geyik ordinaryus profesörleri burada

kız sakın ol saka yapıyoruz
kuzum size özel kızmadım sadece bu zengin yaftasından sıkıldım k.k da.keşke olsaydımmm ama değilimm.araba markalarını da google a yazsan öğrenirsin .ben maseratiyi de biliyorum ferrariyi de ama lastiklerini zor alırım herhalde

Polo seni herkesten başka severim bilirsin kırılmadım ayol. Uykum gelsin diye uğraşıyorum😀sabah çok işim var
C ceycey0406 uyan işlerin var
Bende dinlenmeyi özledim kac gundur, uykumu alacak kadar uyumaya fırsat bulamadım. Okulda sorunlar oldu dun konuşmadan cocugu derse sokmam dedim. Okuldaydim.

C ceycey0406 uyan işlerin var
Bende dinlenmeyi özledim kac gundur, uykumu alacak kadar uyumaya fırsat bulamadım. Okulda sorunlar oldu dun konuşmadan cocugu derse sokmam dedim. Okuldaydim.
Günaydın😍ben de geldim okuldan ama içim rahat değil. Biri covid biri temaslı 2 çocuk var sınıfta

Günaydın😍ben de geldim okuldan ama içim rahat değil. Biri covid biri temaslı 2 çocuk var sınıfta
Kuzenimin 9 yaşındaki oğlunda covid olmuş, karantinada...inşallah daha da artmaz vakalar.

Bende çok fena hastayım, oğlumdan kaptım diyorum ama covid olma ihtimalini de düşününce korkmuyor değilim...

Son düzenleme:
Kuzenimin 9 yaşındaki oğlunda covid olmuş, karantinada...inşallah daha da artmaz vakalar.

Bende çok fena hastayım, oğlumdan kaptım diyorum ama covid olma ihtimalini de düşününce korkmuyor değilim...
Geçmiş olsun. Bu sıralar herkes hasta. 3 hafta önce ben de öyleydim. Gidip test yaptırdım. Negatif çıktı.

İnterneti değiştiriyoruz o yüzdrn glremedim. Sabahtan beri uğraştılar olmadı. Tekrar gelecekler kablo çekmeye. Torpille oluyor bunlarda. Yoksa internetsiz kalırdık. Türkcell vırt zırt sorun çıkardı.

Sınıf cici annesi olarak benden istenenler: sınıf boyansın perdeler yıkansın ve tamir olsun dolap alınsın ha bir de benden başka kimse yazmasın diyen de oldu. Heyyy allahımm herkes yazsın diye açıldı o grup. Yönetilmeye ne maraklılar. Ha bir de bu pahalılıkla sınıfın yarısı garibanken o kadar para nasıl toplanıp badana vs. Yapılacak? öğretmenler ders işleyemiyormuş yaramaz davranış bozukluğu olan çocuklar yüzünden. Ama badana şart tabiki😅😂sınıfın dezenfektanı da boşmuş. Uleynnn hepiniz kendi dezenfektanlarınızı ordan doldurursanız bir günde biter zaten boş olur. İstifa mı etsem ayolll imdatttt🥲ingilizce ödevlerine yardım ediyorum bir de hepsinin. Okumak isteyen çocuğa bari faydam olsun . Gerisi de ne hali varsa görsün

X