- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.771
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #9.441
Benim kız alıştı, ben gerildim.Selamm pek giremiyorum bu ara, benim derdim bana yetiyorC ceycey0406 , Katibin Ruhu nasılsınız, çocukların okulu nasıl gidiyor? Katip senin kızın alıştı mı?
@Simurgp sen nasılsınn, benim yurda metrobüs de yakın değilmiş sanırım. En yakın 76D diye bir şey varmış, sadece mülteciler biniyormuş ona daBakalım artık dilekçe falan vereceğim, olmazsa da ev bulacağım mecburen.
Selam gatsby ben iyiyim okula gidip geliyorum yoğunum bu aralar. İtalyanca öğrenmeye heveslendim günde 45 dakika çalışıyorum. Sen nasılsın asıl. Tv de yurt sorunu olan öğrencileri duyunca aklıma sen geliyorsunSelamm pek giremiyorum bu ara, benim derdim bana yetiyorC ceycey0406 , Katibin Ruhu nasılsınız, çocukların okulu nasıl gidiyor? Katip senin kızın alıştı mı?
@Simurgp sen nasılsınn, benim yurda metrobüs de yakın değilmiş sanırım. En yakın 76D diye bir şey varmış, sadece mülteciler biniyormuş ona daBakalım artık dilekçe falan vereceğim, olmazsa da ev bulacağım mecburen.
Aa niye katip?Benim kız alıştı, ben gerildim.
Hakkıyla banlanmışsınSelamın hello ben geldim
Ayy ne kadar çalışkan bir kadınsın, hem çocuk bakıyorsun hem de kendini geliştiriyorsun. Benim yurt işi çözüldü ama bu sefer de çok uzak bir yere düştüm. İlk sene baya sıkıntı çekeceğim gibi duruyor. Yaklaşık 2 saat yol.Selam gatsby ben iyiyim okula gidip geliyorum yoğunum bu aralar. İtalyanca öğrenmeye heveslendim günde 45 dakika çalışıyorum. Sen nasılsın asıl. Tv de yurt sorunu olan öğrencileri duyunca aklıma sen geliyorsun
Kızma Ceycey'im. Biz sana takılıyoruz sadece.Valla sıkıldım bu muhabbetten artık. Şakası abartılıyor.Zengin olsam salak mıyım çocuğumun eğitimini ihmal edeyim bir tane yarışabileceği çocuğun olmadığı okula göndereyim
iyi gibiLadycharms senin dersler nasıl gidiyor?
anneden an e geçiş çok iyiydianne ile görüşüyormusunuz?dersler çalışmalar nasıl gidiyor?
ama favorim yalçın çakıranne çok iyi niyetli ve saftı.kızsa azıcık akıldan noksan .köydeki hayatını beğenmiyor ama başka hayata da evli adamlara ya da sosyal medya da bulduğu ilk adama kaçarak ulaşacağını sanıyor
Oo yol çok fazlaymış ama gençsin idare et şimdilik.Ayy ne kadar çalışkan bir kadınsın, hem çocuk bakıyorsun hem de kendini geliştiriyorsun. Benim yurt işi çözüldü ama bu sefer de çok uzak bir yere düştüm. İlk sene baya sıkıntı çekeceğim gibi duruyor. Yaklaşık 2 saat yol.
Nasıl gidiyor çalışmalar? Derslerin bitince uğra buraya özlüyoruz seniama favorim yalçın çakır
iyi gidiyor gibi aslındaNasıl gidiyor çalışmalar? Derslerin bitince uğra buraya özlüyoruz seni
evet çok hızlı yayıldıTanıdığım hemen hemen herkes covid e yakalanmış. Tüm gün onları aradım geçmiş olsuna ihtiyacı var mı sormaya. Ne kadar hızlı yayıldı daha kış gelmeden
Yeni bir ortam beni geriyor. Benim kız sakin bir çocuk, acaba o da ben gibi mi diye korkmuştum.Aa niye katip?
Ben adliyedeyim, eşim her gün İETT kullanıyor, biz nasıl kapmadık şaşıyoruz.Tanıdığım hemen hemen herkes covid e yakalanmış. Tüm gün onları aradım geçmiş olsuna ihtiyacı var mı sormaya. Ne kadar hızlı yayıldı daha kış gelmeden
TerbiyesiZ edepsiz çocuklardan bin kat iyidir katip. Ayrıca iyi bir anne babasınız travması yok . Bence okul hayatı harika geçecekYeni bir ortam beni geriyor. Benim kız sakin bir çocuk, acaba o da ben gibi mi diye korkmuştum.
Çocukları da covid. Sanırım okuldan geçti hepsine. İş hayatlarında yakalanmadılar kiBen adliyedeyim, eşim her gün İETT kullanıyor, biz nasıl kapmadık şaşıyoruz.