geyik ordinaryus profesörleri burada

Pandemi de fakirleştik ailecek. Oteller lüks oldu gezmekk lüks olduuu. Ya bedava bir tatil yapacak akraba komşu vs bulacağım ya da pırlantalarımı satıp gideceğim. Karar sizin kim davet ediyor beni?
Ben de ailemin yanina gittim ama gezemedim köyde kuş uçmaz kervan gecmez eve tıkılı kaldik sicakti bi de. Hatta keşke tatil ayarlasaydim bile dedim zaten zar zor 5 gun izin aldim onun da tadını çıkaramadım bayram da girince iyice telaş oldu

Heee brn de öyle
Benim şu an en yakin arkadasim diyebilecegim, sık görüştüğüm ve hatta birbirimizin herseyini bildiğimiz kişi ile buradan tanıştık taaa 7 sene önce o zaman bekardi evlendi cocugu oldu hala da görüşürüz onun kızı benim canımdır o da beni cok sever teyzemi özledim diye
Baska biri daha vardi onunla da ilk üye oldugumda tanismistim 10 sene önce, onla da cok samimiydik yuz yüze cok görüştük ama mesafeler girdi araya koptuk yine de iyi animsadigim biridir.

Giggles resmimi attım sana bunlar çatlasınn hocammmhele lilly
Bana küçük sürprizler yapıyorsun

Dur bak yine size burda olan ni şeui anlatacağım
Memleketimde övünmek gibi olmasın tanınan bi aileyiz, çevremiz de geniştir
Tabi benim memlekeyi şu an yaşadığım yeri filan bilen yok
Konu bdvde geçmedi ama burdaki bi konuda bi üye iş arkadaşıyla sorun yaşamış dünya laf saydırdı iş arkadaşına
Ve tahmin edin ne oldu?
Bahsettiğim kadın memletimde bildiğim bi yerde çalışıyor ve iş arkadaşını da tanıyorum bayağı
Kimseye söylemedim ama o günsen sonra çok kişisel bilgi vermiyorum

Antep’e gelmeden önce kendini detoks sularına yatır.
Ahaha zaten kilo vermek icin uğraşıyorum ama benim metabolizma ters calisiyor
Normalde ac gezdiğim daha doğrusu az yediğim icin kilo veremiyorum ama çok yedigimde kilo vermis olarak dönüyorum mesela annem her öğün pilav yapar normalde yemem gittigimde ölçülü de olsa yedim kilo da verdim tabii biraz sekerim çıktı olsun düşer nasilsa uzun süre yemem evde yapmıyorum pilav makarna
Giggles resmimi attım sana bunlar çatlasınn hocammmhele lilly
Ahahaha cok kiskandim dermisim
Şaka bi yana ben nasilsa seninle yüz yüze tanışacagim o sebeple sıkıntı yok
Bizde deniz var girilmiyor tatilden sayılmaz, anca mal mal bakariz.
Eki Görüntüle 2895128
Ilahi mal.mal bakiyoruz demis manzaran şahane akşam keyif cayini kahveni alip gün batımını izlemek bile.keyif verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…