- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #9.401
ooo o kadın çoktann toz oldu.kendi çocuklarını okutturdu işi bitince de sepetledi.ama kızım çok şanslı baba gibi babası var.seviliyor değer veriliyor .Belki önlemini alıp herseyi kadının üstüne yapmıştır bile , bence çok ceksin ama gözünün önünde ceksin ..
senin bankacı ne oldu?buluştun mu?adam da ex mi oldu yoksa?Aslında ölmesin bence , çok çok yaşasın ve bu dünyada cehennemi görsün. Bazıları icin ölüm kurtuluş oluyor
Buluşmadım. Sohbeti yeterince sıkıcıydı gerçeği hiç çekilmez olur diye düşünüp görüşmeyi hep erteledim en sonunda oda sıkılıp arayıp sormamaya başladısenin bankacı ne oldu?buluştun mu?adam da ex mi oldu yoksa?
Boşver ondan gelecek olan paraya , kendi kazandığınız onunkinden kat be kat daha hayırlı.ooo o kadın çoktann toz oldu.kendi çocuklarını okutturdu işi bitince de sepetledi.ama kızım çok şanslı baba gibi babası var.seviliyor değer veriliyor .
gene ex e kaldın desene.adam benim olmasın ama ellerin de olmasın modunda halaaaBuluşmadım. Sohbeti yeterince sıkıcıydı gerçeği hiç çekilmez olur diye düşünüp görüşmeyi hep erteledim en sonunda oda sıkılıp arayıp sormamaya başladı
Valla bedduamı etti anlamadım. Millete bakıyorum sürekli sevgili değiştiriyor flört ediyor bense erkek kelimesini duyunca kaçacak delik arıyorumgene ex e kaldın desene.adam benim olmasın ama ellerin de olmasın modunda halaaa
Sanada iyi gelecekler canım. Bende birazdan çıkarım :)ben uyuyayım hadibea.kendine çok iyi bak iyi gecelerrr
var mı akıllara zarar konu sen bilirsin katipp.bir gerici olarak hemen katılırım yorumlara
Görmedim bakarız. Cinsellikte bir konu var, adamın anası korona olmuş hastaneden yeni çıkmış, hep adam refakat etmiş, kadın diyo kocam neden isteksiz? Soruyo ki böyle şeylerden etkileniyorlar mı?var mı akıllara zarar konu sen bilirsin katipp.bir gerici olarak hemen katılırım yorumlara
kadın azmış anacığımmm.adam can derdinde kadın kuku derdindeGörmedim bakarız. Cinsellikte bir konu var, adamın anası korona olmuş hastaneden yeni çıkmış, hep adam refakat etmiş, kadın diyo kocam neden isteksiz? Soruyo ki böyle şeylerden etkileniyorlar mı?
tovbe ya Rabbım bunlar ne yıyıp içiyorlarGörmedim bakarız. Cinsellikte bir konu var, adamın anası korona olmuş hastaneden yeni çıkmış, hep adam refakat etmiş, kadın diyo kocam neden isteksiz? Soruyo ki böyle şeylerden etkileniyorlar mı?
hellooooooohelloo
akılları beyin yerine şeylerine taşınmıştovbe ya Rabbım bunlar ne yıyıp içiyorlar
zaten bellı anam kaynana can derdınde gelin yatak derdındeakılları beyin yerine şeylerine taşınmış
esra erolu izleseydin bugün şok olurdun.adam imam nikahlı evli 2 de çocuğu var.aynı eve özürlü kadrosunda çalışan 5000 e yakın maaşı olan engelli kadını da kaçırmış nikahlamış maaşı için.hepsi aynı evde yaşamışlar.iam nikahlı kadın resmi nikahlıyı dövmüş sövmüş.ha adam tv de bir de demez mi:aslında benim imam nikahlı karım da başka adamla evli hatta bir de sevgilisi var diye.ben şokkkkkzaten bellı anam kaynana can derdınde gelin yatak derdınde