geyik ordinaryus profesörleri burada

Burda bir sagda, bir solda komsu var. Ayak ustu muhabbet ediyoruz. Çarşamba günleri havuz partisi yapılacakmis cagirdi, coronadan tırstım gitmedim. Hala yapiyorlar mi onuda bilmiyorum. Coronada taşındık buraya o yüzden kimseyi tanımıyoruz

Işte gittiğim yer buradan cok daha iyi olacak mi sanmiyorum ama sorun şu ki ben memur oldugum halde özelde olsam bu kadar çalışmam ben 3 5 is yaparken millet cay sigara ile mesai bitiriyor ha bu her yerde boyledir ama biz az kisiyiz yani benim yetisemedigim yerde digerleri destek olabilir ama sorun biraz yönetsel yani onlara dokunmuyor
Yani gittigim yerde de illa ki benzer durumlar olur ama bu kadar olmaz diye düşünüyorum çünkü ne is yaptigimi bilirim burada bilmiyorum is tanimim yok hizmetlinin yapabilecegi de benden beklenebiliyor pandemide evde zaten psikolojim altust olmusken bir de telefonlarım hic susmadı bir suru is kitlendi baska yerde olsam aranmayi gectim kimse dokunmazdi bu kronik hasta rahatsiz etmeyelim.diye ama ben mesaisi belirsiz sekilde çalıştım. Yemek yemeye, wcye gitmeye bile vakit bulamadım telefon acilmadi mi neden acmiyorsun laflari yedim.
Yani maddi anlamda zorlanacagim ama en azindan is harici de bir hayatım olsun, sosyalleseyim, pandemi modundan çıkıp insan icine karismaya alisayim istiyorum çünkü artık herseyi tek basina yapmak da beni yordu. Ne bileyim belki karsima biri cikar, illa evleneyim.demiyorum ama bir arkadasla kahve icmek, sevgiliyle eglenmek gibi seyler bile su an imkansız gibi bulunduğum yerde. Çünkü civarda kafe bile 1 tane var, sosyal aktivite pek yok.

Özelde mi çalışıyorsun ?
Devlet memurlarına yüksek lisans için izin oluyor diyr biliyoruö ben
Ben öğretmenim gerçi de
Ben yapsrken programımı bi gün boşaltmak zorunda kalmışlardı
Hayir bizde tayin alirken egitim durumu kullanilabiliyor ama ne lisans ne yüksek lisans icin izin alabilirim. Gündüz mesai var 8-5
Ben doktora giderken bile izin alırken kılı kirk yariyor amirim

Canim o zaman once isini degistir. Kademe kademe git. Once düzenini kur, sonra şartlarına göre üni işine bak. Belki gittigin yerde devlet üni gitme imkanın bile olabilir. Olmasa bile ya biraz birikim yapar ozel üni. başlarsın belkide zorlamaz seni direk başlarsın. Sunu iyi değerlendir, yüksek yapmak istiyor musun. Yüksek yaptığında sana getirisi olacak mi. İstemiyorsan hic yapma getirisi olmayacaksa. Ben hic dusunmedim ve düşünmüyorum yükseği. Belki başka bölüm okuycam zevk için.

Aboovv

C ceycey0406 ben bugün birsey farkettim. Kendime acıdım resmen. Hicbirseyden memnun olmaz, huysuz birsey olmusum. Ciddi anlamda bir sirkelensem cok iyi olucak.
O bende de vardı ama kendimdeki negatiflikten bile sıkılan biri olarak hop noluyoruz diyerek silkeliyorum kendimi :)
Tabii ki hayatta zorluklar var musmutlu olamayabiliriz ama ufak seylerden de keyif alabilmeliyiz ki hayat daha cekilir olsun.
Bak aksam üstü çay/kahve ne seviyorsan yap gec balkona hem ictiginin keyfine var hem gün batimini izle, emin ol iyi gelecek. gelecege dair güzel seyler düşün
Sağlığın yerinde cok şükür, evladin da var, sevgilin her ne kadar yanında degilse de sevdigin sevildigin biri var, ailen ve baska sevdiklerin varsa ve sağlıkları yerindeyse bunlari da düşün ve aslinda hayatta sukredecek, mutlu olunabilecek bir sürü şey oldugunun farkına var hayallerin varsa gökyüzüne bakarak onlari düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…