geyik ordinaryus profesörleri burada

ben bu okul olaylarından yıllardır uzağım. bu işleri veliler mi yaptırıyor para toplayıp

Merkezi okullardaki sınıf öğretmenlerinin istekleri bitmiyor. Bence bu kadarı da şımarıklık. Güya devlet okulu ama hesaplayınca özel okula yaklaşıyor masrafı. Kimse de dur demiyor.

Merkezi okullardaki sınıf öğretmenlerinin istekleri bitmiyor. Bence bu kadarı da şımarıklık. Güya devlet okulu ama hesaplayınca özel okula yaklaşıyor masrafı. Kimse de dur demiyor.
Veliler istiyor öğretmenler değilokul sadece 125 125 istedi 2 dönem bağış. Sınıfta maddiyatı çok kötüler var nasıl isteyeyim extra para durmadan. Birine kaynak kitaplar hediye edeceğim biraz da kırtasiye. Diğerlerine yokk maalesef

ben bu okul olaylarından yıllardır uzağım. bu işleri veliler mi yaptırıyor para toplayıp
Evet veliler yapıyor hep bu işleri yıllardır. Yoksa çöp okula dönerizokula badana bile yapılmamış duvarlar dökülmüş sınıfta bazı kalorifer boruları kırılmış. Okul ne yapsın para yokk

Bizim okulda müdür kapı kapı gezip büyük iş yerlerinden boya fırça yardımı istedi. Okulun birazını boyacı, birazını biz boyadık. Ben duvarlara resimler çizdim, beden eğitimi öğretmenimiz ve öğrencilerimizle boyadık. Bu yüzden diyorum merkezi okuldaki öğretmen şımarıklığı diye.

Milli eğitim bakanlığı ne işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…