- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Bak kaçır misimBen evde değilim ki boşa bekleme
Anamlara kaçtım
Seni Antep fıstıklarini koklaya koklaya buluruz. Yada parayi koklaya koklaya buluruz
Koklamanıza gerek yok ben adresi söylerim zaten agahahshhsBak kaçır misim
Seni Antep fıstıklarini koklaya koklaya buluruz. Yada parayi koklaya koklaya buluruz
Bibibella napsınn? Kadının profil resmi alenen ifşa zatenn
Saka yapiyoruz canim ama cok tedirginsin bu kadar tedirgin olmana gerek yok. Emin olduğun kişiler vardır farkli şehirden ona ozelden resim atsan ne olur kiSiz benim ifşa olmama ciddiyetimi niye ciddiye almıyorsunuz arkadaşlar
Ben de ailemin yanina gittim ama gezemedim köyde kuş uçmaz kervan gecmez eve tıkılı kaldik sicakti bi de. Hatta keşke tatil ayarlasaydim bile dedim zaten zar zor 5 gun izin aldim onun da tadını çıkaramadım bayram da girince iyice telaş olduPandemi de fakirleştik ailecek. Oteller lüks oldu gezmekk lüks olduuu. Ya bedava bir tatil yapacak akraba komşu vs bulacağım ya da pırlantalarımı satıp gideceğim. Karar sizinkim davet ediyor beni?
Bilmem ki benim zaten okuldan arkadaşım da buraya üye. Bir de buradaki iki üç kişiyle Instagram’da da arkadaş olduğumuz için ciddiye alamıyorum ben.Siz benim ifşa olmama ciddiyetimi niye ciddiye almıyorsunuz arkadaşlar
Mesela banaSaka yapiyoruz canim ama cok tedirginsin bu kadar tedirgin olmana gerek yok. Emin olduğun kişiler vardır farkli şehirden ona ozelden resim atsan ne olur ki
Heee brn de öyleBilmem ki benim zaten okuldan arkadaşım da buraya üye. Bir de buradaki iki üç kişiyle Instagram’da da arkadaş olduğumuz için ciddiye alamıyorum ben.
Ne olacak ki ben bir zararını görmedim. Kaynanamgil bilmesin yeter hahahahhahaHeee brn de öyle
Antep’e gelmeden önce kendini detoks sularına yatır.Ankara'ya gittigimde C ceycey0406 misafir etcek, Antepe de sırfMargaret Hale için gezmeyi bahane ederek gidebilirim eee Istanbul Avrupaya gidince Simurgp ya haber etmek yeterli daha ne olsun
Giggles resmimi attım sana bunlar çatlasınn hocammmNe olacak ki ben bir zararını görmedim. Kaynanamgil bilmesin yeter hahahahhaha
Benim şu an en yakin arkadasim diyebilecegim, sık görüştüğüm ve hatta birbirimizin herseyini bildiğimiz kişi ile buradan tanıştık taaa 7 sene önce o zaman bekardi evlendi cocugu oldu hala da görüşürüz onun kızı benim canımdır o da beni cok sever teyzemi özledim diyeHeee brn de öyle
Bana küçük sürprizler yapıyorsunGiggles resmimi attım sana bunlar çatlasınn hocammmhele lilly
Burası neresiBizde deniz var girilmiyor tatilden sayılmaz, anca mal mal bakariz.
Eki Görüntüle 2895128
Buyukcekmece İstanbulBurası neresiBen hala Antep’teyim de bi kötü oldum ahjsjajs
Ahaha zaten kilo vermek icin uğraşıyorumAntep’e gelmeden önce kendini detoks sularına yatır.
Ahahaha cok kiskandim dermisimGiggles resmimi attım sana bunlar çatlasınn hocammmhele lilly
Ilahi mal.mal bakiyoruz demisBizde deniz var girilmiyor tatilden sayılmaz, anca mal mal bakariz.
Eki Görüntüle 2895128