geyik ordinaryus profesörleri burada

Belki önlemini alıp herseyi kadının üstüne yapmıştır bile , bence çok ceksin ama gözünün önünde ceksin ..
ooo o kadın çoktann toz oldu.kendi çocuklarını okutturdu işi bitince de sepetledi.ama kızım çok şanslı baba gibi babası var.seviliyor değer veriliyor .

var mı akıllara zarar konu sen bilirsin katipp.bir gerici olarak hemen katılırım yorumlara
Görmedim bakarız. Cinsellikte bir konu var, adamın anası korona olmuş hastaneden yeni çıkmış, hep adam refakat etmiş, kadın diyo kocam neden isteksiz? Soruyo ki böyle şeylerden etkileniyorlar mı?

Görmedim bakarız. Cinsellikte bir konu var, adamın anası korona olmuş hastaneden yeni çıkmış, hep adam refakat etmiş, kadın diyo kocam neden isteksiz? Soruyo ki böyle şeylerden etkileniyorlar mı?
kadın azmış anacığımmm.adam can derdinde kadın kuku derdinde

zaten bellı anam kaynana can derdınde gelin yatak derdınde
esra erolu izleseydin bugün şok olurdun.adam imam nikahlı evli 2 de çocuğu var.aynı eve özürlü kadrosunda çalışan 5000 e yakın maaşı olan engelli kadını da kaçırmış nikahlamış maaşı için.hepsi aynı evde yaşamışlar.iam nikahlı kadın resmi nikahlıyı dövmüş sövmüş.ha adam tv de bir de demez mi:aslında benim imam nikahlı karım da başka adamla evli hatta bir de sevgilisi var diye.ben şokkkkk kimin eli kimin cebinde belli değill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…