- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 40
- Konu Sahibi ceycey0406
- #9.421
Ne yaptın ceycey. Polo parasına alınır mı o?nissan qashqai i beğeniyorum ben.ama fiyatı hakkında fikrim yok.
Sen bence fakir değilim bizi kandırıyorsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yaptın ceycey. Polo parasına alınır mı o?nissan qashqai i beğeniyorum ben.ama fiyatı hakkında fikrim yok.
kendime değil ki polo33 e tavsiye ettim.onun alabilecek gücü varNe yaptın ceycey. Polo parasına alınır mı o?
Hmm o zaman iş değişir. Ama senin de pahalı zevklerin var.kendime değil ki polo33 e tavsiye ettim.onun alabilecek gücü var
ayakkabı çanta sadece.onlar da ya hediye gelir ya ucuza alırım ya da çekle alırım bedavaya gelirler.onun dışında kuaföre pahalı kremlere botoksa dolguya lazere diş teline postişe para vermemmmmmm en son saçımı 4 sene önce boyattım 500 tl idi 9 taksitle zor ödedimm tövbe ettimmmmHmm o zaman iş değişir. Ama senin de pahalı zevklerin var.
Ben de ayakkabıya para veririm, ayaklarım problemli. Çok rahat olmalı ayakkabım. Ama hala bulamadım o süper rahat ayakkabıyı.ayakkabı çanta sadece.onlar da ya hediye gelir ya ucuza alırım ya da çekle alırım bedavaya gelirler.onun dışında kuaföre pahalı kremlere botoksa dolguya lazere diş teline postişe para vermemmmmmm en son saçımı 4 sene önce boyattım 500 tl idi 9 taksitle zor ödedimm tövbe ettimmmm
yasak elmaimam nikahlı karım da başka adamla evli hatta bir de sevgilisi var
benim de ayaklarım küçük derisi de incedir hemen vurur önden arkadan.o yüzden ayakkabıya paraya acımam.topuklu da hotiçte satılan gritti markası en iyisi.ama orda pahalı ben dolaptan hiç giyilmemiş bulup alıyorum 70 e 80 e mağazasında 400 tl den başlıyorlar.Ben de ayakkabıya para veririm, ayaklarım problemli. Çok rahat olmalı ayakkabım. Ama hala bulamadım o süper rahat ayakkabıyı.
yok bunlar dizi değil gerçekti valla kıızn anası o kadar sinirliydi ki oğlanın ekranda görünce ekrana lama gibi tükürüp küfredip durdu.bippp te bippp dendi durmadanyasak elma
iyi gecelerr.maske mesafe temizlik .edit:herkese söyleye söyleye dilime yapıştı bu haftaİyi geceler hanımlar.
geçen senen terlik fırlatan teyze favorimyok bunlar dizi değil gerçekti valla kıızn anası o kadar sinirliydi ki oğlanın ekranda görünce ekrana lama gibi tükürüp küfredip durdu.bippp te bippp dendi durmadan
izledim onu da.ama kız gene kaçmıştı en son.geçen senen terlik fırlatan teyze favorim
anneye üzülmüştüm benizledim onu da.ama kız gene kaçmıştı en son.
anne çok iyi niyetli ve saftı.kızsa azıcık akıldan noksan .köydeki hayatını beğenmiyor ama başka hayata da evli adamlara ya da sosyal medya da bulduğu ilk adama kaçarak ulaşacağını sanıyoranneye üzülmüştüm ben
anne ile görüşüyormusunuz?dersler çalışmalar nasıl gidiyor?anneye üzülmüştüm ben
çüş artık yeminle bunların kafası cok guzel bu nedır arkadas bunlar sayesinde insanlıktan soguyorum yaesra erolu izleseydin bugün şok olurdun.adam imam nikahlı evli 2 de çocuğu var.aynı eve özürlü kadrosunda çalışan 5000 e yakın maaşı olan engelli kadını da kaçırmış nikahlamış maaşı için.hepsi aynı evde yaşamışlar.iam nikahlı kadın resmi nikahlıyı dövmüş sövmüş.ha adam tv de bir de demez mi:aslında benim imam nikahlı karım da başka adamla evli hatta bir de sevgilisi var diye.ben şokkkkk kimin eli kimin cebinde belli değill
ceycey0406 zaten zengün zengün o bızı kandırıyorNe yaptın ceycey. Polo parasına alınır mı o?
Bana da öyle geliyor. Para istemeyelim diye mi yapıyor acaba?ceycey0406 zaten zengün zengün o bızı kandırıyor
Valla sıkıldım bu muhabbetten artık. Şakası abartılıyor.Zengin olsam salak mıyım çocuğumun eğitimini ihmal edeyim bir tane yarışabileceği çocuğun olmadığı okula göndereyimceycey0406 zaten zengün zengün o bızı kandırıyor