabahtan beri uğraştılar olmadı. Tekrar gelecekler kablo çekmeye. Torpille oluyor bunlarda. Yoksa internetsiz kalırdık. Türkcell vırt zırt sorun çıkardı.

Sınıf cici annesi olarak benden istenenler: sınıf boyansın perdeler yıkansın ve tamir olsun dolap alınsın ha bir de benden başka kimse yazmasın diyen de oldu. Heyyy allahımm herkes yazsın diye açıldı o grup. Yönetilmeye ne maraklılar. Ha bir de bu pahalılıkla sınıfın yarısı garibanken o kadar para nasıl toplanıp badana vs. Yapılacak? öğretmenler ders işleyemiyormuş yaramaz davranış bozukluğu olan çocuklar yüzünden. Ama badana şart tabikisınıfın dezenfektanı da boşmuş. Uleynnn hepiniz kendi dezenfektanlarınızı ordan doldurursanız bir günde biter zaten boş olur. İstifa mı etsem ayolll imdattttingilizce ödevlerine yardım ediyorum bir de hepsinin. Okumak isteyen çocuğa bari faydam olsun . Gerisi de ne hali varsa görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…