geyik ordinaryus profesörleri burada

Hmm o zaman iş değişir. Ama senin de pahalı zevklerin var.
ayakkabı çanta sadece.onlar da ya hediye gelir ya ucuza alırım ya da çekle alırım bedavaya gelirler.onun dışında kuaföre pahalı kremlere botoksa dolguya lazere diş teline postişe para vermemmmmmm en son saçımı 4 sene önce boyattım 500 tl idi 9 taksitle zor ödedimm tövbe ettimmmm

Ben de ayakkabıya para veririm, ayaklarım problemli. Çok rahat olmalı ayakkabım. Ama hala bulamadım o süper rahat ayakkabıyı.

Ben de ayakkabıya para veririm, ayaklarım problemli. Çok rahat olmalı ayakkabım. Ama hala bulamadım o süper rahat ayakkabıyı.
benim de ayaklarım küçük derisi de incedir hemen vurur önden arkadan.o yüzden ayakkabıya paraya acımam.topuklu da hotiçte satılan gritti markası en iyisi.ama orda pahalı ben dolaptan hiç giyilmemiş bulup alıyorum 70 e 80 e mağazasında 400 tl den başlıyorlar.

çüş artık yeminle bunların kafası cok guzel bu nedır arkadas bunlar sayesinde insanlıktan soguyorum ya

Selamm pek giremiyorum bu ara, benim derdim bana yetiyor C ceycey0406 , Katibin Ruhu nasılsınız, çocukların okulu nasıl gidiyor? Katip senin kızın alıştı mı?

Simurgp sen nasılsınn, benim yurda metrobüs de yakın değilmiş sanırım. En yakın 76D diye bir şey varmış, sadece mülteciler biniyormuş ona da Bakalım artık dilekçe falan vereceğim, olmazsa da ev bulacağım mecburen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…