- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
Cıksss olmaz ya biri bana göz koyarsaO ineğin de bir göz zevki var lutfen.
Siyah beyaz giyin kendilerinden sansınlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cıksss olmaz ya biri bana göz koyarsaO ineğin de bir göz zevki var lutfen.
Siyah beyaz giyin kendilerinden sansınlar
Çiftliğe gidince tezek kokacaksın neyin derdindesinBende ki salaklığa bak çiftliğe glderken ne giyeyim diye bakıyorum. Sanki inekler kuzular beni beğenecek
Aynen aynen bende cok kilo aldım. Bi yandan su diyete baslayim bi yandan da toparlayayim artik. Bi daha mi gelmez dünyayaKendime gelmem lazım Vicudumla dalga geçiyorum yoksa kafayı yiycem
Benden istesinler kiz seniCıksss olmaz ya biri bana göz koyarsa
Bende doğurayım ertesi günü Diyet yapıcam Fil gibi oldumAynen aynen bende cok kilo aldım. Bi yandan su diyete baslayim bi yandan da toparlayayim artik. Bi daha mi gelmez dünyaya
Bu sosyetik çiftlik havuz villa bile var içinde. Zengünnnn bir tanıdığın. Ben deyse tek inek alacak para yohhhhhÇiftliğe gidince tezek kokacaksın neyin derdindesin
Yüksek lisans icin daha fazla beklemek istemiyorum çünkü 10 sene önce de istiyordum ataninca işe odaklanmaktan ve bulundugum yerde imkanlarin olmamasindan rafa kaldırmıştım bu pandemide kendime soz verdim artik harekete geçeceğim diye yani beklemek istemiyorum tayin isi 1 seneyi de bulabilir ben 1 sene daha hem is stresiyle uğraşırken hem de elim bos kalsin istemiyorum zaman geciyor ömür gidiyor ben de saglik sorunlari olan biri olarak hayatı yeterince erteledim pandemi yüzünden, daha fazla ertelemek istemiyorum kayit basvurusu icin 1 hafta varCanim o zaman once isini degistir. Kademe kademe git. Once düzenini kur, sonra şartlarına göre üni işine bak. Belki gittigin yerde devlet üni gitme imkanın bile olabilir. Olmasa bile ya biraz birikim yapar ozel üni. başlarsın belkide zorlamaz seni direk başlarsın. Sunu iyi değerlendir, yüksek yapmak istiyor musun. Yüksek yaptığında sana getirisi olacak mi. İstemiyorsan hic yapma getirisi olmayacaksa. Ben hic dusunmedim ve düşünmüyorum yükseği. Belki başka bölüm okuycam zevk için.
Oraya gidince bol bol Foto çek Havuz başında züğürtlüğünü belli etme Para bizde Şöhret bizdeymiş gibi davranBu sosyetik çiftlik havuz villa bile var içinde. Zengünnnn bir tanıdığın. Ben deyse tek inek alacak para yohhhhh
İyi fikir bir de lüks aracın önünde resim çektirip bu da benim diyeyimmmmOraya gidince bol bol Foto çek Havuz başında züğürtlüğünü belli etme Para bizde Şöhret bizdeymiş gibi davran
Düşmanların Dedikodu etmeye başlar hemenİyi fikir bir de lüks aracın önünde resim çektirip bu da benim diyeyimmmm
Bizde don derler, salvar gibi ama düz basma pantolonlar vardir onlardan giyBende ki salaklığa bak çiftliğe glderken ne giyeyim diye bakıyorum. Sanki inekler kuzular beni beğenecek
Hoşbuldum kuzum Allah razı olsunBizde don derler, salvar gibi ama düz basma pantolonlar vardir onlardan giy
Bu arada Aybush hosgeldin
Ceycey bizi dun ban yemeyelim diye buraya topladi her yeni gelene detaylica yazıyordum en kisa hali bu yani
İlk Önce İnekleri Sağıp Sonra Havuza girmeli banyo niyetineSimdi benim kafam karıştı bu inek mi sagacak, havuza mi girecek
Tabi kigiggles manzara fotosu atıp sildin mi
Tezek koka koka yuzsun diyorsun. Simit niyetinede lastiği taksın belineİlk Önce İnekleri Sağıp Sonra Havuza girmeli banyo niyetine
Şalvar ayağında lastiği belinde ohhh misTezek koka koka yuzsun diyorsun. Simit niyetinede lastiği taksın beline
Benim cevap hic olmadi tabi senin yorumun üzerine geyik yapiyordum soz meclisten dışarı.Muğlada benim koyunlarım vardı otelin dış bahçesine koyunları yayıyordum hemen 20 metre ötesinde deniz Di... Hem yüzüp hem hayvanlara bakıyordum