- 19 Mayıs 2020
- 46.404
- 207.545
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #9.501
Sınıf cici annesi olarak benden istenenler: sınıf boyansın perdeler yıkansın ve tamir olsun dolap alınsın ha bir de benden başka kimse yazmasın diyen de oldu. Heyyy allahımm herkes yazsın diye açıldı o grup. Yönetilmeye ne maraklılar. Ha bir de bu pahalılıkla sınıfın yarısı garibanken o kadar para nasıl toplanıp badana vs. Yapılacak? öğretmenler ders işleyemiyormuş yaramaz davranış bozukluğu olan çocuklar yüzünden. Ama badana şart tabikisınıfın dezenfektanı da boşmuş. Uleynnn hepiniz kendi dezenfektanlarınızı ordan doldurursanız bir günde biter zaten boş olur. İstifa mı etsem ayolll imdatttt ingilizce ödevlerine yardım ediyorum bir de hepsinin. Okumak isteyen çocuğa bari faydam olsun . Gerisi de ne hali varsa görsün
Merkezi okullardaki sınıf öğretmenlerinin istekleri bitmiyor. Bence bu kadarı da şımarıklık. Güya devlet okulu ama hesaplayınca özel okula yaklaşıyor masrafı. Kimse de dur demiyor.Sınıf cici annesi olarak benden istenenler: sınıf boyansın perdeler yıkansın ve tamir olsun dolap alınsın ha bir de benden başka kimse yazmasın diyen de oldu. Heyyy allahımm herkes yazsın diye açıldı o grup. Yönetilmeye ne maraklılar. Ha bir de bu pahalılıkla sınıfın yarısı garibanken o kadar para nasıl toplanıp badana vs. Yapılacak? öğretmenler ders işleyemiyormuş yaramaz davranış bozukluğu olan çocuklar yüzünden. Ama badana şart tabikisınıfın dezenfektanı da boşmuş. Uleynnn hepiniz kendi dezenfektanlarınızı ordan doldurursanız bir günde biter zaten boş olur. İstifa mı etsem ayolll imdatttt ingilizce ödevlerine yardım ediyorum bir de hepsinin. Okumak isteyen çocuğa bari faydam olsun . Gerisi de ne hali varsa görsün
Canım nasılsın
Veliler istiyor öğretmenler değilMerkezi okullardaki sınıf öğretmenlerinin istekleri bitmiyor. Bence bu kadarı da şımarıklık. Güya devlet okulu ama hesaplayınca özel okula yaklaşıyor masrafı. Kimse de dur demiyor.
Evet veliler yapıyor hep bu işleri yıllardır. Yoksa çöp okula dönerizben bu okul olaylarından yıllardır uzağım. bu işleri veliler mi yaptırıyor para toplayıp
Bizim okulda müdür kapı kapı gezip büyük iş yerlerinden boya fırça yardımı istedi. Okulun birazını boyacı, birazını biz boyadık. Ben duvarlara resimler çizdim, beden eğitimi öğretmenimiz ve öğrencilerimizle boyadık. Bu yüzden diyorum merkezi okuldaki öğretmen şımarıklığı diye.Evet veliler yapıyor hep bu işleri yıllardır. Yoksa çöp okula dönerizokula badana bile yapılmamış duvarlar dökülmüş sınıfta bazı kalorifer boruları kırılmış. Okul ne yapsın para yokk
İyiyim sen nasılsın?Canım nasılsın
Milli eğitim bakanlığı ne işe yarıyorBizim okulda müdür kapı kapı gezip büyük iş yerlerinden boya fırça yardımı istedi. Okulun birazını boyacı, birazını biz boyadık. Ben duvarlara resimler çizdim, beden eğitimi öğretmenimiz ve öğrencilerimizle boyadık. Bu yüzden diyorum merkezi okuldaki öğretmen şımarıklığı diye.
Kız susss daha yeni banın açıldıMilli eğitim bakanlığı ne işe yarıyor
Kız susss daha yeni banın açıldı
Faturaları ödüyor, gerisine karışmam diyor.Milli eğitim bakanlığı ne işe yarıyor
Teşekkür ederiz oda bir nimettirFaturaları ödüyor, gerisine karışmam diyor.
İnternetim yok yapamadılar yarın tekrar gelecekler. Telefonunki de biter yazamıyorum fazlaCanım sıkılıyor eşim kahvede üüfffffzzz kış geldi gene kaldım bir başıma
Hahahab saçma sapan tv dizileriKablolu tv yohhh netflix yohhhhh internet yohhhh camdaki kız varrrr ama tv de