Merhaba hanımlar,
bu mesaj eş zamanlı olarak 2 topiğe birden gönderiliyor, ki yönetim taraf tutuyor, adam kayırıyor, bizi banlıyor uyarıyor, diğerlerine ne uyarı ne ban yapılıyor gibi etrafta asılsız laflar dolanmasın, zira hepinizin ban skorunu ortaya dökersek kimsenin kayırılmadığı ve site kuralları gereği ne yapılması gerekiyorsa yapıldığı ortaya çıkar mahçup olursunuz.
Neden durduk yere tatlı sohbetlerin arasına daldım diye düşünüyorsanız durduk yere değil, şikayet raporlarına bakıp daldım ve özelden gelen bazı mesajlara göre diyeyim, hiç olmazsa hem her 2 topikte yazanlara uyarı olur hem de akıldaki sorulara cevap olur.
Yazıp çıkacağım bu nedenle lütfen mune aslında olay şöyle, mune aslında olay böyle gibi şeyler yazmazsanız sevinirim çünkü site kuralları gereği olayın nerede kimler tarafından başlatıldığına değil, üsluplarınıza bakıyoruz.
Birkaç gün önce "Biraz sert mi konuştum?" topiğinde yaşananlar malumunuz, topikte hakaretvari üslupta yazanlar banlandı, olay geyik topiğine taşındı, orada da aynı tarzda yazan üyeler banlandı.
Hem biraz sert mi konuştum topiğiyle hem geyik topiğiyle alakalı çokça şikayet raporu yapıldı lakin içlerinden sadece hakaretvari üslupla yazılanlar işlem gördü.
Üslup banlanmalarında gayet eşit davranılmış olup cahil vb söylemlere karşılık varlık vb söylemler işlem görmüştür.
Üstelik topikte hepinizi, kişi gözetmeksizin ikaz ettim, topiğin açık kalması ve konunun her görüşten insanın tartışmasını, fikrini yazmasını istediğimi bunun için çaba gösterdiğimi, sizlerden de bunu beklediğimi yazdım, sorun ikaz etmekse topikte hepinizi ikaz ettim.
Karşılıklı niyetiniz topiklerinizde birbirinize yaptığınız üstü kapalı göndermelere, bakın şimdi ne yazıyorum, hadi gidip beğenmedim yapalım, bize çete diyorlar gruplaşalım da sözler boşa gitmesin gibi sözlerinize, dedikodularınıza dahi banlanma yapılmasıysa şayet, geyik topiklerinizde yazdıklarınıza hemen işlem yapmaya başlayabilirim ama niyetiniz birbirinize sataşmak, banlatmaya çalışmak, bir topikte yaşananı başka bir topiğe taşımamak ve konuyu kapatmaksa, o zaman topiklerinizde kışkırtmak için laf atmayın.
Amacınız site genelinde ve geyik topiklerinde hoşça vakit geçirmekse üye veya yorum hedefleyen yazılar yazmayın, birbirinizle dalga geçmeyin çünkü burada hiçbirinizin diğerinden üstünlüğü yok, buna akıllarınızda dahil.
Bu ilk ve son rica olsun çünkü 2. si olmayacak, birbirinizi göz ardı edin ve topiklerde ima, sataşma, kışkırtma, toplaşıp karşı atağa geçme, birbirinizi çekiştirme olmasın lütfen.
Saygılarımla.