- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Burda bir sagda, bir solda komsu var. Ayak ustu muhabbet ediyoruz. Çarşamba günleri havuz partisi yapılacakmis cagirdi, coronadan tırstım gitmedim. Hala yapiyorlar mi onuda bilmiyorum. Coronada taşındık buraya o yüzden kimseyi tanımıyoruzBen de 1.5 seneden fazla eve kapandım hic cikmadim üstüne evden aktif calistim gecen aksam komsular asagidaydi ben de indim cok eğlenceliydi gece 12de eve girdik
Çay içtik biseyler yedik, gece acikinca kola dondurma keyfi yaptik(diyeti bozdum), muzik actik komsular tepindi baya eglendik yani bana da onca zaman sonra acayip iyi geldi
Arada yapmak lazimmis onu farkettim sana da tavsiye ederim
Işte gittiğim yer buradan cok daha iyi olacak mi sanmiyorum ama sorun şu ki ben memur oldugum halde özelde olsam bu kadar çalışmam ben 3 5 is yaparken millet cay sigara ile mesai bitiriyor ha bu her yerde boyledir ama biz az kisiyiz yani benim yetisemedigim yerde digerleri destek olabilir ama sorun biraz yönetsel yani onlara dokunmuyorLily nerelere tayin yaptirabilecegin önemli. Gittigin yerin burdan iyi olacağına emin misin. Maas ayni mi olucak, kira ne kadar farkedicek. Suanki maas. Detay bilmediğimiz için mantıklı yap deriz, sikinti yaşarsın. Ciddi ince hesap lazim
Cidde n mi boncuk aradiBen konuları hatırlasam da isimleri çıkaramıyorum pek. Kocasının donunda boncuk arayan vardı mesela müthiş birisi
Hayir bizde tayin alirken egitim durumu kullanilabiliyor ama ne lisans ne yüksek lisans icin izin alabilirim. Gündüz mesai var 8-5Özelde mi çalışıyorsun ?
Devlet memurlarına yüksek lisans için izin oluyor diyr biliyoruö ben
Ben öğretmenim gerçi de
Ben yapsrken programımı bi gün boşaltmak zorunda kalmışlardı
Evet biraz öyle oldun. Oysa çok şükür büyük bir derdin yok gençsin güzelsin meslek sahibisinC ceycey0406 ben bugün birsey farkettim. Kendime acıdım resmen. Hicbirseyden memnun olmaz, huysuz birsey olmusum. Ciddi anlamda bir sirkelensem cok iyi olucak.
Ahahah Aynı bennni tarif etmişsinC ceycey0406 ben bugün birsey farkettim. Kendime acıdım resmen. Hicbirseyden memnun olmaz, huysuz birsey olmusum. Ciddi anlamda bir sirkelensem cok iyi olucak.
Canim o zaman once isini degistir. Kademe kademe git. Once düzenini kur, sonra şartlarına göre üni işine bak. Belki gittigin yerde devlet üni gitme imkanın bile olabilir. Olmasa bile ya biraz birikim yapar ozel üni. başlarsın belkide zorlamaz seni direk başlarsın. Sunu iyi değerlendir, yüksek yapmak istiyor musun. Yüksek yaptığında sana getirisi olacak mi. İstemiyorsan hic yapma getirisi olmayacaksa. Ben hic dusunmedim ve düşünmüyorum yükseği. Belki başka bölüm okuycam zevk için.Işte gittiğim yer buradan cok daha iyi olacak mi sanmiyorum ama sorun şu ki ben memur oldugum halde özelde olsam bu kadar çalışmam ben 3 5 is yaparken millet cay sigara ile mesai bitiriyor ha bu her yerde boyledir ama biz az kisiyiz yani benim yetisemedigim yerde digerleri destek olabilir ama sorun biraz yönetsel yani onlara dokunmuyor
Yani gittigim yerde de illa ki benzer durumlar olur ama bu kadar olmaz diye düşünüyorum çünkü ne is yaptigimi bilirim burada bilmiyorum is tanimim yok hizmetlinin yapabilecegi de benden beklenebiliyor pandemide evde zaten psikolojim altust olmusken bir de telefonlarım hic susmadı bir suru is kitlendi baska yerde olsam aranmayi gectim kimse dokunmazdi bu kronik hasta rahatsiz etmeyelim.diye ama ben mesaisi belirsiz sekilde çalıştım. Yemek yemeye, wcye gitmeye bile vakit bulamadım telefon acilmadi mi neden acmiyorsun laflari yedim.
Yani maddi anlamda zorlanacagim ama en azindan is harici de bir hayatım olsun, sosyalleseyim, pandemi modundan çıkıp insan icine karismaya alisayim istiyorum çünkü artık herseyi tek basina yapmak da beni yordu. Ne bileyim belki karsima biri cikar, illa evleneyim.demiyorum ama bir arkadasla kahve icmek, sevgiliyle eglenmek gibi seyler bile su an imkansız gibi bulunduğum yerde. Çünkü civarda kafe bile 1 tane var, sosyal aktivite pek yok.
Bir hamileee daha geldiii kızlarrrrAhahah Aynı bennni tarif etmişsin
O zaman nagpiyoruz. Sirkelenip kendimize geliyoruzAhahah Aynı bennni tarif etmişsin
AboovvYeni evlenen ve kocası geceleri biberonla süt içen bir kızcağız vardı, oldukça eski bir konu. Bilmem onu bilir misin? Ben KK da doğduğum için saçma pek çok detayı hatırlayabiliyorum
Bir de bir kızın eltisi, kızın düğününde gelinlik giyip taç falan takmıştı. Israr edilince de kız foto yükledi sonra ifşa oldu, ailesi falan öğrendi. Hep merak ederim o evlilik ne oldu diye.
O bende de vardı ama kendimdeki negatiflikten bile sıkılan biri olarak hop noluyoruz diyerek silkeliyorum kendimi :)C ceycey0406 ben bugün birsey farkettim. Kendime acıdım resmen. Hicbirseyden memnun olmaz, huysuz birsey olmusum. Ciddi anlamda bir sirkelensem cok iyi olucak.
Sirkelenirsem 100 beden memelerim le tokatlarım etrafıO zaman nagpiyoruz. Sirkelenip kendimize geliyoruz
Senide tokatlarlarda kendine gelirsinSirkelenirsem 100 beden memelerim le tokatlarım etrafı
O ineğin de bir göz zevki var lutfen.Bende ki salaklığa bak çiftliğe glderken ne giyeyim diye bakıyorum. Sanki inekler kuzular beni beğenecek
Kendime gelmem lazımSenide tokatlarlarda kendine gelirsin