- 30 Mayıs 2020
- 13.060
- 49.302
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Özel mesajdan anlatmakta bi sorun yoksa allah için anlatsana bana noldu yineKizlar bende bunu 2 topigede yazıyorum, benim diğer topiktekilerden bazilari yakin arkadaşlarım, lutfen kimse bana kırılmasın. Ben bu olayda iki taraftada olmak istemiyorum. Tarafsiz davranıyorum ve davranicam. Hepinizi seviyorum ❤❤❤❤
Pinam benim 4 kocam var erkenden yatirmam lazimdiErkenden kaçarsan boyle olur. 48 sonrasi sabah
Okuyamadan Mune' nin yazisini gördüm ve gercekten anlamadim kizlar. Bahsi gecen topik bende engelliydi okumadim da yalan yok. Umarim huzurla yazisiriz.Ay git allah aşkına
Ne okuyorsun
40 sayfa hem de
Aynen öyle yapacagim. Daaa. Dün gece yazmıştım ya usluplara dikkat edelim diye bu uyari gelince ne kacirdim acaba demeden edemedim kizlar?Ahahaha aynen
Okuma gel kaldigimiz yerden devam edelim gözüne zamanina yazık
Bu iki topik neyse beni ozelden bilgilendirir misin pinam gercekten Fransız hissediyorum kendimiKizlar bende bunu 2 topigede yazıyorum, benim diğer topiktekilerden bazilari yakin arkadaşlarım, lutfen kimse bana kırılmasın. Ben bu olayda iki taraftada olmak istemiyorum. Tarafsiz davranıyorum ve davranicam. Hepinizi seviyorum ❤❤❤❤
Cevap yazamamOkuyamadan Mune' nin yazisini gördüm ve gercekten anlamadim kizlar. Bahsi gecen topik bende engelliydi okumadim da yalan yok. Umarim huzurla yazisiriz.
Aynen öyle yapacagim. Daaa. Dün gece yazmıştım ya usluplara dikkat edelim diye bu uyari gelince ne kacirdim acaba demeden edemedim kizlar?
Cevap yazamam
Yazmamalıyım
Kendimi tutmalıyım
Yatırıp kaçsaydin ya kocalariPinam benim 4 kocam var erkenden yatirmam lazimdi
Okuyamadan Mune' nin yazisini gördüm ve gercekten anlamadim kizlar. Bahsi gecen topik bende engelliydi okumadim da yalan yok. Umarim huzurla yazisiriz.
Aynen öyle yapacagim. Daaa. Dün gece yazmıştım ya usluplara dikkat edelim diye bu uyari gelince ne kacirdim acaba demeden edemedim kizlar?
Ondan bence bisey olmaz tabii o kadar da abartmadik yaa sadece azicik dedikodu yaptikBen konulardan çok alakasız diğer konuyla ilgili de laf atmışım
Resmen bela beni buluyor ni şekilde
Ben diğer üyeleri andık diye korkuyordum
Farklı konulatı olan üyeleri yani
Sabah görevliydim pinam. Tüm ciddiyetimle görevimi ifa ettim. Etrafi yesillendirdim.Yatırıp kaçsaydin ya kocalari
Zayen bi süre özel mesaj bekledim şu yüzden cezalısın diyeOndan bence bisey olmaz tabii o kadar da abartmadik yaa sadece azicik dedikodu yaptik
Biraz hanim hanımcık takilalimZayen bi süre özel mesaj bekledim şu yüzden cezalısın diye
Gelmeyince konu benimle alakalı değilmiş
Öyle anladım
Benim beyim gelecekBiraz hanim hanımcık takilalim
Kizlar bende bunu 2 topigede yazıyorum, benim diğer topiktekilerden bazilari yakin arkadaşlarım, lutfen kimse bana kırılmasın. Ben bu olayda iki taraftada olmak istemiyorum. Tarafsiz davranıyorum ve davranicam. Hepinizi seviyorum ❤❤❤❤
Bu iki topik neyse beni ozelden bilgilendirir misin pinam gercekten Fransız hissediyorum kendimi
Aman aman hic bozma kendini kocişin geliyor cici bici hanim hanimcik.oluverBenim beyim gelecek
Çok çirkefleşemem bu ara
Adam nasıl bıraktım nasıl geri aldım demesin
Munenin mesajlarina baktim simdi :) diger geyik topiginde yazmis uyari maksatliDiğer topik ne?
Aynen oyleMunenin mesajlarina baktim simdi :) diger geyik topiginde yazmis uyari maksatli
Pina da diger geyik topiklerinde gezindiginden oraya da buraya da ayni Mune gibi yazmış :)