- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 34
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Benim cevap hic olmadi tabi senin yorumun üzerine geyik yapiyordum soz meclisten dışarı.
Silmis mi? Manzara harikaydi valla tam hayallerimdeki ev manzarasi
Bebis nasil sagligin ne durumda?Hoşbuldum kuzum Allah razı olsun
Işte Istanbul.deme sebebim özel uni olmasi çünkü özel olan yer az bi de şu an başvuru zamani ha deyince tayin alip gidemem o en az 3 ay sürerTabi ki
Bu arada lily ben senin yerinde olsam havaalanı oöan bi küçük şehir seçerdim
Yaşam ucuz olur
Sen yüksek lisansı rahat yaparsın
Bebiş iyi Canım çok şükür sen nasılsın?Silmis mi? Manzara harikaydi valla tam hayallerimdeki ev manzarasi
Deniz ufuktan görünüyor ama yakin değil gün batımı sahane olur
Bebis nasil sagligin ne durumda?
Işte Istanbul.deme sebebim özel uni olmasi çünkü özel olan yer az bi de şu an başvuru zamani ha deyince tayin alip gidemem o en az 3 ay sürer
Bilmiyorum kafam cok karışık bana kalsa hic duzeni bozmadan haftasonu Istanbula okumaya gider dönerim ama is yerinde huzurum yok. Yoksa taşınmak, yer degistirmek, sıfırdan hayat kurmak cok zor. Herşeye sil bastan başlıyorsun cok yorucu
Muglanin neresindensin ?Muğlada benim koyunlarım vardı otelin dış bahçesine koyunları yayıyordum hemen 20 metre ötesinde deniz Di... Hem yüzüp hem hayvanlara bakıyordum
Bazen degisiklik cok iyide gelebilir.Silmis mi? Manzara harikaydi valla tam hayallerimdeki ev manzarasi
Işte Istanbul.deme sebebim özel uni olmasi çünkü özel olan yer az bi de şu an başvuru zamani ha deyince tayin alip gidemem o en az 3 ay sürer
Bilmiyorum kafam cok karışık bana kalsa hic duzeni bozmadan haftasonu Istanbula okumaya gider dönerim ama is yerinde huzurum yok. Yoksa taşınmak, yer degistirmek, sıfırdan hayat kurmak cok zor. Herşeye sil bastan başlıyorsun cok yorucu
Oyyy saglikla gelsinBebiş iyi Canım çok şükür sen nasılsın?
Şuan muğlada değilim... Milas kıyıkışlacık köyündeydim.. ailemi Muğla Fethiye li yaptımMuglanin neresindensin ?
Buda tam ifsa etti kendınıŞuan muğlada değilim... Milas kıyıkışlacık köyündeydim.. Ben izniğe geldim ailemi Muğla Fethiye li yaptımannem babam Muğla fetiye de
Pazartesi sendromuOyyy saglikla gelsin
Allah iyilik saglik versin ikinize de
Ben de iyiyim şükür iste idare ediyoruz pazar ya, yarin is var onun stresi var simdiden
Yiğidin malı meydan daBuda tam ifsa etti kendını
Şu an nerde yaşıyorsun bilmiyorum tabi deSilmis mi? Manzara harikaydi valla tam hayallerimdeki ev manzarasi
Ben cok yer değiştirdim buraya da 2.5 sene once geldim ve burada kurdugum duzenden cok memnun kaldım, evi degistirebilirim evin sorunu cok ama genel anlamda burada kurdugum cevreden falan memnunum işte de sorun amirim daha cok yoksa arkadaslarla sıkıntım yokBazen degisiklik cok iyide gelebilir.
Memnunsan aynen degisiklik sakin yapma.Ben cok yer değiştirdim buraya da 2.5 sene once geldim ve burada kurdugum duzenden cok memnun kaldım, evi degistirebilirim evin sorunu cok ama genel anlamda burada kurdugum cevreden falan memnunum işte de sorun amirim daha cok yoksa arkadaslarla sıkıntım yok
Artik sıfırdan hayat kurmakla uğraşmaktan yoruldum kurulu bir duzenim olsun istiyorum 35 senelik ömrümde en az 10 yer degistirdim son 12 senede burasi 5.şehir, son 5 senedeki 4.evim. Yoruldum artık ev taşımaktan, duzen kurmaya calismaktan.
O kadar düşmanım mı bar?Düşmanların Dedikodu etmeye başlar hemen
Iznige de gittim her yerini tek basima 2 gunde gezdim diyebilirim Fethiyeye gittiginde denk gelirsek goruselim bizimkiler de Muglada :)Şuan muğlada değilim... Milas kıyıkışlacık köyündeydim.. ailemi Muğla Fethiye li yaptımannem babam Muğla fetiye de
Amin is guc sorun degil de bendeki stres faktoru tek basina is degilPazartesi sendromuBu sıcaklarda iş güç çekilmiyor Allah Yardımcın olsun kuzum
Valla bilmiyorum ben uni okurken mesai gibi sabah 8:30-16:00 idi dersler oradan oraya koştururduk yuksek lisans nasildir bilmiyorumŞu an nerde yaşıyorsun bilmiyorum tabi de
İstanbulda yaşamak küçük yerse yaşamaktan daha pahalı olur gibi geldi bana ondan öyle dedim
Bi de hocalar genelde anlayışlı oluyor
Benimkiler öyleydi en azından
Öyle sürekli de gitmen gerekmiyor ni zaman sonra
Devamsızlık hakkı filan da kullanıyorsun zaten
Silmis mi? Manzara harikaydi valla tam hayallerimdeki ev manzarasi
Benimki şöyleydiValla bilmiyorum ben uni okurken mesai gibi sabah 8:30-16:00 idi dersler oradan oraya koştururduk yuksek lisans nasildir bilmiyorum
Iznige de gittim her yerini tek basima 2 gunde gezdim diyebilirim Fethiyeye gittiginde denk gelirsek goruselim bizimkiler de Muglada :)
Amin is guc sorun degil de bendeki stres faktoru tek basina is degil
Valla bilmiyorum ben uni okurken mesai gibi sabah 8:30-16:00 idi dersler oradan oraya koştururduk yuksek lisans nasildir bilmiyorum
Yaşadığım yerde ev kiraları 800 civariyken ben 900 veriyorum evde cok sorun da var ev sahibi yaptırmıyor elinden gelse binden asagi istemeyecek yani 1500 civarı buraya göre daha duzgun bir evde otursam yeterli. Burasi kucuk degil Istanbul Tuzla :) ama Istanbul çıkışı olduğundan tam İstanbul gibi değil tabii