geyik ordinaryus profesörleri burada

Yüksek lisans icin daha fazla beklemek istemiyorum çünkü 10 sene önce de istiyordum ataninca işe odaklanmaktan ve bulundugum yerde imkanlarin olmamasindan rafa kaldırmıştım bu pandemide kendime soz verdim artik harekete geçeceğim diye yani beklemek istemiyorum tayin isi 1 seneyi de bulabilir ben 1 sene daha hem is stresiyle uğraşırken hem de elim bos kalsin istemiyorum zaman geciyor ömür gidiyor ben de saglik sorunlari olan biri olarak hayatı yeterince erteledim pandemi yüzünden, daha fazla ertelemek istemiyorum kayit basvurusu icin 1 hafta var
Para olarak kredi cekerim araba icin de ufak bir birikimim vardi arabayi 8 senedir alamadim daha da beklemek istemedigim.icin onu kullanirim, zaten belli bir miktar peşin yatirinca kalanı kredi kartina da taksit yaptırabiliyorum. İhtiyaca gore kredi de cekebilirim.
Belki bu yuksek lisans sebebiyle tayinim de hızlanır diyorum ama kafamda bir sürü detay var ve ben iş yerinde artik sorun yasamaktan yoruldum her gün "bugün ne is kitlenecek, nasil bir tartisma yaşayacağım " endisesiyle gune basliyorum.
Staj yaparken 45 dk icinde kahvaltimi hazirlar, dusumu alir, giyinip makyajimi yapar kahvaltıyi da eder cikardim üstelik 45 dk da yol sürerdi. Simdi 1 saatte ustumu giyinip alelacele kahvalti edebilsem şükrediyorum ama hep stresliyim.

Bende ki salaklığa bak çiftliğe glderken ne giyeyim diye bakıyorum. Sanki inekler kuzular beni beğenecek
Bizde don derler, salvar gibi ama düz basma pantolonlar vardir onlardan giy

Bu arada Aybush hosgeldin
Ceycey bizi dun ban yemeyelim diye buraya topladi her yeni gelene detaylica yazıyordum en kisa hali bu yani

Muğlada benim koyunlarım vardı otelin dış bahçesine koyunları yayıyordum hemen 20 metre ötesinde deniz Di... Hem yüzüp hem hayvanlara bakıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…